ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Jaloezieen

Jaloezieën

Ontdek de kracht van licht in huis met jaloezieën, dé klassieker onder de raamdecoratie. Een ideaal product om sfeer te creëren. Bestel je jaloezieën op maat bij Gordijnen.nl. We hebben houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.

 • Écht hout

 • 50mm brede horizontale lamellen

 • Populair duurzaam product

 • Op maat en standaard maten beschikbaar

 • Sfeervolle en natuurlijke uitstraling

 • 3 jaar garantie

 • Hoge kwaliteit aluminium

 • 25mm en 50mm brede horizontale lamellen

 • Op maat en kant en klaar maten beschikbaar

 • Populaire keuze

 • Ruim assortiment in kleuren en maten

 • Op maat en standaard maten beschikbaar

 • 3 jaar garantie

 • Meer dan 12 kleuren (maatwerk)

 • Op maat of standaard maten

 • Natuurlijke uitstraling

Waarom jaloezieën kopen bij Gordijnen.nl?

✔ We sturen je gratis en snel stalen van onze jaloezieën op.
✔ Advies op maat door onze adviseurs aan huis of een video bel afspraak.
✔ Extra veilig kopen met onze gratis ZekerMeten verzekering.
✔ Ruime keuze uit kleuren en materialen.

We sturen je gratis en snel stalen van onze jaloezieën op.

Jaloezieën op maat kopen

Via onze eenvoudige configurator koop je eenvoudig en snel jaloezieën op maat. We hebben keuze uit veel kleuren, en materialen. De opmeetinstructies voor houten jaloezieën staan duidelijk aangegeven op de productpagina. Kom je er niet uit, laat het ons dan gerust weten en we helpen je graag.

Kant en klare jaloezieën

Op zoek naar goedkope kant en klare jaloezieën? We hebben jaloezieën met standaard maten voor alle materialen, hout, aluminium of plastic. Kijk op de product pagina's voor de mogelijkheden.

Heb je kantel kiep ramen, ook daar zijn jaloezieën voor te bestellen. Kijk dan bij onze easyclick pagina's, we verkopen aluminium jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen.
Veel gestelde vragen

We hebben dit type raamdecoratie in aluminium en hout. Aluminium wordt vaak toegepast in keukens en badkamers terwijl hout vaak terugkomt in woonkamers.
Vraag bij twijfel gerust gratis stalen aan, zodat je het materiaal zelf kunt voelen.

De maximale breedte van jaloezieën die je rechtstreeks via onze website kunt kopen is 400 cm. Maar er zijn eventueel mogelijkheden voor afwijkende ramen die niet op onze website staan. Neem hiervoor contact met onze klantenservice .

Nee, dit type raamdecoratie is niet geschikt om een kamer of ruimte volledig mee te verduisteren. Wil je toch jaloezieën én een verduisterende oplossing, dan is het noodzakelijk om een combinatie te maken met verduisterende gordijnen.

Jazeker, jaloezieën kun je gebruiken in vochtige ruimtes zoals badkamers, we raden met name aluminium aan. Deze zijn eenvoudig schoon te houden en doordat ze geen metalen onderdelen bevatten niet gevoelig voor roestvorming.

Gordijnen.nl wil dat je de juiste keuze maakt in raamdecoratie. Daarom bieden wij een gratis stalenservice aan.Vraag via dit formulier je kleurstalen aan en we sturen je, ook voor jaloezieën gratis stalen toe. Succes met kiezen!

We snappen dat het opmeten van raamdecoratie niet de favoriete bezigheid van iedereen is. Daarom bieden wij voor alle maatwerk jaloezieën de gratis ZekerMeten verzekering aan. Maak je een foutje in het opmeten? Geen probleem, we lossen het samen op. Bekijk hier de voorwaarden naar onze zeker meten verzekering. Mocht je helemaal niet zelf willen opmeten, dan kun je bij maatwerk, gebruik maken van onze meet service. Onze gordijnadviseur komt geheel vrijblijvend op afspraak naar je toe om op te meten en indien nodig te inspireren. Maak snel een afspraak.Mocht je ook het monteren van de jaloezieën door ons willen laten doen, dan kan dat ook, we hanteren hiervoor scherpe tarieven.Koop je een product met een standaard maat, dan is retourneren altijd mogelijk.Jaloezieën kopen zonder stress doe je bij gordijnen.nl

De levertijd van volledig op maat gemaakte jaloezieën is ongeveer 11-15 werkdagen.De levertijd van standaard maten is 3-5 werkdagen.

Ja, horizontale lamellen worden gebruikt als onderdeel van jaloezieën. De termen worden vaak door elkaar gebruikt in de context van raamdecoratie. Met lamellen worden meestal verticale lamellen bedoeld.

Vraag het ons dan. We helpen je graag.
Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!