ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Blog
Terug naar alle blogs

Die heerlijke lange dagen

18-06-2020 | Geschreven door: Alex

Deze lekkere lange dagen zorgen bij mij altijd voor veel vrolijkheid. Na het werk is er nog veel tijd om lekker buiten te zijn. Of soms om lekker binnen te zitten met de deur open en het gordijn half dicht, boek erbij, muziekje aan en genieten maar.

Ook als we bij klanten komen om bijvoorbeeld te monteren, lijkt het ook wel of klanten extra blij zijn met hun nieuwe raamdecoratie.

Vandaag wil ik je meenemen door wat foto’s die we bij klanten hebben gemaakt. Foto’s van raamdecoratie die bij de zomer passen. Spullen die er niet alleen mooi uit zien maar ook praktisch zijn.

Regelmatig plaatsen we aluminium jaloezieën, Deze foto is bij een klant gemaakt in Almere. Zoals je ziet ook in de zomer helpt dit type raamdecoratie je. Tijdens deze lange dagen speel je met het licht in huis, door de flexibele standen kies je eenvoudig voor meer of minder zon of meer of minder warmte. Superhandig en zoals je ziet staat het ook nog eens bijzonder fraai, ook bij een traditionele inrichting.

Lange dagen hebben ook een nadeel……muggen. In de omgeving waar ik vandaan kom, is het nog erger want daar heb je mini muggen, ook wel “knutten” genoemd. Knutten zijn nooit alleen, altijd met honderden.

Tot aan de langste dag heb je daar last van in waterrijke omgevingen. Dus ik moet wel voor goede bescherming zorgen. Vandaar dat ik dit hor aangeschaft heb.

Verboden toegang voor muggen en knutten! Tot nu toe werkt het goed.

Deze vitrage hebben we opgehangen bij een klant in het oosten van Nederland.

De adviseur kan het zich nog goed herinneren, een ruim huis, grote tuin met soms te veel zon die naar binnen schijnt. Deze vitrage is bedoeld om dat effect iets te remmen maar de zon toch binnen te laten. Goed gelukt vinden wij!

Terug naar alle blogs

Advies bij jou thuis

Wil je graag dat we bij jou thuis komen kijken voor een mooie raamdecoratie oplossing? Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur!