ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Jaloezieen » Kunststof Jaloezie kopen? Bekijk onze collectie!

Kunststof Jaloezie kopen? Bekijk onze collectie!

Kunststof jaloezieën, ook wel pvc jaloezieën genoemd passen in elk interieur, en gaan erg lang mee. Wij hebben zowel kunststof jaloezieën op maat als kant en klaar jaloezieën. Er zijn al kant en klaar kunststof jaloezieën vanaf 32 euro.

 • Op maat gemaakt

 • PVC is vochtbestendig en brandvertragend

 • Zet niet uit, dus Ideaal voor in de badkamer of keuken

 • Kant en klaar uit voorrraad vanaf €32,-

 • Ideaal voor in keuken of badkamer

 • Standaard maten, dus snelle levering

Veelgestelde vragen

Jazeker, dit type raamdecoratie is zeer geschikt voor in badkamers. Het is bestendig tegen vocht én spatwater. Bovendien geeft het veel privacy, met behoud van lichtinval.

Wij bieden gratis stalen aan, zodat je thuis het materiaal kunt bekijken en voelen. Je kunt het simpel en gratis via ons staalaanvraag formulier aanvragen. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Bussum, waar je het materiaal zelf kunt voelen en in werking kunt zien. De koffie staat klaar!

Kunststof jaloezieën op maat.

Kunststof jaloezieën worden ook wel PVC jaloezieën genoemd. Onze kunststof jaloezieën hebben 50mm brede en 50 mm dikke lamellen. Zodra je je bestelling plaatst worden de jaloezieën 100% op maat gemaakt door onze leverancier. Ze passen daardoor altijd. Wil je toch eerst nog even thuis het materiaal zien en voelen, dan kun je bij ons ook van onze kunststof jaloezieën gratis stalen aanvragen.

De voordelen van kunsstof jaloezieën

Er zijn een aantal voordelen van kunststof/pvc jaloezieën. De belangrijkste zijn:

 • Hout look: het PVC materiaal lijkt ontzettend op hout. Daarmee heb je een goedkoper alternatief met dezelfde look als hout.

 • Flexibiliteit: je kunt in het bestelproces kiezen voor een variant met een standaard koort of ladderband. Daarmee kun je deze jaloezieën aan je wensen aanpassen.

 • Vocht geen probleem: Vocht is geen probleem voor kunststof jaloezieën, dus ze zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes met veel vocht zoals badkamers of keukens.

 • Eenvoudig op te hangen: jaloezieën zijn al eenvoudig op te hangen maar kunststof jaloezieën zijn nog eenvoudiger vanwege het lichte materiaal.

 • Veel mogelijkheden voor lichtinval. Door middel van het draaien van de jaloezieën kan eenvoudig de lichtinval geregeld worden.

 • Eenvoudig schoon te houden: pvc is een eenvoudig schoon te maken materiaal en dat geldt dus ook voor deze jaloezieën.

Kunststof jaloezieën kopen in standaard maten.

Onze collectie van kunststof jaloezieën in standaad maten zijn beschikbaar in twee kleuren: antraciet en wit. Omdat deze collectie kant en klaar is, kan deze erg snel verstuurd worden. De levertijd is slechts enkele dagen. We hebben al kunststof jaloezieën vanaf 32 euro en 8 verschillende veel voorkomende standaard breedte en hoogtematen.

Kunststof jaloezieën schoonmaken.

Een van de voordelen van kunststof jaloezieën is dat je ze eenvoudig schoon kunt maken, maar hoe doe je dat nou?

 • Gebruik eerst een stoffer of plumeau om de stof van de lamellen te verwijderen.

 • Gebruik dan een vochtige doek met allesreinger of een ander niet bijtend schoonmaakmiddel en neem de lamellen (en ladderbanden) af. Vaak gebruiken mensen een washand omdat je zo eenvoudig de boven en onderkant van de lamellen tegelijk kunt schoonmaken.

 • Een expert tip is het gebruik van een beetje wasverzachter ipv schoonmaakmiddel. Het zal de lamellen iets langer schoon houden omdat vuil minder makkelijk bljift zitten na het schoonmaken met wasverzachter.

Waarom kunststof jaloezieën kopen bij Gordijnen.nl?

Of je nu kunststof jaloezieën op maat wilt kopen of standaard maten, bij Gordijnen.nl ben je aan het juiste adres. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen boven de honderd euro.
Kunststof jaloezieën behoren tot de goedkoopste vorm van raamdecoratie.