ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Gordijnrails op maat

Gordijnrail op maat

Gordijnrails bestellen is bij ons erg eenvoudig. Je vult de maat in centimeters in en kiest uit onze vier varianten. We tonen direct de prijs. Uiteraard hebben we indien nodig ook een buigservice. 


Productspecificaties

  • Deze gordijnrails is van het toonaangevende Nederlandse bedrijf Forest.
  • Om de rails probleemloos te kunnen vervoeren en in goede kwaliteit bij je thuis te kunnen leveren wordt er vanaf 4,5 meter standaard een gratis railverbinder meegeleverd. De rail wordt in 2 gelijke stukken geleverd.  Indien de rail anders verdeeld moet worden, stuur dan een mailtje naar onze klantenservice met de specifieke wensen. 
  • De meegeleverde gordijnrunners (glijders) lopen soepel en snel (10 stuks per meter voor een plooigordijn).  
  • Deze gordijnrails zijn geschikt voor alle plooi- en wavegordijnen. 
  • Indien je kiest voor een wave gordijn, worden er speciale runners meegeleverd voor wave gordijnen. Deze worden met een wave afstand van 8 cm meegeleverd. Heb je specifieke wensen neem dan direct na je bestelling contact met ons op. 
  • Eenvoudig en snel te installeren met de meegeleverde plafondsteunen en of wandsteunen.
  • Aantal steunen: 2 stuks per meter + 1. Bijvoorbeeld 4 meter rail: 4x2 + 1 = 9 steunen.
  • Deze rails staan bekend om de "soepele" werking. De runners gaan erg soepel door de rails, ook als je een koppelstuk gebruikt.

Technische specificaties

  • Materiaal rail: aluminium gechromateerd, gepoedercoat en antifrictie behandeling
  • Maximaal draaggewicht: ca. 8 kg per meter


Indien je in je rail een bocht nodig hebt geef dit dan aan direct na je bestelling door een mail te sturen met een kleine situatieschets (inclusief graden) naar onze klantenservice. We produceren de rails dan inclusief bocht (in 1 stuk).
De bochten worden gebogen met een radius van 10 cm. Let op: bochten in de rail zijn alleen mogelijk bij de KS en DS rail. 

Je kunt kiezen uit de volgende type gordijn rails:

De Forest KS-rail

De meest populaire rails onder de gordijnrails is de KS-rail. De rail wordt geleverd inclusief plafondsteunen, glijders (10 stuks per meter) en eindkapjes, hier hoef je niet extra voor te betalen. 
technische tekening KS gordijnrails

De Forest DS-rail

De DS-rail is vergelijkbaar qua afmeting aan de KS-rail, echter loopt deze aan de voorkant rond af. De rail wordt geleverd inclusief plafondsteunen, glijders (10 stuks per meter) en eindkapjes, hier hoef je niet extra voor te betalen.

technische tekening KS gordijnrails

De Forest DS XL-rail

De DS XL-rail is de grote broer van de DS-rail. Ben je op zoek naar een gordijnrail die meer opvalt en daarnaast er stijlvol uitziet? Kies dan voor deze gordijnrail. De rail wordt geleverd inclusief plafondsteunen, glijders (10 stuks per meter) en eindkapjes, hier hoef je niet extra voor te betalen. 
technische tekening KS gordijnrails

Elektrische rail

Indien je op zoekt bent naar een rail die je volledig elektrisch kan bedienen, kijk dan op onze pagina van de elektrische gordijnrail

Levertijd

Binnen 2 weken na je bestelling wordt de rail bij je thuis geleverd. 

Speciale wensen

Wil je de rail aan de wand bevestigen of heb je een koppelingsstukje nodig? Stuur een mailtje naar onze klantenservice dan sturen we je de extra onderdelen kosteloos toe.

 

Wordt de rail compleet geleverd met runners en montage materiaal?

Ja, we leveren de gordijnrails inclusief runners, stoppers en steunen voor montage aan het plafond. Je hebt alleen nog het gordijn nodig om deze aan de rail te hangen. De schroeven en pluggen leveren we niet standaard mee. 

Ik heb een zwaar gordijn, is het beter als ik voor de DS-XL ga?

Nee, ook de KS en de DS zijn geschikt voor zwaardere gordijnen. Alle rails kunnen een maximaal draaggewicht van ca. 8 kg aan. 

Welke kleuren rails leveren jullie?

Onze rails zijn verkrijgbaar in wit, zwart en zilver.

Wat is de maximale maat gordijnrails die ik bij jullie kan bestellen?

De lengte is eindeloos. Om de rails handig te kunnen vervoeren en monteren wordt er vanaf 4,5 meter standaard een railverbinder meegeleverd. De minimale afmeting is 30 centimeter. 

Beschadigt of buigt zo'n grote gordijnrails niet tijdens het transport?

Wij werken met een logistieke partij die gespecialiseerd is in het vervoeren van raamdecoratie en gordijnrails. Zij zijn zeer goed in staat om dit soort delicate zendingen veilig bij de klant te krijgen.

Is een uitschuifbare rails niet handiger?

Voor het transport wellicht, maar uitschuifbare rails lopen nooit zo vloeiend als deze op maat gemaakte rails. Het deel waar de componenten over elkaar schuiven blijft altijd een punt waar de runners kunnen blijven steken.

Kan ik ook een motor krijgen voor deze gordijnrails?

Voor deze gordijnrails is er geen motor/elektrische variant te krijgen. Wil je een elektrische gordijnrails, die hebben we ook. Deze kun je hier bestellen. 

Rechte gordijnrail

Meet strak van muur tot muur waar de rail komt te hangen en trek hier 1 cm van af als speling. Let op dat er niets in de weg zit voor de montage, zoals randjes, plinten of een koof

Gordijnrail met bocht(en)

Wil je graag een of meer bochten in je gordijnrail? Maak dan gebruik van onze buigservice.
Mail ons dan direct na je bestelling en geef aan in schets aan hoe het er uit moet komen te zien.
Meet alsof alle hoeken 'zonder ronding' gemaakt worden.
Als je gordijnrail 90 graden de hoek omgaat meet je dus de twee stukken alsof er daadwerkelijk een hoek van 90 graden in zou komen.
De opgegeven maat van de rails is dan de som van de rechte afstanden tot aan deze hoeken. Wij zorgen er voor dat de gordijnrail dan als 1 stuk inclusief bocht gemaakt wordt. 
Toch nog meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Deze gordijnrail monteer je erg eenvoudig met de meegeleverde plafondsteunen. Download de complete montage instructies. Wil je de rail aan de wand bevestigen of heb je een koppelingsstukje nodig? Stuur een mailtje naar onze klantenservice dan sturen we je de extra onderdelen kosteloos toe. 


Dit product in het echt zien?

Bekijk al onze maatwerk producten in onze showroom in Bussum! Wekelijks open van dinsdag t/m zaterdag. Lees meer

Liever niet zelf meten en monteren?

Maak gebruik van onze vrijblijvende opmeet service en onze voordelige montage service! Boek direct online!

ZekerMeten verzekering

Foutje met meten? Gratis vervangend product! Lees meer

zekermeten verzekering
✔ Hoge kwaliteit rails van Forest
✔ Gordijnrails op maat gemaakt
✔ Lengte t/m 10 meter
✔ Inclusief voldoende runners en stoppers
✔ Uitgevoerd in wit/zilver/zwart
✔ Loopt zeer vloeiend
✔ Favoriet product onder professionals
✔ Geschikt voor wave en plooigordijnen