iDeal PayPal Mastercard Visa

Over ons

Gordijnen.nl is de Nederlandse handelsnaam van Jolie Window Fashions BV. Wij leveren raamdecoratie voor elk interieur en voor elke portemonnee.


Om voor iedereen een passende oplossing te leveren hebben we zowel maatwerk als kant-en-klare gordijnen. Maatwerk is meestal het mooiste. Het is immers helemaal gemaakt voor jouw situatie. Standaard maten zijn dan weer wat voordeliger.


Voor wie wél maatwerk wil, maar geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan, hebben wij de meet&installatie service. We komen dan vrijblijvend bij je thuis om in te meten en geven je een prijsopgaaf. Als je daar akkoord mee gaat komen we de gordijnen voor een voordelig tarief installeren. Dat is offline service met online prijzen! Lees meer over deze service.


Gordijnen.nl is geopend in 2016. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt en gesproken met leveranciers om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van uitbreiding van ons aanbod. Nieuw is online verkopen voor ons overigens niet; we beheren al jaren de gewaardeerde site Dakraamgordijnen.nl en Europese varianten daarvan.


Kijk rustig rond en mocht je vragen hebben: bel, chat of e-mail gerust met onze vriendelijke klantenservice.

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeert hij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Hilversum

Elke woensdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Open van 09:00 tot 17:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.