ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Plissegordijnen » Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

vouwgordijnen
Bij een vouwgordijn kun je het doek van beneden naar boven optrekken. Bij het optrekken wordt de stof "gevouwen" , vandaar de naam vouwgordijn. Dit type gordijn past in nagenoeg ieder interieur en veel mensen geven aan dat ze vinden dat deze gordijnen een landelijke sfeer creëren. Deze gordijnen zijn er in verduisterende, lichtdoorlatende en transparante vorm. 

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een vouwgordijn op maat of een standaard vouwgordijn nodig heb?

Een vouwgordijn op maat past altijd en is de mooiste keuze. Soms is het mogelijk om een standaard maat aan te schaffen. Standaard maten zijn uiteraard, omdat ze in grotere hoeveelheden geproduceerd worden, goedkoper dan vouwgordijnen op maat. Volg hier onze "opmeet instructies" voor het opmeten van de benodigde maten.
Ben je onzeker over het opmeten?. Geen zorgen, dit product is gedekt onder onze gratis "ZekerMeten verzekering"
Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!

Welke soorten zijn er?

Er zijn 3 soorten beschikbaar:

  • Met ingestikte tunnels (baleinen) aan de achterkant.
  • Met opgestikte tunnels (baleinen) aan de achterkant.
  • Met ingestikte tunnels (baleinen) aan de voorkant.

Deze verschillen zijn puur estetisch en functioneel is er geen verschil. In ons bestelproces kun je aangeven welke variant je wilt aanschaffen. Er is geen prijsverschil tussen de verschillende varianten. Uiteraard kun je kiezen tussen verschillende stoffen, waaronder verduisterend, lichtdoorlatende en transparant.

Wat is de minimale en maximale breedte en hoogte?

De minimale breedte en hoogte van een vouwgordijn op is 33 centimeter en de maximale breedte en hoogte bedraagt 375 cm.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar standaard garantie. We benadrukken nog dat gordijnen.nl lid is van thuiswinkel.org en daardoor verplicht is de consumentvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel te voeren, iets wat we uiteraard ook met veel plezier doen.

Ik wil een speciaal vouwgordijn, hebben jullie meer mogelijkheden dan op de site staan?

Wil je een speciaal vouwgordijn, zoals bijvoorbeeld een gemotoriseerde variant, de "top down-bottom up" variant of een variant zonder baleinen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Er kan meer dan je denkt! Bovendien komen we desgewenst gratis bij je langs voor advies en inspiratie.

Hebben jullie ook gratis kleurstalen voor dit product?

We snappen dat je soms op je gemak thuis de stof wil bekijken. Daarom bieden we gratis kleurstalen aan, via dit formulier kun je ze eenvoudig aanvragen en we sturen ze dan snel naar je toe. Vergeet niet erbij te vermelden voor welke stoffen en kleuren je een staal wilt ontvangen. Succes met kiezen en als we kunnen adviseren, laat het ons weten.