ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn biedt de mogelijkheid om het doek van beneden naar boven op te trekken. Bij Gordijnen.nl kun je jouw vouwgordijnen op maat bestellen of kiezen voor onze lichtdoorlatende standaard maten.

  • Ruime keuze uit kleuren en stoffen

  • Baleinen voor of achter

  • Gratis opmeet service

  • Snelle levering uit voorraad

  • Voordelige keuze

  • Gangbare maten verkrijgbaar

Meer dan vijfhonderd verschillende stoffen, voor jouw perfecte vouwgordijn op maat.
Veel gestelde vragen

Een vouwgordijn op maat past altijd en is de mooiste keuze. Soms is het mogelijk om een standaard maat aan te schaffen. Standaard maten zijn uiteraard, omdat ze in grotere hoeveelheden geproduceerd worden, goedkoper dan vouwgordijnen op maat. Volg de opmeetinstructies voor het opmeten van de benodigde maten. Ben je onzeker over het opmeten? Geen zorgen, dit product is gedekt onder onze gratis "ZekerMeten verzekering" Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!

Er zijn 3 soorten beschikbaar:

  • Met ingestikte tunnels (baleinen) aan de achterkant.

  • Met opgestikte tunnels (baleinen) aan de achterkant.

  • Met ingestikte tunnels (baleinen) aan de voorkant.

Deze verschillen zijn puur esthetisch en functioneel is er geen verschil. In ons bestelproces kun je aangeven welke variant je wilt aanschaffen. Er is geen prijsverschil tussen de verschillende varianten. Uiteraard kun je kiezen tussen verschillende stoffen, waaronder verduisterend, lichtdoorlatende en transparant.

De minimale breedte en hoogte van een vouwgordijn op is 33 centimeter en de maximale breedte en hoogte bedraagt 375 cm.

Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar standaard garantie. We benadrukken nog dat gordijnen.nl lid is van thuiswinkel.org en daardoor verplicht is de consumentvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel te voeren, iets wat we uiteraard ook met veel plezier doen.

Wil je een speciaal vouwgordijn, zoals een gemotoriseerde variant, de "top down-bottom up" variant of een variant zonder baleinen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Er kan meer dan je denkt! Bovendien komen we desgewenst gratis bij je langs voor advies en inspiratie.

We snappen dat je soms op je gemak thuis de stof wil bekijken. Daarom bieden we gratis kleurstalen aan, via dit formulier kun je ze eenvoudig aanvragen en we sturen ze dan snel naar je toe. Vergeet niet erbij te vermelden voor welke stoffen en kleuren je een staal wilt ontvangen. Succes met kiezen en als we kunnen adviseren, laat het ons weten.

Jazeker! Bijvoorbeeld de Terni stof die je hiernaast bij de inspiratie foto's ziet. Deze bestaat uit 40% uit linnen en heeft de echte 'linnen look'. Daarnaast hebben we stoffen van 100% linnen tot een beter handelbare linnen mix, bekijk al deze opties hier.

Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!