ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Raamdecoratie

De juiste raamdecoratie vinden

PAGE_RAAMDECORATIE

Op Gordijnen.nl vind je alle soorten raamdecoratie. We hebben raamdecoratie op maat en kant en klare raambekleding in elke prijsklasse. Van goedkoop tot exclusief en van traditioneel tot modern.

Wij zijn er voor jou. Onze missie is om jou te helpen de raambekleding te kiezen die bij je past en je waar nodig compleet te ontzorgen.

Gordijnen.nl heeft onder meer een gratis opmeetservice, een gordijnadviseur komt desgewenst gratis en geheel vrijblijvend bij je op bezoek om je te inspireren en adviseren én we hebben een zeer voordelige montageservice.
Wil je toch liever zelf meten en installeren, dan hebben we de zeker meet garantie en duidelijke meet instructies.
We hebben ook een fysieke winkel waar je al onze gordijnoplossingen zelf kunt zien en waar onze gordijnadviseur je tijdens een kopje koffie graag adviseert.

Gordijnen.nl, gemaakt voor jou

Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis. Wij hebben een ruime collectie beschikbaar met diverse gordijnstoffen in plooigordijnen, wavegordijnen of ringgordijnen.

Rolgordijnen zijn eenvoudig zelf te installeren en zeer gemakkelijk in gebruik. Zowel in standaard maten als op maat gemaakt zijn er vele mogelijkheden in kleuren en stoffen.

Duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) is op dit moment dé trend binnen de raamdecoratie wereld. Bekijk onze ruime standaard maten en op maat collectie.

Aluminium jaloezieën zijn strak en praktisch. Beschikbaar in vele standaard maten en op maat gemaakt.

Houten jaloezieën geven je huis een stoere en strakke uitstraling. Beschikbaar in een standaard maat of op maat gemaakt.

Vouwgordijnen geven je interieur een warme en intieme uitstraling. Beschikbaar in 5 trendy lichtdoorlatende stoffen.

Beschikbaar bij gordijnen.nl: de vtwonen collectie, bekend van tv en in magazines. Sfeervolle kant-en-klare gordijnen en rolgordijnen.

De gordijnrails van gordijnen.nl zijn van het toonaangevende bedrijf Forest. De rails lopen erg soepel en zijn eenvoudig te installeren.

Met een plisségordijn creëer je een product waar je zelf je lichtinval kan regelen met daarnaast een moderne uitstraling. Plisségordijnen zijn er in standaard maten zowel voor standaard als voor kiep-kantel ramen.

Bij gordijnen.nl vind je alle oplossingen voor je dakraam. Of je een VELUX®, Roto of een ander merk dakraam (Fakro, Rooflite, Okpol of Dakstra) hebt, bij ons vind je het rolgordijn voor je dakraam.

Verticale lamellen zijn erg praktisch en geven je huis een strakke uitstaling. Beschikbaar in diverse standaard maten.