ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Rolgordijnen

Rolgordijnen

rolgordijnen
Rolgordijnen zijn een van de meest populaire vormen van raamdecoratie en dat is niet voor niets! Ze zijn eenvoudig te installeren, budgetvriendelijk en in veel kleuren mogelijk. Verduisterende rolgordijnen zijn de populairste raamdecoratie voor in de slaapkamer vanwege hun goede verduistering.

 

Waarom rolgordijnen kopen bij Gordijnen.nl?

✔ We sturen je snel en gratis kleurstalen op!
✔ Advies op maat door onze adviseurs aan huis of een video bel afspraak.
✔ Extra veilig kopen met onze gratis ZekerMeten verzekering.
✔ We hebben ook speciale "extra brede" rolgordijnen voor grote ramen.

 

Een rolgordijn op maat past altijd! Om tot een goede keuze te komen is het noodzakelijk de afmetingen te weten. Standaard maten zijn over het algemeen iets goedkoper dan rolgordijnen op maat omdat de standaard rolgordijnen in grotere hoeveelheden geproduceerd worden. Neem eerst de maten op van je raam. Vervolgens kun je op deze pagina kijken of je afmetingen overeenkomen met de standaard maten. Als je op deze pagina naar beneden scrollt naar "Beschikbare maten" zie je een overzicht van alle standaard maten. Staat je maat er niet bij, dan heb je maatwerk nodig en kun je eenvoudig via onze configurator online je gordijn samenstellen.Toch nog hulp nodig? We hebben een gratis opmeetservice én een ZekerMeten verzekering voor dit product.Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!
Onze collectie is zeer uitgebreid. In de standaard maten collectie hebben we 33 verschillende stoffen in diverse maten, deze liggen klaar om verzonden te worden. Bij de op maat gemaakte rolgordijnen is de keuze nog groter. Maar liefst 176 stoffen zijn er beschikbaar in verduisterend, lichtdoorlatend, transparant en zelfs met verschillende designs. Lastig kiezen? Vraag ons om advies, we helpen je graag.
De montage van een dit type raamdecoratie is erg eenvoudig. Bij elk rolgordijn wordt er een setje met een bevestigingsmechaniek en montage instructies meegeleverd waarmee je het rolgordijn simpel kan installeren. Een rolgordijn kan wel zowel op de muur als aan het plafond bevestigd worden. Mocht je geen zin hebben in een montage, dan kun je ook, tegen betaling, gebruik maken van onze montageservice.
Jazeker, deze gordijnen kunnen erg goed verduisteren en worden vaak gekozen als raamdecoratie voor de slaapkamer. Wil je het donker hebben, kies dan de variant met cassette en zijgeleiding. Dit kun je eenvoudig selecteren in ons bestelproces.
Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar garantie. Wil je meer weten over onze garantievoorwaarden kijk dan op onze garantiepagina of neem contact met ons op.We benadrukken nog dat gordijnen.nl lid is van thuiswinkel.org en daardoor verplicht is de consumentvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel te voeren, iets wat we uiteraard ook met veel plezier doen.
Jazeker, wij hebben ook dakraam rolgordijnen voor alle grote merken dakramen en vaak tot wel 50% goedkoper dan de originele dakraamrolgordijn merken.Onze dakraam rolgordijnen zijn zowel verduisterend als isolerend vekrijgbaar en zowel kant en klaar als op maat gemaakt. Bekijk hier onze dakraamrolgordijnen.

Inspiratie

Hier zie je enkele foto's bij klanten thuis en uit onze studio.

Meer inspiratie foto's

Rolgordijnen kopen

Voor verduisterende rolgordijnen op maat adviseren we je om bij onze collectie rolgordijnen met cassette en zijgelijding te kijken. 
Ben je op zoek naar een goedkoop rolgordijn op maat? Kijk dan bij onze standaard collectie.

Rolgordijnen kopen bij Gordijnen.nl

Rolgordijnen koop je bij Gordijnen.nl. We hebben meer dan 166 verschillende kleuren, dus je vind altijd een rolgordijn dat bij je past. We hebben een grote collectie standaard maten rolgordijnen. Kies voor een standaard maat als je zeker weet dat de maten overeenkomen. Lukt dat niet, kies dan voor een rolgordijn op maat. Zodra je bestelling binnen is, gaan we gelijk aan de slag met de productie van je rolgordijn.

Waarom kiezen voor een rolgordijn?

Er zjn veel redenen om voor rolgordijnen te kiezen. De belangrijkste redenen die onze adviseurs vaak horen zijn:

  • Een rolgordijn zorgt er voor dat men van buitenaf echt niets kan zien. Veel klanten vinden dit fijn ook met het oog op inbrekers.
  • Rolgordijnen zorgen er vooral in de koude wintermaanden voor dat warmte het huis minder snel kan verlaten en kou minder snel naar binnen komt. Zeker in de slaapkamer vaak erg handig.
  • Rolgordijnen zijn een goedkope vorm van raamdecoratie, ook dat is een reden waarom we veel rolgordijnen verkopen.

Is een rolgordijn met koord veilig voor kinderen?

Al onze rolgordijnen worden kindveilig opgeleverd. Het koord zit hoog genoeg zodat een klein kind er niet bij kan en er dus ook niet in verstrikt kan raken.

We raden je wel aan om geen wiegen, bedden of andere "opstapjes" vlakbij het rolgordijn te plaatsen.