ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Jaloezieen

Jaloezieen

jaloezieën
Ontdek de kracht van licht in huis met jaloezieën, dé klassieker onder de raamdecoratie. Een ideaal product om sfeer te creëren doordat je de horizontale lamellen ook kunt kantelen. Wij hebben hoge kwaliteit aluminium, kunststof en houten jaloezieën met een luxe, warme en moderne uitstraling. Wij kunnen zowel op maat maken als standaard maten leveren. De bezorging is bij bestellingen boven de € 100,- gratis. Bekijk ons aanbod hieronder, vraag ons gerust om hulp als je meer informatie nodig hebt of bekijk onze veel gestelde vragen onderaan deze pagina. Jaloezieën kopen doe je bij Gordijnen.nl. Bij ons slaag je zeker.
We hebben dit type raamdecoratie in aluminium, hout of kunststof. Aluminium en kunststof wordt vaak toegepast in keukens en badkamers terwijl hout vaak terugkomt in woonkamers.Vraag bij twijfel gerust gratis stalen aan, zodat je het materiaal zelf kunt voelen.
De maximale breedte van jaloezieën die je rechtstreeks via onze website kunt kopen is 400 cm. Maar er zijn eventueel mogelijkheden voor afwijkende ramen die niet op onze website staan. Neem hiervoor contact met onze klantenservice .
Nee, dit type raamdecoratie is niet geschikt om een kamer of ruimte volledig mee te verduisteren. Wil je toch jaloezieën én een verduisterende oplossing, dan is het noodzakelijk om een combinatie te maken met verduisterende gordijnen.
Jazeker, jaloezieën kun je gebruiken in vochtige ruimtes zoals badkamers, we raden met name kunststof en aluminium aan. Deze zijn eenvoudig schoon te houden en doordat ze geen metalen onderdelen bevatten niet gevoelig voor roestvorming.
Gordijnen.nl wil dat je de juiste keuze maakt in raamdecoratie. Daarom bieden wij een gratis stalenservice aan. Vraag via dit formulier je kleurstalen aan en we sturen je, ook voor jaloezieën gratis stalen toe. Succes met kiezen!
We snappen dat het opmeten van raamdecoratie niet de favoriete bezigheid van iedereen is. Daarom bieden wij voor alle maatwerk jaloezieën de gratis ZekerMeten verzekering aan. Maak je een foutje in het opmeten? Geen probleem, we lossen het samen op. Bekijk hier de voorwaarden naar onze zeker meten verzekering. Mocht je helemaal niet zelf willen opmeten, dan kun je bij maatwerk, gebruik maken van onze meet service. Onze gordijnadviseur komt geheel vrijblijvend op afspraak naar je toe om op te meten en indien nodig te inspireren. Maak snel een afspraak. Mocht je ook het monteren van de jaloezieën door ons willen laten doen, dan kan dat ook, we hanteren hiervoor scherpe tarieven. Koop je een product met een standaard maat, dan is retourneren altijd mogelijk. Jaloezieën kopen zonder stress doe je bij gordijnen.nl
De levertijd van volledig op maat gemaakte jaloezieën is ongeveer 11-15 werkdagen. De levertijd van standaard maten is 3-5 werkdagen.

Inspiratie

Hier zie je enkele foto's bij klanten thuis en uit onze studio.

Meer inspiratie foto's