ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Jaloezieen

Jaloezieen

jaloezieën
Ontdekt de kracht van licht in huis met jaloezieën, dé klassieker onder de raamdecoratie. Een ideaal product om sfeer te creëren in huis door dat je de horizontale lamellen ook kunt kantelen. Wij hebben aluminium, kunststof en echte houten jaloezieën en kunnen zowel op maat maken als standaard maten leveren. Bekijk ons aanbod hieronder en vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt.

Veelgestelde vragen

 

Welke verschillende uitvoeringen jaloezieën zijn er?

We hebben dit type raamdecoratie in aluminium, hout of kunststof. Aluminium en kunststof wordt vaak toegepast in keukens en badkamers terwijl hout vaak terugkomt in woonkamers.
Vraag bij twijfel gerust gratis stalen aan, zodat je het materiaal zelf kunt voelen.

Wat is de maximale breedte?

De maximale breedte van jaloezieën die je rechtstreeks via onze website kunt kopen is 400 cm. Maar er zijn eventueel mogelijkheden voor afwijkende ramen die niet op onze website staan. Neem hiervoor contact met onze klantenservice .

Is een jaloezie geschikt om een kamer helemaal te verduisteren?

Nee, dit type raamdecoratie is niet geschikt om een kamer of ruimte volledig mee te verduisteren. Wil je toch jaloezieën én een verduisterende oplossing, dan is het noodzakelijk om een combinatie te maken met verduisterende gordijnen.

Zijn jaloezieën geschikt voor vochtige ruimtes?

Jazeker, jaloezieën kun je gebruiken in vochtige ruimtes zoals badkamers, we raden met name kunststof en aluminium aan. Deze zijn eenvoudig schoon te houden en doordat ze geen metalen onderdelen bevatten niet gevoelig voor roestvorming.

Inspiratie

Hier zie je enkele foto's bij klanten thuis en uit onze studio.

Meer inspiratie foto's