ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Zakelijke projecten (B2B)

Zakelijk

Gordijnen.nl is niet alleen een grote en gerenommeerde speler op de consumentenmarkt, maar is ook zeer actief op de zakelijke (B2B) markt. We werken graag en intensief samen met partijen zoals stylisten, (interieur)architecten, vastgoedontwikkelaars en ondernemers in de hospitality branche.

Gordijnen, daar weten we alles van! Samen met jou vinden we zeker de beste oplossing voor elk interieur.

Ontdek onze expertise in zakelijke projecten bij Gordijnen.nl.

In onze showroom is altijd een enthousiaste adviseur aanwezig die goed op de hoogte is van de mogelijkheden.

Ontdek onze expertise in zakelijke projecten!

Ervaring

We hebben veel ervaring in zakelijke projecten. Aan ieder project werkt een vaste accountmanager dus heb je steeds hetzelfde aanspreekpunt.
Wij werken uitsluitend met eigen installateurs en kunnen zodoende ieder project perfect op maat adviseren en installeren.

Keuze

Gordijnen.nl is onafhankelijk van leveranciers, daarom kunnen we een zeer uitgebreid assortiment op maat aanbieden. Er is zelfs nog meer keuze dan op onze website aangegeven staat, vraag ons om de
diverse mogelijkheden.

Snelheid

Door onze zeer flexibele en geautomatiseerde bedrijfsstructuur kunnen wij razendsnel schakelen. stalen van zowel harde als zachte raambekleding zijn als het moet de volgende dag al in huis of kunnen door een van onze adviseurs bij jou of je klant worden afgegeven.

Ontzorgen

Wij kunnen voor wat betreft de raambekleding het complete traject voor u begeleiden. Van advies naar inmeten en daarna van leveren tot installeren. Dit betekent dat onze relaties zich kunnen richten op andere zaken en de raambekleding met een gerust hart aan ons overlaten.