ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Klantenservice » Retourneren

Retourneren

Algemeen

Bekijk hieronder de retourneer informatie voor standaard maten en producten die op maat gemaakt zijn.

Als een product je niet bevalt, of je bedenkt je, kun je een bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de volledige bestelling herroepen.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit, de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken


Stuur je een product terug dat hiervoor in aanmerking komt, dan ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij je ontbinding hebben ontvangen je geld terug. Wij zullen dan via hetzelfde betaalmiddel het geld terug storten als waar de bestelling mee gedaan is. Lukt dat niet, dan vragen we je om een rekeningnummer.

“Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."


Je mag de producten beoordelen om te bekijken of je ze wilt houden, net als dat in een winkel zou kunnen. Ontstaat hierdoor echter schade, dan ben je hier zelf aansprakelijk voor en zullen wij de waardevermindering aftrekken van het terug te storten bedrag.

 

Retourneren standaard maten

"Standaardmaten graag in de complete staat zoals ze ook uitgeleverd zijn retour sturen. Zelf ingekorte artikelen of gemonteerde artikelen mogen retour gestuurd worden. Let wel wij mogen hiervoor een waardevermindering in rekening brengen als er meer met het product is gedaan dan noodzakelijk is om te beoordelen of je het product wilt houden. in dit geval zijn retourkosten tevens voor je eigen rekening.

Wij verzoeken je om voor retouren altijd eerst contact op met de klantenservice via klantenservice@gordijnen.nl en daarbij voor een snelle retourafhandeling jouw ordernummer en welke artikelen er retour gestuurd moeten worden te vermelden.

De klantenservice zal je een UPS retoursticker toesturen, deze kan je printen en op het pakket plakken. Je brengt het pakket hierna naar een UPS parcel. 

Indien er sprake is van materiaalschade, een productiefout of transportschade treedt de garantie in werking. Lees hierover meer op onze garantiepagina en neem contact op met onze klantenservice, via klantenservice@gordijnen.nl

 

De retouradressen voor standaard maten zijn afhankelijk van de leverancier, deze is te vinden op de pakbon en de sticker op de doos.

 

Afzender: Bece Afzender: Facido
Retouradres:
Retourenlager Gordijnen.nl
An der B410
Vulkanhöhe 1
D-54552 Dreis-Brück
Deutschland
 

Retouradres:
Trendiy Expeditie
Amperestraat 11
8071 PH Nunspeet

NB: Wij verzoeken je om contact met ons op te nemen voordat je iets terugstuurt zodat we een retourlabel kunnen verstrekken en de producten goed herkend kunnen worden in het magazijn.

 

Herroepingsrecht/Retourneren op maat artikelen

Maatwerk raamdecoratie, dit betekent raamdecoratie met specifiek opgegeven afmetingen, kunnen niet retour gestuurd worden, omdat deze specifiek en uniek per klant worden geproduceerd. Dit wordt benoemd in de algemene voorwaarden onder artikel 10.9. 


Indien er sprake is van materiaalschade, een productiefout of transportschade treedt de garantie in werking. Lees hierover meer op onze garantiepagina en neem contact op met onze klantenservice, via klantenservice@gordijnen.nl

 

Modelformulier herroeping

Het Europese 'modelformulier herroeping' is als bijlage bij onze algemene voorwaarden gevoegd. Deze heb je per e-mail ontvangen bij je bestelling. Je mag hier gebruik van maken, maar je kunt ook een e-mail sturen naar onze klantenservice om aan te geven dat je een bestelling wilt retourneren.
 

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

 

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

-        Aan:          [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

-        Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

 

-        Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

-        [Naam consumenten(en)]

 

-        [Adres consument(en)]

 

-        [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Het onaangepaste Europese modelformulier vind je door op deze link te klikken.

Beoordeling

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeren wij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Bussum

Elke dinsdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Bussum. Open van 09.00 tot 17:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.