ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Jaloezieen » Aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieen

Gordijnen.nl biedt een hoge kwaliteit aan aluminium jaloezieën op maat gemaakt. Wij hebben een collectie aluminium jaloezieën van 25mm en een collectie met 25mm brede lamellen. De 25mm collectie is ook beschikbaar in standaard maten. We hebben meer dan 30 kleuren in onze collectie. Er zijn al aluminium jaloezieën vanaf € 12,- Bekijk ons aanbod hieronder.


Aluminium jaloezieën met smalle lamellen van 25mm.

Aluminium jaloezieën met lamellen van 50mm


Standaard maten aluminium jaloezieën met lamellen van 2,5 centimeter.

Standaard maten aluminium jaloezieën van 50mm brede lamellen.

Veelgestelde vragen

De aluminium varianten zijn goedkoper, maar de houten varianten zijn duurzamer, isoleren beter en hebben een luxere uitstraling. De kleurkeuze bij houten jaloezieen is wel wat beperkter, aangezien hout een natuurproduct is.

Op de productpagina van onze standaard maten zie je een overzicht van alle beschikbare standaard maten. Je kunt hier zowel de breedte als hoogte selecteren. We hebben een ruim assortiment aan standaard maten beschikbaar.Mocht je maat er niet tussen zitten kan je gerust een product op maat bestellen.

Een belangrijke keuze die gemaakt wordt bij het aanschaffen van dit product is het bepalen of het "in de dag" of "op de dag" gemonteerd moet worden. Uiteraard is dit een persoonlijke keuze, maar als basis regel wordt vaak gehanteerd: Heeft het raam een nis, dan is in de dag plaatsen zeker geen gemis! Op deze manier zijn de horizontale lamellen mooi weggewerkt en steken ze niet uit in de kamer.

In het gebruik is er geen verschil, beide functioneren hetzelfde. 50mm lamellen zijn populairder, waarschijnlijk doordat ze wat meer volume en body hebben. Het ziet er simpelweg wat stoerder en luxer uit.

Aluminium jaloezieën op maat

Gordijnen.nl is dé specialist in aluminium jaloezieën op maat. We hebben een variant met 25mm horizontale lamellen en een variant met bredere, 50mm brede horizontale lamellen. Beide varianten zijn in meer dan 30 kleuren te verkrijgen. Er is volop keuze. Je kunt bij ons ook gratis stalen aanvragen van al onze aluminium jaloezieën. 

Aluminium jaloezieën in standaard maten

Soms ben je op zoek naar snelheid en standaard maten. Ook dan hebben we de juiste producten voor je. Onze collectie standaard maten aluminium jaloezieën bestaat uit een collectie van 25mm horizontale lamellen in 7 kleuren waaronder, zwart, taupe, zilver en grijs. Al onze kant en klaren aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende formaten we hebben 19 verschillende breedte en hoogtematen. Bekijk onze productpagina voor meer details.

Wat zijn de voordelen van aluminium jaloezieën?

Aluminium jaloezieën hebben een aantal voordelen:

  • Ze zijn een goedkope oplossing. Aluminium jaloezieën zijn goedkoop in aanschaf en gaan lang mee.

  • Veel mogelijkheden voor lichtinval. Door middel van het draaien van de jaloezieën kan eenvoudig de lichtinval geregeld worden.

  • Ze zijn eenvoudig te monteren de montage

  • Snelle levertijd. Onze aluminium jaloezieën kennen een snelle levertijd van vaak minder dan 3 weken bij producten die op maat gemaakt moeten worden en enkele dagen bij producten met standaard maten.

Waarom aluminium jaloezieën kopen bij Gordijnen.nl?

Of je nu aluminium jaloezieën op maat wilt kopen of standaard maten, bij Gordijnen.nl ben je aan het juiste adres. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen boven de honderd euro. We hebben brede aluminium jaloezieën met 50mm brede lamellen of de standaard breedte van 25mm. Ben je op zoek naar houten jaloezieën of kunststof jaloezieën? Bekijk dan ons complete jaloezieën overzicht.
Vind je niet waar je naar op zoek bent? Vraag het ons dan. We helpen je graag.

Hoe maak je aluminium jaloezieën schoon?

Een groot voordeel van aluminium jaloezieën is dat je ze eenvoudig schoon kunt maken.Het enige wat je nodig hebt is een sopje met schoonmaakmiddel of allesreiniger. Wees zuinig met water, een vochtige doek is meestal genoeg. De lamellen moeten ook weer drogen namelijk.Over het algemeen werkt een sopdoekje prima als alternatief wordt een washand ook vaak gebruikt.