ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » ZekerMeten verzekering - maatwerk zonder risico

ZekerMeten verzekering - maatwerk zonder risico

'Meten is weten' luidt het bekende gezegde. In de meeste gevallen is dat ook zo. Maar wat als er toch een foutje in sluipt bij het opmeten voor je raamdecoratie? Geen man overboord! Met onze ZekerMeten verzekering krijg je in het geval dat er onverhoopt iets mis is met de maat gewoon een nieuw product. Of - als het haalbaar is - passen we het bestaande product aan, wel zo duurzaam!

zeker meten verzekering

Verzekering, dat klinkt duur

Nee hoor, verzekeren doe je met z'n allen en meestal gaat het meten gewoon goed! Wij verwerken de verzekering daarom in onze prijs! 'Gratis', zou een ander misschien zeggen. Zo ben je voor al ons maatwerk gedekt zonder dat je iets extra betaalt bovenop de prijzen die je op onze site ziet.

Mooi! Hoe werkt het?

Je bestelt eenvoudig op onze website en meet je ramen volgens onze meet instructie. Mocht blijken dat het product niet past, dan meld je dit binnen zeven dagen aan onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een passend product. Mocht de benodigde maat groter zijn, dan vragen we je het verschil bij te betalen.

Wat zijn de spelregels?

Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden aan deze service verbonden. Hier zijn we graag vooraf helder over. In het kort vind je ze hier onder. Download de PDF voor de volledige voorwaarden.

  • Wanneer een product niet past, dient dit binnen 7 dagen aan ons kenbaar gemaakt te worden
  • Het is niet mogelijk andere eigenschappen dan de maat te wijzigen, waaronder de kleur, montage methode/plek of het type product. Je ontvangt exact hetzelfde product, in de juiste maat.
  • De correcte maten mogen maximaal 10 centimeter afwijken van de bestelde maten om in aanmerking te komen voor de verzekering.
  • Het is niet mogelijk een maatwerk bestelling te annuleren of terug te sturen. Deze verzekering is geen uitbreiding van het herroepingsrecht.
  • Om gebruik te maken van de verzekering wordt onder andere een foto van de situatie en het product gevraagd. Wanneer wij meer informatie nodig hebben moet deze informatie volledig aangeleverd worden.
  • Mocht de nieuwe maat duurder zijn dan de oorspronkelijk aangegeven maat, dan wordt het product alleen vervangen na bijbetaling van het verschil in prijs.
  • Voor ieder afzonderlijk besteld product wordt slechts eenmalig een vervanging dan wel vermaking aangeboden.
  • Gordijnen.nl behoudt zich het recht de situatie ter plekke te beoordelen om misbruik te voorkomen.
Volledige voorwaarden (pdf)

Beoordeling

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeren wij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Bussum

Elke dinsdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Bussum. Open van 09.00 tot 17:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.