ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Gratis opmeten

Gratis opmeten

Bij Gordijnen.nl streven we naar 100% tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we je de unieke mogelijkheid om een persoonlijke afspraak in te plannen. Onze experts adviseren je over de perfecte raamdecoratie en meten gelijk alles voor je op. Zo krijg je het mooiste resultaat, zonder zorgen over verkeerde maten. Laat ons het werk voor je doen!

Hoe werkt het? Het advies- en opmeetbezoek uitgelegd:

Tijdens ons gratis advies- en opmeetbezoek komt een van onze ervaren raamdecoratie specialisten bij je thuis. Gewapend met stalen, inspirerende foto's, jarenlange ervaring en een vriendelijke glimlach, werken we samen aan de ideale oplossing voor jouw raamdecoratie. Reserveer vandaag nog je bezoek!

Boek de meet en montage service!

 

Vrijblijvend een afspraak maken

Klik op de knop om direct een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseur:

Dit is een afspraak aan huis

 

Onze service is beschikbaar in een groot gedeelte van Nederland, maar nog niet op de Waddeneilanden en in de provincies Zeeland en Limburg. Je kunt daar wel een videobel afspraak maken!

"Het bezoek van Maarten was erg prettig. Hij had de stofstalen mee en het opmeten ging zeer secuur met professionele apparatuur. Ik ben erg blij met mijn nieuwe velours gordijnen!"

 

Hoe werkt het?

  1. Kies een datum en tijdstip
  2. Onze adviseur bevestigt de afspraak persoonlijk
  3. Wij nemen in huis de maten op en denken met je mee
  4. Onze adviseur stuurt een offerte via e-mail

Goede aanbieding? Als je besluit te bestellen gebeurt het volgende:

  1. We maken de raamdecoratie voor jou op maat
  2. Optioneel: onze service afdeling belt voor een montage afspraak

Onze standaard levertijd inclusief eventuele montage is 6-8 weken. 

Is het opmeten echt gratis?

Absoluut! We bieden een gratis opmeet- en adviesservice aan. Als je ervoor kiest om ook de montage door ons te laten verzorgen, rekenen we daarvoor wel kosten. Deze service is echter volledig optioneel. De kosten zijn als volgt:

Voorrijkosten montage: €49,99
Montagekosten per product: €34,99

Voor welke producten kan ik een afspraak maken?

We komen inmeten voor alle maatwerk raamdecoratie. Kant en klare producten, gordijnrails (zonder gordijnen) en andere accessoires kun je zelf eenvoudig via de site bestellen. Hier kunnen we helaas niet voor langskomen.

Advies via videobellen

Advies zonder dat er iemand bij je langs komt? Dat kan ook via videobellen! De stalen sturen we je gewoon toe. En meten doen we samen! Inclusief gratis ZekerMeten verzekering. Maak juist nu je woning gezellig met ons gratis video advies! Boek nu een afspraak:
 

Dit is een afspraak op afstand