iDeal PayPal Mastercard Visa

vtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cm

Beschikbare kleuren


Beschikbare afmetingen

Voor de meeste breedte-maten zijn verschillende hoogte-maten beschikbaar, klik op de hoogte om de combinatie te selecteren.

Breedte
Hoogte
140 cm
280 cm

Wil je een stof-/kleurstaal ontvangen?

Wil je graag stofstalen ontvangen voordat je bestelt? Vul dan dit korte formulier in en we sturen ze gratis op.


Product eigenschappen

De vtwonen gordijnen geven je een kamer nog meer sfeer. Dit vtwonen gordijn met lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval, maar is wel zichtdicht. Ideaal voor in de slaap- of kinderkamer! Het gordijn heeft een plooiband of ringen en is geschikt voor een rail of roede. De lengte is eenvoudig in te korten door middel van strijkvlieseline (een kleefband), maar ook met de naaimachine is het mogelijk om een zoom aan te brengen. 
 
Het gordijn heeft een uniek dessin en wordt geleverd met een vtwonen hartje. Een zwart, klein hartje dat je kunt plaatsen op de raamdecoratie, maar bijvoorbeeld ook kunt gebruiken als sleutelhanger.

Het gordijn is zelf eenvoudig in de hoogte in te korten door middel van strijkvlieseline, bekijk voor de instructie de handleiding.. Wil je liever een gordijn bestellen wat exact je maat heeft? Bestel dan een gordijn op maat.

Kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan door dit korte formulier in te vullen. Vermeld hierin duidelijk het product en de naam van de kleur.

Product beoordelingen

vtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cm
vtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cmvtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cmvtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cmvtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cmvtwonen Gordijn kek - Sky sand - 140cm x 280cm
Prijs:
€ 38.50incl. BTW
Verzendkosten Nederland: € 4.95 per bestelling Gratis verzending vanaf € 100.00!
In winkelmandje
Levertijd 3-5 werkdagen
Bestel eenvoudig en veilig online.