ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Raamdecoratie thema's » Duurzame gordijnstoffen

Duurzame gordijnstoffen

Sinds de zomer van 2022, hebben wij écht duurzame stoffen toegevoegd aan onze collectie.
Met de stoffen, Andria, Lasa, Genua en Calabria hebben we vier stoffen toegevoegd, die minstens 80% gerecyclede garens bevatten of op een andere manier hoog scoren in duurzaamheid. Uiteraard geven de stoffen een 100% zacht gevoel en zijn de stoffen net zo soepel als onze traditionele gordijnen.

Goedkope duurzame gordijnen

Duurzaamheid is lang niet altijd "duur", bij ons heb je al een echt duurzame gordijnstof, die ook nog eens soepel hangt vanaf 10 euro per meter.

Deze uni laat van dichtbij een prachtige meerkleurigheid in de garens zien. De voor- en achterkant zijn verschillend qua intensiteit van de kleur. Zo kies je de zijde die het beste bij jou past. Deze stof bevat maar liefst 85% gerecyclede garens.
Certificering: Deze stof is Global Recycled Standard gecertificeerd.

Deze gordijnstof heeft twee fraaie eigenschappen: ze dimt het licht van buiten én ze bestaat voor 100% uit gerecyclede PET flessen! De stof heeft een mooie linnen look en is verkrijgbaar in 8 tijdloze kleuren.
Certificering: Deze stof is Global Recycled Standard (GRS) en Oekotex gecertificeerd

Genua is een voile die volledig van gerecyclede PET flessen is gemaakt en voorzien is van een speciaal eco-verzwaringsband. De stof is kamerhoog waardoor je een prachtig, naadloos gordijn krijgt. Verkrijgbaar in 3 wittinten.
Certificering: Deze stof is Global Recycled Standard (GRS) en Oekotex gecertificeerd.

Bekijk zelf de kwaliteit, kleur en soepelheid van deze stoffen. Kies uit onze duurzame collectie de stoffen en kleuren welke je wilt ontvangen en vraag ze hier aan.
Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!