ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Gratis opmeten

Gratis opmeten

Gordijnen.nl is er voor jou. Wij willen tevreden klanten en daarom komen we graag bij je langs om je te adviseren en samen met jou de beste raamdecoratie keuze te maken. Bovendien kunnen we dan ook gelijk voor je opmeten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verkeerde afmetingen. We nemen alles voor je uit handen.

Hoe werkt een advies en opmeet bezoek?

Bij een gratis advies en opmeet bezoek komt onze raambekleding expert bij je thuis met stalen, foto’s, al zijn ervaring én een glimlach om samen met jou de beste keuze te maken. Reserveer snel je bezoek hieronder. We kunnen op korte termijn langskomen.
 

Boek de meet en montage service!

 

"Het bezoek van Maarten was erg prettig. Hij had de stofstalen mee en het opmeten ging zeer secuur met professionele apparatuur. Ik ben erg blij met mijn nieuwe velours gordijnen!"

Hoe werkt het?

  1. Kies een datum en tijdstip
  2. Onze adviseur bevestigt de afspraak persoonlijk
  3. Wij nemen in huis de maten op en denken met je mee
  4. Onze adviseur stuurt een offerte via e-mail

Goede aanbieding? Als je besluit te bestellen gebeurt het volgende:

  1. We maken de raamdecoratie voor jou op maat
  2. Optioneel: onze service afdeling belt voor een montage afspraak

Vrijblijvend een afspraak maken

Klik op de knop onder jouw provincie om direct een vrijblijvende afspraak maken:Vanwege de grote belangstelling kunnen wij de provincies Groningen, Friesland, Limburg en Zeeland tijdelijk niet bedienen.

Is het opmeten echt gratis?

Geen zorgen! We komen helemaal gratis opmeten en adviseren. 
Besluit je (geheel vrijblijvend) om ook de montage door ons te laten doen, dan rekenen we voor de montageservice wel kosten. Je bent niet verplicht de montageservice af te nemen. De kosten bedragen:

Voorrijkosten montage: €49,95
Montagekosten per product: €29,95

Voor welke producten kan ik een afspraak maken?

We komen inmeten voor alle maatwerk raamdecoratie. Kant en klare producten, gordijnrails (zonder gordijnen) en andere accessoires kun je zelf eenvoudig via de site bestellen. Hier kunnen we helaas niet voor langskomen.