iDeal PayPal Mastercard Visa

Retourneren

Algemeen

Als een product je niet bevalt, of je bedenkt je, kun je een bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de volledige bestelling herroepen. Na deze herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Standaardmaten kunnen alleen retour gestuurd worden in de complete staat zoals ze ook uitgeleverd zijn, zelf ingekorte artikelen of gemonteerde artikelen kunnen niet retour gestuurd worden. 

Stuur je een product terug dat hiervoor in aanmerking komt, dan ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij je ontbinding hebben ontvangen je geld terug. Wij zullen dan via hetzelfde betaalmiddel het geld terug storten als waar de bestelling mee gedaan is. Lukt dat niet, dan vragen we je om een rekeningnummer.

Je mag de producten beoordelen om te bekijken of je ze wilt houden, net als dat in een winkel zou kunnen. Ontstaat hierdoor echter schade, dan ben je hier zelf aansprakelijk voor en zullen wij de waardevermindering aftrekken van het terug te storten bedrag.
 

Retourneren standaard maten

Standaardmaten kunnen kosteloos retour gestuurd worden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice, via [email protected]. Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer en welke artikelen er retour gestuurd moeten worden.

De klantenservice zal je een UPS retoursticker toesturen, deze kan je printen en op het pakket plakken. Je brengt het pakket hierna naar een UPS parcel. 

Alleen bij de standaard maten dakraamgordijnen moet je de verzendkosten (€9,-/pakket) zelf betalen. 

Indien er sprake is van materiaalschade, een productiefout of transportschade treedt de garantie in werking. Lees hierover meer op onze garantiepagina en neem contact op met onze klantenservice, via [email protected]
 

Retourneren op maat artikelen

Maatwerk artikelen kunnen niet retour gestuurd worden. Dit wordt benoemd in de algemene voorwaarden onder artikel 10.9. 

Indien er sprake is van materiaalschade, een productiefout of transportschade treedt de garantie in werking. Lees hierover meer op onze garantiepagina en neem contact op met onze klantenservice, via [email protected]
 

Modelformulier herroeping

Het Europese 'modelformulier herroeping' is als bijlage bij onze algemene voorwaarden gevoegd. Deze heb je per e-mail ontvangen bij je bestelling. Je mag hier gebruik van maken, maar je kunt ook een e-mail sturen naar onze klantenservice om aan te geven dat je een bestelling wilt retourneren.
 

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

 

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

-        Aan:          [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

-        Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

 

-        Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

-        [Naam consumenten(en)]

 

-        [Adres consument(en)]

 

-        [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeert hij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Hilversum

showroom

Elke woensdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Open van 09:00 tot 18:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.