ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Rolgordijnen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment stoffen en kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Ze kunnen op maat voor jou worden gemaakt of je kunt kiezen uit onze standaardmaten.

  • Exact op maat gemaakt

  • Snelle levering

  • Ook geschikt voor de slaapkamer

  • Ook extra brede rolgordijnen beschikbaar

  • Zeer snelle levering uit voorraad.

  • Keuze uit veel stoffen en kleuren

  • Opties als Eco, Plus en gemotoriseerd

  • Volledige verduistering dankzij zijgeleiders

  • Ruime keuze in kleur en motief

  • Frame aluminium of wit

Zeer snelle levering van maatwerk of kant en klaar
Elektrische rolgordijnen mogelijk bij maatwerk
Standaard met ZekerMeten verzekering
Altijd het beste advies
Gratis verzonden vanaf €100
Onze rolgordijnexpert Martijn vertelt je er alles over Dé oplossing voor brede ramen tot en met een maximale breedte van 4,20 meter. De slimme en praktische oplossing voor raamdecoratie in je huis om met één druk op de knop alle rolgordijnen in huis te openen of te sluiten.
Veel gestelde vragen

Er zijn veel redenen om voor rolgordijnen te kiezen. Zo zijn rolgordijnen eenvoudig te monteren. Rolgordijnen zijn bovendien erg budgetvriendelijk. En met een grote keuze aan stoffen en kleuren kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je rolgordijn verduisterend of lichtdoorlatend te bestellen. Onze rolgordijnen kunnen ook op extra brede ramen gemonteerd worden. Rolgordijnen met cassette en zijgeleiding worden vaak gekozen vanwege de complete verduistering die je daarmee kunt krijgen. 

Een rolgordijn op maat past altijd! Maar een standaard maat is goedkoper. Om tot een goede keuze te komen is het noodzakelijk de afmetingen te weten van je raam.

Standaard maten zijn over het algemeen iets goedkoper dan rolgordijnen op maat, omdat de standaard rolgordijnen in grotere hoeveelheden geproduceerd worden. Maar niet elke maat is beschikbaar. Bovendien is de stofkeuze meer beperkt tot de gangbare kleuren. Dus wil je een bijzondere stof, dan ga je snel voor maatwerk.

Neem eerst de maten op van je raam. Vervolgens kun je op deze pagina kijken of je afmetingen overeenkomen met de standaard maten. Als je op deze pagina naar beneden scrollt naar "Beschikbare maten" zie je een overzicht van alle standaard maten. Staat je maat er niet bij, dan heb je maatwerk nodig en kun je eenvoudig via onze configurator online je gordijn samenstellen.Toch nog hulp nodig? We hebben een gratis opmeetservice én een ZekerMeten verzekering voor dit product.Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!

Onze collectie is zeer uitgebreid. In de standaard maten collectie hebben we 33 verschillende stoffen in diverse maten, deze liggen klaar om verzonden te worden. Bij de op maat gemaakte rolgordijnen is de keuze nog groter. Maar liefst 176 stoffen zijn er beschikbaar in verduisterend, lichtdoorlatend, transparant en zelfs met verschillende designs. Lastig kiezen? Vraag ons om advies, we helpen je graag.

De montage van een dit type raamdecoratie is erg eenvoudig. Bij elk rolgordijn wordt er een setje met een bevestigingsmechaniek en montage instructies meegeleverd waarmee je het rolgordijn simpel kan installeren. Een rolgordijn kan wel zowel op de muur als aan het plafond bevestigd worden. Mocht je geen zin hebben in een montage, dan kun je ook, tegen betaling, gebruik maken van onze montageservice.

Jazeker, deze gordijnen kunnen erg goed verduisteren en worden vaak gekozen als raamdecoratie voor de slaapkamer. Wil je het donker hebben, kies dan de variant met cassette en zijgeleiding. Dit kun je eenvoudig selecteren in ons bestelproces.

Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar garantie. Wil je meer weten over onze garantievoorwaarden kijk dan op onze garantiepagina of neem contact met ons op. Bij Gordijnen.nl zijn we aangesloten bij thuiswinkel.org. Dat betekent dat we met een glimlach de klantvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel voor je toepassen. Gewoon een extraatje als je bij ons bestelt!

Jazeker. In onze maatwerk producten bieden we een vrij ruime keuze in transpartante stoffen. Zo filter je het daglicht zonder de kamer visueel af te sluiten. Bedoelde je rolgordijnen met horizontale stroken van transparante en dichte stof om en om, dan zoek je waarschijnlijk duo rolgodijnen.

Jazeker, wij hebben ook dakraam rolgordijnen voor alle grote merken dakramen en vaak tot wel 50% goedkoper dan de originele dakraamrolgordijn merken.Onze dakraam rolgordijnen zijn zowel verduisterend als isolerend vekrijgbaar en zowel kant en klaar als op maat gemaakt. Bekijk hier onze dakraamrolgordijnen.

Elektrische rolgordijnen, de slimme en praktische oplossing voor raamdecoratie in je huis. Door de elektrische bediening is het mogelijk om met één druk op de knop alle rolgordijnen in huis te openen of te sluiten. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld meerdere ramen hebt die je handmatig moet bedienen. De elektrische bediening maakt het niet alleen gemakkelijker om de gordijnen te bedienen, maar ook veiliger.

Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!