ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Soorten gordijnen

Soorten gordijnen

Op zoek naar gordijnen of andere raamdecoratie? Dan weet je inmiddels vast hoe verschrikkelijk veel soorten gordijnen er zijn. Wij bieden de meest populaire varianten, kleuren en stoffen aan. Hieronder hebben we vast een overzicht voor je gemaakt van de verschillende soorten raamdecoratie met bij elke vorm een plaatje en een korte omschrijving. Als je doorklikt zie je meer informatie de aangeklikte vorm en of deze bijvoorbeeld in zowel standaard maten als maatwerk beschikbaar is. Onze adviseur komt ook graag bij je thuis om je wegwijs te maken in de verschillende soorten raambekleding.

Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis. Wij hebben een ruime collectie beschikbaar met diverse gordijnstoffen in plooigordijnen, wavegordijnen of ringgordijnen.

Rolgordijnen zijn eenvoudig zelf te installeren en zeer gemakkelijk in gebruik. Zowel in standaard maten als op maat gemaakt zijn er vele mogelijkheden in kleuren en stoffen.

Duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) is op dit moment dé trend binnen de raamdecoratie wereld. Bekijk onze ruime standaard maten en op maat collectie.

Aluminium jaloezieën zijn strak en praktisch. Beschikbaar in vele standaard maten en op maat gemaakt.

Houten jaloezieën geven je huis een stoere en strakke uitstraling. Beschikbaar in een standaard maat of op maat gemaakt.

Vouwgordijnen geven je interieur een warme en intieme uitstraling. Beschikbaar in 5 trendy lichtdoorlatende stoffen.

Beschikbaar bij gordijnen.nl: de vtwonen collectie, bekend van tv en in magazines. Sfeervolle kant-en-klare gordijnen en rolgordijnen.

De gordijnrails van gordijnen.nl zijn van het toonaangevende bedrijf Forest. De rails lopen erg soepel en zijn eenvoudig te installeren.

Met een plisségordijn creëer je een product waar je zelf je lichtinval kan regelen met daarnaast een moderne uitstraling. Plisségordijnen zijn er in standaard maten zowel voor standaard als voor kiep-kantel ramen.

Bij gordijnen.nl vind je alle oplossingen voor je dakraam. Of je een VELUX®, Roto of een ander merk dakraam (Fakro, Rooflite, Okpol of Dakstra) hebt, bij ons vind je het rolgordijn voor je dakraam.

Verticale lamellen zijn erg praktisch en geven je huis een strakke uitstaling. Beschikbaar in diverse standaard maten.