ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

Goedkope dakraamgordijnen voor alle dakramen

Onze dakraam rolgordijnen zijn van het merk Bloc Blinds. De rolgordijnen zijn voorzien van zijgeleiding met borstels en een rubberen strip aan de onderzijde. Hierdoor sluiten zij bijna volledig en houden ze het licht goed buiten. Dat zorgt voor aangename temperaturen in de zomer. In de winter werkt het laagje lucht tussen de stof en het ruit als extra isolatie waardoor er tot wel 43% bespaard kan worden op het warmteverlies.

Met een verduisterende stof zorgt het systeem er voor dat het echt donker wordt in een kamer. Het is hiervoor niet nodig een donkere kleur te kiezen, de stof is namelijk gevoerd met een lichtafstotende laag aan de achterzijde.

Een dakraamgordijn van Bloc is een product van hoge kwaliteit, voor een prima prijs. Eenvoudig te bestellen als je de type code en de maatcode op je dakraam opzoekt. Dat staat meestal aan de binnenkant van het kozijn, op het kantelende deel bij de handgreep.
 


Dakraamrolgordijn voor VELUX ®

Hoge kwaliteit dakraamgordijnen geschikt voor alle VELUX ® dakramen.

Dakraamrolgordijn voor ROTO

Hoge kwaliteit dakraamgordijnen geschikt voor alle Roto dakramen.

Dakraamrolgordijn voor Fakro

Hoge kwaliteit dakraamgordijnen geschikt voor alle Fakro dakramen.

Dakraamrolgordijn voor Rooflite

Hoge kwaliteit dakraamgordijnen geschikt voor alle Rooflite dakramen.

Dakraamrolgordijn voor Okpol

Hoge kwaliteit dakraamgordijnen geschikt voor alle Okpol dakramen.

Dakraamrolgordijn voor Dakstra

Hoge kwaliteit dakraamgordijnen geschikt voor alle Dakstra dakramen.

Dakraamgordijnen op maat

Dakraamgordijnen op maat
Staat uw dakraam merk of type niet op onze website? Dan kunt u ook voordelig een dakraamgordijn op maat bestellen. Meet zorgvuldig de maten van uw dakraam die hier gevraagd worden. Nadat u de maten heeft ingevoerd en een stof heeft gekozen, krijgt u direct de prijs van uw dakraamgordijn op maat te zien.

Uitschuifbare steel van 2 meter

Uitschuifbare steel van 2 meter
Uitschuifbare steel om ramen en gordijnen te openen. Geschikt voor het openen van alle typen (dak)ramen en alle typen Bloc rolgordijnen en dakraamgordijnen.
€ 26.05

Uitschuifbare steel van 3 meter

Uitschuifbare steel van 3 meter
Uitschuifbare steel om ramen en gordijnen te openen. Geschikt voor het openen van alle typen (dak)ramen en alle typen Bloc rolgordijnen en dakraamgordijnen.
€ 39.05