ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

Duo rolgordijn op maat - FabricChanger

Zebra Blinds thumbZebra Blinds thumbZebra Blinds thumbZebra Blinds thumbZebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb Zebra Blinds thumb

Algemeen

Duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) zijn de laatste jaren een erg populair product binnen de raamdecoratie wereld. Dit heeft mede te maken met het feit dat je zelf gemakkelijk de gewenste privacy en lichtinval kan instellen.
 
Duo rolgordijnen zijn toe te passen binnen elk mogelijk interieur vanwege de diverse uitvoeringen in stoffen en de afwisseling tussen de transparante en dichte stofbanen.

Bij Gordijnen.nl hebben we een ruime collectie duo rolgordijnen beschikbaar, zowel op maat als in standaard maten.

Afmetingen cassette:
Hoogte: 7,8 cm,  inclusief onderlat als deze volledig is opgerold naar boven 9,5 cm.
Diepte: 7,6 cm

Verkrijgbaar in de minimale/maximale afmetingen 500-2400 (breedte) x 500-3000 mm (hoogte)

Kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan door dit korte formulier in te vullen. Vermeld hierin duidelijk het product en de naam van de kleur.

Meetinstructie

Hou bij het opmeten en invullen van je maat er rekening mee dat de stof in totaal 4,5 cm smaller is dan het totale systeem, 2,5 aan de kant van de ketting en 2 cm aan de andere kant.

Meet- en installatieservice

Bij twijfel over het opmeten of installeren van het product bekijk onderstaande video's of maak gebruik van Maarten en onze meet- en installatieservice. Maarten komt bij je langs om de ramen op te meten en (eventueel) de producten te installeren. 
 

Installatievideo duo rolgordijn op de dag

Installatievideo duo rolgordijn in de dag

Is de stof van dit product te verwisselen?

Ja, dit is een Bloc Fabric Changer. Op onze website zijn vervangende stoffen te bestellen. Hiermee is de stof in een paar minuten om te wisselen voor een andere kleur roljaloezieën.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling. Voor hele brede rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling. Voor producten met zijgeleiding geldt deze 1,5 meter overigens ook in de hoogte, omdat de zijgeleiders uit een deel bestaan. Voor gewone rolgordijnen speelt de hoogte geen rol.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking. Op onze website zijn ook handige montagevideo's te vinden.

Is het eenvoudig om een rolgordijn te monteren?

Zeker. Montage kan met twee schroeven aan elke kant. Wanneer je de montagedelen in beton wilt schroeven heb je wel een boormachine en pluggen nodig. Bij hout kun je het met een schroevendraaier doen. Als het rolgordijn hangt moet je alleen nog (indien aanwezig) het koord vastzetten met het meegeleverde haakje voor kindveiligheid.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Waarom moet ik de hoogte van installatie opgeven?

Dit is vanwege Europese wetgeving met betrekking tot kind-veiligheid. Het koord van een rolgordijn moet op een veilige hoogte hangen, buiten bereik van kinderen. Om de lengte van het koord te kunnen bepalen hebben we de installatiehoogte nodig.

Breedte
Meet op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag) de breedtemaat en neem hiervan de kleinste maat. 

De breedte die je bij ons opgeeft wordt de complete breedte van je duo rolgordijn. Het is aan te raden om 1,0 cm van de totale breedte af te halen als speling.

Hou bij het opmeten en invullen van je maat er rekening mee dat de stof in totaal 4,5 cm smaller is dan het totale systeem, 2,5 aan de kant van de ketting en 2 cm aan de andere kant.

Hoogte
Meet op 3 verschillende plekken (links, midden en rechts) de hoogtemaat en neem hiervan de kleinste maat. 

Meet altijd vanaf het bovenste punt waar het duo rolgordijn komt te hangen tot waar de stof moet komen. Bijvoorbeeld tot op de vensterbank. Het is aan te raden om 1,0 cm van de totale hoogte af te halen als speling.  

Plaatsing jaloezie
In de dag: je duo rolgordijn komt in het raam te hangen.

Op de dag: je duo rolgordijn komt op het kozijn/muur te hangen. 

Beoordeel goed je situatie voordat je gaat meten, hangt er niets in de weg? Is er voldoende ruimte voor de montage? Wil je liever dat we kosteloos en vrijblijvend bij je langs komen voor het opmeten van de ramen, maak dan een afspraak met onze adviseur.  

Kijk voor meer informatie over de installatie van het duo rolgordijn op maat in het volgende bestand:

Montagehandleiding duo rolgordijn op maat (pdf)

✔ Duo rolgordijn op maat
✔ Beschikbaar in 12 kleuren
✔ Regel zelf je privacy
✔ Met fraaie metalen ketting
✔ Stel zelf samen
✔ Vraag gratis kleurstalen aan