ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Bij een vouwgordijn kun je het doek van beneden naar boven optrekken. Bij het optrekken wordt de stof "gevouwen" , vandaar de naam vouwgordijn. Dit type gordijn past in nagenoeg ieder interieur en veel mensen geven aan dat ze vinden dat deze gordijnen een landelijke sfeer creëren.

Bij gordijnen.nl bestel je je vouwgordijnen op maat in transparante, semi transparante of verduisterende varianten.
We hebben een zeer groot aanbod aan stoffen en kleuren je kunt zelf je vouwgordijn op maat bij ons samenstellen via onze handige configurator.

Waarom vouwgordijnen kopen bij Gordijnen.nl?

✔ We sturen je gratis kleurstalen op!
✔ Advies op maat door onze adviseurs aan huis of een video bel afspraak.
✔ Extra veilig kopen met onze gratis ZekerMeten verzekering.

 

 

Is jouw raam niet geschikt voor een standaard maat of wil je liever wat meer te kiezen hebben? Dan hebben we ook mooie vouwgordijnen op maat. Deze worden met zorg in Nederland gemaakt. Er zijn drie varianten met ieder een eigen uitstraling. Er zijn vele standaard maten vouwgordijnen beschikbaar op gordijnen.nl in 5 moderne kleuren. De stof van het vouwgordijn kan eenvoudig van de bovenbak afgehaald worden, waarna het eventueel gewassen kan worden op 30 graden.
Een vouwgordijn op maat past altijd en is de mooiste keuze. Soms is het mogelijk om een standaard maat aan te schaffen. Standaard maten zijn uiteraard, omdat ze in grotere hoeveelheden geproduceerd worden, goedkoper dan vouwgordijnen op maat. Volg hier onze "opmeet instructies" voor het opmeten van de benodigde maten.Ben je onzeker over het opmeten?. Geen zorgen, dit product is gedekt onder onze gratis "ZekerMeten verzekering"Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!
Er zijn 3 soorten beschikbaar:
  • Met baleinen voor
  • Met baleinen achter
  • Zonder baleinen
Deze verschillen zijn puur estetisch en functioneel is er geen verschil. In ons bestelproces kun je aangeven welke variant je wilt aanschaffen. Er is geen prijsverschil tussen de verschillende varianten. Uiteraard kun je kiezen tussen verschillende stoffen, waaronder verduisterend, lichtdoorlatende en transparant.
De minimale breedte en hoogte van een vouwgordijn op is 33 centimeter en de maximale breedte en hoogte bedraagt 375 cm.
Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar standaard garantie. We benadrukken nog dat gordijnen.nl lid is van thuiswinkel.org en daardoor verplicht is de consumentvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel te voeren, iets wat we uiteraard ook met veel plezier doen.
Wil je een speciaal vouwgordijn, zoals bijvoorbeeld een gemotoriseerde variant, de "top down-bottom up" variant of een variant zonder baleinen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.Er kan meer dan je denkt! Bovendien komen we desgewenst gratis bij je langs voor advies en inspiratie.
We snappen dat je soms op je gemak thuis de stof wil bekijken. Daarom bieden we gratis kleurstalen aan, via dit formulier kun je ze eenvoudig aanvragen en we sturen ze dan snel naar je toe. Vergeet niet erbij te vermelden voor welke stoffen en kleuren je een staal wilt ontvangen. Succes met kiezen en als we kunnen adviseren, laat het ons weten.
De maximale breedte van een vouwgordijn hangt af van het type stof. Het eenvoudigst is om onze gordijnconfigurator te gebruiken om te zien of de stof geschikt is in jouw situatie. Ga hier naar onze configurator.