ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Gemaakt voor jou

Gemaakt voor jou

Gemaakt voor jou. Noem het een devies, motto, een manifest of onze ziel. Maar dit is wat we doen en gedaan hebben met Gordijnen.nl. Zo maken we de raamdecoratie jungle beter begaanbaar. Hiermee maken we het voor jou zo makkelijk mogelijk om je huis mooi in te richten met nieuwe gordijnen of andere raambekleding. Dat hoeft helemaal niet voor de hoofdprijs. We helpen je graag om zonder zorgen en met het grootste gemak tot de beste keuze voor jou te komen. Hoe we dat doen? 
 

Het beste advies

In raamdecoratie zijn er standaard maten en maatwerk. Wij geloven niet in -of- het een -of- het ander en verkopen dus beiden! Wij bieden wel altijd advies op maat. En dat kan voor sommige situaties ook best een voordelig standaard maatje zijn.
 

Wij ontzorgen

Ben je niet zo handig? Of heb je gewoon geen zin om zelf aan de slag te gaan. Geen probleem. Onze adviseur komt graag bij je thuis om de situatie te bekijken en je te helpen tot een passende raambekleding te komen. Hij komt niet alleen voor de maten, maar kan je ook vertellen wat leuk staat en waar je rekening mee moet houden bij de uiteenlopende mogelijkheden. Geen keuzestress meer! En dan installeert hij ze ook nog na levering.
 

Geselecteerd op kwaliteit

Alle producten op onze site zijn door onze product manager Kasim met de grootste zorg geslecteerd. Wij willen geen consessies doen op kwaliteit om de goedkoopste te kunnen zijn. En we willen ook niet te veel betalen voor een merkje. Je kunt er dus van op aan dat je waar voor je geld krijgt.
 

Veilig winkelen

Wij nemen je veiligheid serieus. Alle persoonlijke gegevens worden versleuteld verstuurd. Wij laten onze website regelmatig testen zodat deze veilig blijft. Gordijnen.nl is lid van Thuiswinkel.org. Dat betekent dat we de richtlijnen volgen en alle tests en criteria van het Thuiswinkel Waarborg doorstaan. Zo kun je met vertrouwen winkelen.
 

Goed bereikbaar

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00, op de manier die jou het beste past; chat, telefoon of e-mail.