ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Gordijnen op maat

Gordijnen op maat

rolgordijnen
Bestel je gordijnen op maat bij gordijnen.nl. Gordijnen.nl is gemaakt voor jou! Kies hieronder het type gordijn en we helpen je stap voor stap de juiste keuze te maken. Kom je er niet uit? Vraag ons dan gerust om hulp. We helpen je graag de juiste keuze voor raamdecoratie te maken. Creeër je eigen sfeer met gordijnen van gordijnen.nl

Liever door al onze stoffen bladeren en zelf filteren?

Bekijk al onze stoffen

Populaire gordijnsoorten

Gordijnen per kleur

Gordijnen op maat met de beste service

  • Trendy stoffen collectie
  • Confectie in Nederland
  • Vrijblijvend advies
  • Kwaliteitsproduct van gerenommeerd gordijnenatelier
  • Meet & montage service (optioneel)
  • Eenvoudige configurator
  • Hulp via chat & telefoon tot 22:00*
  • Gratis stofstalen
  • *op werkdagen tot 22:00. Zaterdag tot 18:00.

Er zijn plooigordijnen, ringgordijnen en wavegordijnen. Elk van deze types komt weer met eigen varianten die los van de stof die je kiest een heel eigen karakter aan het gordijn geven. Denk aan het type plooi, de hoeveelheid stof en de zoom. Via onze configurator leiden we je in simpele stappen door deze keuzes heen. Met foto's om de opties toe te lichten. Daarnaast ondersteunen we je graag via chat, telefoon, e-mail of in levende lijve bij je thuis als je graag met een van onze adviseurs wilt afspreken.
We hebben een ruime collectie in stoffen en kleuren beschikbaar; lichtdoorlatend, verduisterend, semi-verduisterend, inbetween, vitrage, velours, overgordijnen. Bijna alle stoffen, behalve vitrages, kun je voeren met een voeringsstof om een rijker vallend gordijn of betere verduistering te krijgen. Laat je dus niet beperken door de eigenschappen van 1 stof!
Geen probleem, deze kun je eenvoudig aanvragen via dit formulier. Dit is kosteloos.
Dit is makkelijker dan je misschien denkt. Bekijk voor het opmeten eerst onze opmeetinstructie, hier wordt duidelijk uitgelegd hoe je de maten moet opmeten.
Zeker, met onze vrijblijvende opmeetservice en voordelige montageservice wordt je volledig ontzorgd. Onze adviseur komt bij je langs, jullie bekijken samen de stalen en de situatie, waarna de adviseur een vrijblijvende offerte maakt. Je kunt er voor kiezen om ons ook de montage te laten doen.
Gordijnen kunnen gemaakt worden uit verschillende materialen; polyester, katoen, linnen, viscose, nylon of acetaat. Bij iedere stof op onze website staat vermeld wat de samenstelling van de stof is. Natuurlijke materialen hebben vaak als eigenschap dat ze wat werken, daarom worden ze vaak gemixt met een ander materiaal om ze meer geschikt te maken voor gebruik in gordijnen.
Ja, het gordijn wordt compleet met haakjes geleverd bij zowel plooi- als wavegordijnen. Als je nog geen rails hebt kun je die ook eenvoudig bij ons bestellen.