ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Jaloezieen » Aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieën zijn wellicht de meest bekende vorm van dit type raamdecoratie. Dit type jaloezie heeft een erg goede warmtewerende en isolerende werking en is eenvoudig te monteren en schoon te maken.

We hebben al aluminium jaloezieën vanaf € 19,-. Bekijk onze collectie hieronder.

De aluminium varianten zijn goedkoper, maar de houten varianten zijn duurzamer, isoleren beter en hebben een luxere uitstraling. De kleurkeuze bij houten jaloezieen is wel wat beperkter, aangezien hout een natuurproduct is.
Op de productpagina van onze standaard maten zie je een overzicht van alle beschikbare standaard maten. Je kunt hier zowel  de breedte als hoogte selecteren. We hebben een ruim assortiment aan standaard maten beschikbaar.Mocht je maat er niet tussen zitten kan je gerust een product op maat bestellen.Moet ik een jaloezie "in de dag" of "op de dag" monteren?Een belangrijke keuze die gemaakt wordt bij het aanschaffen van dit product is het bepalen of het "in de dag" of "op de dag" gemonteerd moet worden. Uiteraard is dit een persoonlijke keuze, maar als basis regel wordt vaak gehanteerd: Heeft het raam een nis, dan is in de dag plaatsen zeker geen gemis! Op deze manier zijn de horizontale lamell
Veelgestelde vragen Wat is het verschil tussen aluminium en houten jaloezieen?De aluminium varianten zijn goedkoper, maar de houten varianten zijn duurzamer, isoleren beter en hebben een luxere uitstraling. De kleurkeuze bij houten jaloezieen is wel wat beperkter, aangezien hout een natuurproduct is.Wat zijn de standaard maten die jullie hebben?Op de productpagina van onze standaard maten zie je een overzicht van alle beschikbare standaard maten. Je kunt hier zowel  de breedte als hoogte selecteren. We hebben een ruim assortiment aan standaard maten beschikbaar.Mocht je maat er niet tussen zitten kan je gerust een product op maat bestellen.Moet ik een jaloezie "in de dag" of "op de dag" monteren?Een belangrijke keuze die gemaakt wordt bij het aanschaffen van dit product is het bepalen of het "in de dag" of "op de dag" gemonteerd moet worden. Uiteraard is dit een persoonlijke keuze, maar als basis regel wordt vaak gehanteerd: Heeft het raam een nis, dan is in de dag plaatsen zeker geen gemis! Op deze manier zijn de horizontale lamellen mooi weggewerkt en steken ze niet uit in de kamer.
In het gebruik is er geen verschil, beide functioneren hetzelfde. 50mm lamellen zijn populairder, waarschijnlijk doordat ze wat meer volume en body hebben. Het ziet er simpelweg wat stoerder en luxer uit.

Waarom aluminium jaloezieën kopen bij Gordijnen.nl?

Of je nu aluminium jaloezieën op maat wilt kopen of standaard maten, bij Gordijnen.nl ben je aan het juiste adres. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen boven de honderd euro. We hebben brede aluminium jaloezieën met 50mm brede lamellen of de standaard breedte van 25mm. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Vraag het ons dan. We helpen je graag.