ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Rolgordijnen

Rolgordijnen

rolgordijnen
Rolgordijnen zijn een van de meest populaire vormen van raamdecoratie en dat is niet voor niets! Ze zijn eenvoudig te installeren, budgetvriendelijk, in veel kleuren mogelijk en kunnen verduisterend gemaakt worden, zodat ze ideaal zijn voor in de slaapkamer. Kies hieronder of je een standaard maat of maatwerk gordijn nodig hebt en in het verdere bestelproces kun je de stoftypen kiezen, waaronder lichtdoorlatende, verduisterende en transparante stoffen. We leveren binnen een aantal werkdagen. Bekijk onze complete collectie.
Een rolgordijn op maat past altijd! Om tot een goede keuze te komen is het noodzakelijk de afmetingen te weten. Standaard maten zijn over het algemeen iets goedkoper dan rolgordijnen op maat omdat de standaard rolgordijnen in grotere hoeveelheden geproduceerd worden. Neem eerst de maten op van je raam. Vervolgens kun je op deze pagina kijken of je afmetingen overeenkomen met de standaard maten. Als je op deze pagina naar beneden scrollt naar "Beschikbare maten" zie je een overzicht van alle standaard maten. Staat je maat er niet bij, dan heb je maatwerk nodig en kun je eenvoudig via onze configurator online je gordijn samenstellen.Toch nog hulp nodig? We hebben een gratis opmeetservice én een ZekerMeten verzekering voor dit product.Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!
Onze collectie is zeer uitgebreid. In de standaard maten collectie hebben we 33 verschillende stoffen in diverse maten, deze liggen klaar om verzonden te worden. Bij de op maat gemaakte rolgordijnen is de keuze nog groter. Maar liefst 176 stoffen zijn er beschikbaar in verduisterend, lichtdoorlatend, transparant en zelfs met verschillende designs. Lastig kiezen? Vraag ons om advies, we helpen je graag.
De montage van een dit type raamdecoratie is erg eenvoudig. Bij elk rolgordijn wordt er een setje met een bevestigingsmechaniek en montage instructies meegeleverd waarmee je het rolgordijn simpel kan installeren. Een rolgordijn kan wel zowel op de muur als aan het plafond bevestigd worden. Mocht je geen zin hebben in een montage, dan kun je ook, tegen betaling, gebruik maken van onze montageservice.
Jazeker, deze gordijnen kunnen erg goed verduisteren en worden vaak gekozen als raamdecoratie voor de slaapkamer. Wil je het donker hebben, kies dan de variant met cassette en zijgeleiding. Dit kun je eenvoudig selecteren in ons bestelproces.
Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar garantie. Wil je meer weten over onze garantievoorwaarden kijk dan op onze garantiepagina of neem contact met ons op.We benadrukken nog dat gordijnen.nl lid is van thuiswinkel.org en daardoor verplicht is de consumentvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel te voeren, iets wat we uiteraard ook met veel plezier doen.
Jazeker, wij hebben ook dakraam rolgordijnen voor alle grote merken dakramen en vaak tot wel 50% goedkoper dan de originele dakraamrolgordijn merken.Onze dakraam rolgordijnen zijn zowel verduisterend als isolerend vekrijgbaar en zowel kant en klaar als op maat gemaakt. Bekijk hier onze dakraamrolgordijnen.

Inspiratie

Hier zie je enkele foto's bij klanten thuis en uit onze studio.

Meer inspiratie foto's

Waarom rolgordijnen kopen bij Gordijnen.nl?


Of je nu rolgordijnen op maat wilt kopen of standaard maten, bij Gordijnen.nl ben je aan het juiste adres. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen boven de honderd euro. Op zoek naar goedkope rolgordijnen? Ook dan bij je bij ons aan het juiste adres. We hebben rolgordijnen in alle prijsklassen. Onze goedkoopste rolgordijnen vind je bij onze standaard maten collectie.

Nog een paar rolgordijn facts:

  • Wist je dat je het met rolgordijnen echt donker kunt maken in een kamer? Kies dan voor rolgordijnen met cassette en zijgeleiding
  • Men denkt dat de oorsprong van rolgordijnen uit 17e eeuws Nederland komt.
  • Rolgordijnen een van de goedkoopste vormen van raamdecoratie is?
  • Verduistrende rolgordijnen met zijgeleiding kunnen zorgen voor een flinke energiebesparing.