✓ Bekend van RTL4 ✓ Snelle levering ✓ Maatwerk of kant-en-klaar ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gordijnen.nl » Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een van de meest populaire rolgordijnen en niet zonder reden. Een duo rolgordijn is een gordijn dat bestaat uit 2 verschillende stofbanen, vaak een gekleurde en een transparante. Het kan door middel van een rolsysteem bediend kunnen worden. Door de twee verschillende stofbanen, kunnen er leuke effecten gecreeerd worden met meer of minder lichtinval en meer of minder privacy. Kijk snel bij onze collectie duo rolgordijnen.

Veelgestelde vragen

Welke voordelen hebben duo rolgordijnen?

  • Ieder design: Duo rolgordijnen zijn toe te passen op elk interieur en in elke kamer.
  • Flexibele privacy: Doordat een duo rolgordijn 2 verschillende stofbanen heeft (meestal een gekleurde en een transparante) is het mogelijk om de privacy flexibel in te stellen. Wat minder privacy? Gebruik de transparante stofbaan, wat meer privacy, rol de gekleurde naar beneden.
  • Estetisch: De verschillende stofbanen geven een modern, stylisch effect en daardoor zien duo rolgordijnen er vaak mooier uit dan gewone rolgordijnen.

Wat is het verschil tussen een roljaloezie, multishade en een duo rolgordijn?

Er is geen verschil tussen een roljaloezie en een duo rolgordijn. Het zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product.

Welke stoffen zijn er voor duo rolgordijnen?

Bij de standaard maten duo rolgordijnen heb je de keuze uit 5 lichtdoorlatende of 1 verduisterende stof. Bij de duo rolgordijnen op maat is de diversiteit groter, hier heb je de keuze uit 12 stoffen.