ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Warme winteractie: tot 15% online korting op gordijnen op maat. En met gratis voeringstof! Bekijk de actievoorwaarden.
Gordijnen.nl » Rolgordijnen

Rolgordijnen

Als je op zoek bent naar rolgordijnen ben je bij Gordijnen.nl aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment, scherpe prijzen en snelle levering bestel je met vertrouwen bij Gordijnen.nl

De mooiste rolgordijnen koop je zonder zorgen bij ons dankzij onze ZekerMeten verzekering. Past je nieuwe rolgordijn op maat net niet? Wij zorgen voor een oplossing.
Heb je geen zin om zelf te meten? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met onze adviseur aan huis.

Ontdek onze superservice zelf en bekijk ons assortiment!

  • Exact op maat gemaakt

  • Snelle levering

  • Ook geschikt voor de slaapkamer

  • Ook extra brede rolgordijnen beschikbaar

  • Zeer snelle levering uit voorraad.

  • Vanaf 60cm breedte en 150cm hoogte.

  • Tot 240cm breedte en 220cm hoogte.

De wiki! Alles wat je altijd al wilde weten over rolgordijnen!
Staat je vraag er niet bij, vraag het ons dan.

Onze rolgordijnexpert Martijn vertelt je er alles over
Zeer snelle levering van maatwerk of kant en klaar
Elektrische rolgordijnen mogelijk bij maatwerk
Standaard met ZekerMeten verzekering
Altijd het beste advies
Gratis verzonden vanaf €100
Veel gestelde vragen

Een rolgordijn op maat past altijd! Maar een standaard maat is goedkoper. Om tot een goede keuze te komen is het noodzakelijk de afmetingen te weten van je raam.

Standaard maten zijn over het algemeen iets goedkoper dan rolgordijnen op maat, omdat de standaard rolgordijnen in grotere hoeveelheden geproduceerd worden. Maar niet elke maat is beschikbaar. Bovendien is de stofkeuze meer beperkt tot de gangbare kleuren. Dus wil je een bijzondere stof, dan ga je snel voor maatwerk.

Neem eerst de maten op van je raam. Vervolgens kun je op deze pagina kijken of je afmetingen overeenkomen met de standaard maten. Als je op deze pagina naar beneden scrollt naar "Beschikbare maten" zie je een overzicht van alle standaard maten. Staat je maat er niet bij, dan heb je maatwerk nodig en kun je eenvoudig via onze configurator online je gordijn samenstellen.Toch nog hulp nodig? We hebben een gratis opmeetservice én een ZekerMeten verzekering voor dit product.Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken!

Onze collectie is zeer uitgebreid. In de standaard maten collectie hebben we 33 verschillende stoffen in diverse maten, deze liggen klaar om verzonden te worden. Bij de op maat gemaakte rolgordijnen is de keuze nog groter. Maar liefst 176 stoffen zijn er beschikbaar in verduisterend, lichtdoorlatend, transparant en zelfs met verschillende designs. Lastig kiezen? Vraag ons om advies, we helpen je graag.

De montage van een dit type raamdecoratie is erg eenvoudig. Bij elk rolgordijn wordt er een setje met een bevestigingsmechaniek en montage instructies meegeleverd waarmee je het rolgordijn simpel kan installeren. Een rolgordijn kan wel zowel op de muur als aan het plafond bevestigd worden. Mocht je geen zin hebben in een montage, dan kun je ook, tegen betaling, gebruik maken van onze montageservice.

Jazeker, deze gordijnen kunnen erg goed verduisteren en worden vaak gekozen als raamdecoratie voor de slaapkamer. Wil je het donker hebben, kies dan de variant met cassette en zijgeleiding. Dit kun je eenvoudig selecteren in ons bestelproces.

Allereerst, geen zorgen! Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit. We geven 3 jaar garantie. Wil je meer weten over onze garantievoorwaarden kijk dan op onze garantiepagina of neem contact met ons op.We benadrukken nog dat gordijnen.nl lid is van thuiswinkel.org en daardoor verplicht is de consumentvriendelijke garantievoorwaarden van thuiswinkel te voeren, iets wat we uiteraard ook met veel plezier doen.

Jazeker. In onze maatwerk producten bieden we een vrij ruime keuze in transpartante stoffen. Zo filter je het daglicht zonder de kamer visueel af te sluiten. Bedoelde je rolgordijnen met horizontale stroken van transparante en dichte stof om en om, dan zoek je waarschijnlijk duo rolgodijnen.

Jazeker, wij hebben ook dakraam rolgordijnen voor alle grote merken dakramen en vaak tot wel 50% goedkoper dan de originele dakraamrolgordijn merken.Onze dakraam rolgordijnen zijn zowel verduisterend als isolerend vekrijgbaar en zowel kant en klaar als op maat gemaakt. Bekijk hier onze dakraamrolgordijnen.

Waarom rolgordijnen kopen

Er zijn veel redenen om voor rolgordijnen te kiezen. Zo zijn rolgordijnen eenvoudig te installeren/monteren. Rolgordijnen zijn bovendien erg budgetvriendelijk. Met een rolgordijn kun je van buitenaf echt niet naar binnen kijken. Je privacy is met rolgordijnen echt gewaarborgd. Rolgordijnen kunnen ook op extra brede ramen gemonteerd worden en wat we ook vaak horen van klanten, is dat ze rolgordijnen met cassette en zijgeleiding kiezen vanwege de complete verduistering die je daarmee kunt krijgen. Rolgordijnen koop je dus snel en veilig bij Gordijnen.nl.

Ons assortiment rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in veel kleuren en afmetingen in standaard maten. Maar elke afmeting is mogelijk met onze rolgordijnen op maat collectie. Ook als je op zoek bent naar rolgordijnen voor extra brede ramen, dan hebben wij daarvoor oplossingen.

We hebben ook rolgordijnen waar je doorheen kunt kijken. Selecteer bij de stof selectie op onze productpagina dan een “transparante stof”. Dit stoftype maakt het mogelijk om er doorheen te kijken.

Voor wie op zoek is naar betere isolatie en/of verduistering hebben we ook rolgordijnen met zijgeleiding. Dat is wel allleen bij ons maatwerk beschikbaar.

Tot slot bieden we ook elektrische rolgordijnen aan. Zowel in maatwerk als standaard maten.

Wat kosten rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn over het algemeen erg voordelig. Bij Gordijnen.nl hebben we al rolgordijnen vanaf 32 euro.

Welke grootte cassettes zijn er?

De grootte van de cassette bij rolgordijnen is afhankelijk van de breedte en de lengte van het raam. Standaard hebben onze cassettes een afmeting van 9 bij 9 centimeter. Soms zijn er ook andere cassettes mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
Onze klantenservice wordt door onze klanten hooggewaardeerd, we staan altijd voor je klaar voor advies en hulp en we kunnen je zelfs voorzien van op meet advies via videobellen. 

Waarom rolgordijnen online bestellen bij Gordijnen.nl?

✔ We sturen je snel en gratis kleurstalen op van al onze rolgordijnen!
✔ Advies op maat door onze adviseurs aan huis of een video bel afspraak.
✔ Extra veilig kopen met onze gratis ZekerMeten verzekering.
✔ We hebben ook speciale "extra brede" rolgordijnen voor grote ramen.