ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Goedkope dakraamgordijnen voor alle dakramen

Dakraam rolgordijnen

Voordelige dakraamgordijnen voor alle dakramen

Onze dakraam rolgordijnen zijn van het merk Ouro. De rolgordijnen zijn voorzien van zijgeleiding met borstels en een rubberen strip aan de onderzijde. Hierdoor sluiten zij bijna volledig en houden ze het licht goed buiten. Dat zorgt voor aangename temperaturen in de zomer. In de winter werkt het laagje lucht tussen de stof en het ruit als extra isolatie waardoor er tot wel 43% bespaard kan worden op het warmteverlies.

Met een verduisterende stof zorgt het systeem er voor dat het echt donker wordt in een kamer. Het is hiervoor niet nodig een donkere kleur te kiezen, de stof is namelijk gevoerd met een lichtafstotende laag aan de achterzijde.

Een dakraamgordijn van Ouro is een product van hoge kwaliteit, voor een prima prijs. Eenvoudig te bestellen als je de type code en de maatcode op je dakraam opzoekt. Dat staat meestal aan de binnenkant van het kozijn, op het kantelende deel bij de handgreep.

Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!