ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Blog
Terug naar alle blogs

Gordijnen die in een druk leven passen

05-05-2017 | Geschreven door: Maarten
Een nieuw huis betrekken wanneer je beiden vier dagen werkt en ook de zorg voor je vijf jaar oude dochter en 9 maanden oude zoon deelt, dat is geen eenvoudige opgave. Toen Marcel en Jacqueline eind vorig jaar verhuisden stonden ze voor deze uitdaging. Maar wat is het goed gelukt...

Jacqueline heeft een eigen bedrijf in de medische sector en Marcel werkt als inkoper van audio- en IT-apparatuur. Na de geboorte van hun tweede kindje werd het vorige huis te klein en zochten ze een nieuwe woning met een fijne tuin op een rustigere plek op IJburg, Amsterdam.

Bij het betrekken van de nieuwe woning heeft het stel heel bewust gewacht met het uitzoeken van de raamdecoratie. “We wilden persé eerst wonen om goed te kunnen zien wat er in het huis past.” Vol goede moed gingen ze met de zelf opgemeten maten naar alle bekende woonwinkels in de buurt. Al snel kwamen ze erachter dat er vooral veel standaard maten te koop zijn en dat eigenlijk niets in huis standaard was. Bovendien was het aanbod niet uniek genoeg; “we waren bang dat dit in heel Nederland terug te zien was.”

flyer maarten gordijnen.nl

Toevallig viel precies op het juiste moment de flyer van Gordijnen.nl op de mat. Helemaal wat ze zochten. Marcel maakte direct een afspraak met Maarten, de adviseur en installateur. “Het idee dat iemand langs komt om de maten op te nemen en ons volledig ontzorgt kwam in ons drukke leven als geroepen.”

Het bezoek van Maarten was erg zinvol. De stalen die hij meebracht konden vergeleken worden met de kleur van de vloer, het aanrechtblad en andere eyecatchers in huis. Maarten gaf verder uitleg en advies over mogelijkheden die bij Marcel en Jacqueline nog niet bekend waren vanuit hun eerdere zoektocht.

top down bottom up

Vooral de oplossing in de keuken; een dubbel ‘honingraat’ plisségordijn uitgevoerd in Top down, Bottom up bleek een schot in de roos. “We hadden veel last van inkijk vanaf de straatkant.” Veel bouwvakkers waren nog actief bij de bouw van andere huizen terwijl de familie er al woonde. “Om zeven uur ’s ochtends springen de bouwlampen aan en dat is geen pretje.”

Voor de woonkamer en slaapkamers viel hun keuze op verduisterende Roma Plooigordijnen in een grijstint (90). Deze gordijnen staan sfeervol, zijn isolerend en verduisteren bovendien goed. Met als resultaat weer een goede nachtrust, maar belangrijker misschien nog wel is dat de verduistering in de woonkamer voor de ultieme bioscoopervaring zorgt aangezien er regelmatig naar films gekeken wordt.

gordijnen voor bioscoopervaring

Ook de dochter van vijf is blij met haar vrolijke sterren rolgordijn. Jacqueline en Marcel houden niet van te veel poespas maar dit is precies leuk.

Al met al is het toch snel gelukt om van deze woning helemaal een gezellige plek te maken met raambekleding van uiteenlopende typen. Een persoonlijke oplossing zonder dat het stel op onderzoek uit moest. “De samenwerking met Maarten was fijn. Hij is betrouwbaar en de prijs- kwaliteitverhouding is goed.” Raamdecoratie nodig? Better call Maarten!

honingraat plisse

Terug naar alle blogs

Advies bij jou thuis

Wil je graag dat we bij jou thuis komen kijken voor een mooie raamdecoratie oplossing? Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur!