iDeal PayPal Mastercard Visa

Gordijnen opmeet & montage service

Het opmeten en monteren van onze producten is niet ingewikkeld, maar soms laat je zoiets toch liever over aan iemand met wat meer kluservaring. Dat kan eenvoudig via onze website! Ben je van plan gebruik te maken van onze voordelige montage service, dan komen we bovendien gratis en vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en om in te meten.

Boek de meet en montage service!


Onze adviseur komt graag bij je langs om je meer te vertellen over ons gehele maatwerk assortiment. Hij neemt alle stalen mee en kan indien gewenst adviseren over de keuze van een passend product. Vervolgens worden de maten opgenomen en naar ons doorgestuurd. Je ontvangt vrijblijvend een offerte voor de producten van jouw keuze plus montage service. Bevestig je de bestelling, dan worden de producten op maat geproduceerd en maakt onze adviseur een nieuwe afspraak met je voor de montage.

Deze service wordt aangeboden voor onze maatwerk producten. Standaard maten kun je heel eenvoudig zelf bestellen via de website, hier kan Maarten helaas niet voor langskomen.

"Het bezoek van Maarten was erg prettig. Hij had de stofstalen mee en het opmeten ging zeer secuur met professionele apparatuur. Ik ben erg blij met mijn nieuwe rolgordijnen!"

Wat kost het?

Gratis en vrijblijvend opmeten
Adviesgesprek: gratis samen met de opmeetservice en uitbrengen van de offerte

Montage
Voorrijkosten: € 49,95
Per product: € 24,95

Hoe werkt het?

 1. Kies online een datum en tijdstip
 2. Onze adviseur bevestigt de afspraak persoonlijk
 3. Vrijblijvend adviesgesprek en opmeten
 4. Je ontvangt een offerte
 5. Bevestig de bestelling
 6. Plan een installatie afspraak
 7. De producten worden gemonteerd

 

Voor welke producten kan ik een afspraak maken?

We komen inmeten voor alle maatwerk raamdecoratie. Kant en klare producten, gordijnrails en andere accessoires kun je zelf eenvoudig via de site bestellen. Hier kunnen we helaas niet voor langskomen.

 

Vrijblijvend een afspraak maken

Klik op de knop onder jouw provincie om direct een vrijblijvende afspraak maken:

 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland

Maak vrijblijvend een afspraak

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Gelderland
 • Noord-Brabant
 • Overijssel
 • Utrecht

Maak vrijblijvend een afspraak

 

Wegens grote belangstelling en drukte kunnen we de provincies Groningen, Friesland, Limburg en Zeeland tijdelijk niet bedienen. 

 

Woon je in België?

In principe komen we alleen binnen Nederland. Soms is er echter wat te combineren. Stuur een mail naar [email protected] met je persoonlijke gegevens en voor welke ramen je waar naar op zoek bent, we komen er bij je op terug. 

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeert hij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Hilversum

showroom

Elke woensdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Open van 09:00 tot 18:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.