ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Klantenservice » TITLE_TEST_PAGE

Easyclick

“Hoi, ik ben Christiano. De Easyclick Specialist van Gordijnen.nl. Op deze site vertel ik je alles over ons Easyclick systeem. Wat dat is voor jou de oplossing als jij in een huis woont met kunststof of aluminium kozijnen, en nee, daarin mag je niet boren. Vandaar Easyclick: gordijnen en jaloezieën die je ophangt zonder geboor of ander gedoe.”

  • Gordijnen of jaloezieën die je ophangt zonder te boren of ander gedoe

  • Makkelijk te verwijderen en schoon te maken

  • Drie systemen: Easyclick Dubbel Plissé, Easyclick Plissé Gordijn en Easyclick Aluminium Jaloezie

  • De Easyclick Dubbel Plissé en het Easyclick Plissé Gordijn ook verkrijgbaar in de Top Down Bottum Up-variant

Easyclick Dubbel Plissé Gordijn

“Easyclick betekent gordijnen ophangen zonder te boren. Je klikt de Easyclick gordijnen en jaloezieën heel eenvoudig met een magneetstrip tegen je kozijn. We hebben drie soorten Easyclick. Het meest populair is het Easyclick Dubbel Plissé Gordijn. Dat is niet zo vreemd, want dat past in elk interieur. Van slaapkamer en keuken tot badkamer. Nog een reden waarom het Easyclick Dubbel Plissé Gordijn zo populair is: het isoleert goed. Dat komt door zijn binnenkant. Die heeft de structuur van een soort honingraat, maar dan nog steviger, omdat het is bekleed met een aluminium coating. Dat laagje zorgt niet alleen voor die prima isolatie, maar maakt het Dubbel Plissé Gordijn ook nog eens enorm flexibel; als er iets tegenaan valt, veert de vorm onmiddellijk weer terug. En heel fijn: dat honingraatmetaal verduistert superprima. Dat maakt ons Easyclick Dubbel Plissé Gordijn heel geschikt voor jouw slaapkamer.”

Ons tweede systeem is het Easyclick Plissé Gordijn. Dat lijkt van binnen niet op een honingraat, maar eerder op een soort accordeon. Het verduistert en isoleert niet zo goed als onze Easyclick met honingraat, want ja, het is ook ietsje goedkoper. Dat maakt het systeem dan ook een tikkie minder geschikt voor de slaapkamer als je die volledig verduisterd wilt hebben.”

“Dan ons derde Easyclick systeem: de Easyclick Aluminium Jaloezie. Gemaakt van 100% roestvrij Aluminium. Dat maakt dit systeem tot de perfecte keuze voor vochtige ruimtes zoals je badkamer. Ook in de keuken of slaapkamer staat deze jaloezie graag te shinen, want ja, omdat mensen um gewoon heel mooi vinden. En dat geldt trouwens voor al onze Easyclick systemen. Je kunt ze eenvoudig uit het kozijn tillen en schoon maken.”

Top Down Bottum Up

“Het leuke is dat je een Easyclick Plissé en Easyclick Dubbel Plissé Gordijn ook voor de helft van je raam kunt hangen. Of hoe je dat ook maar wilt. Top Down Bottom Up, noemen we dit systeem. Dat klinkt moeilijk, daarom zeggen wij liever, een systeem waarmee jij zelf de privacy in je huis, in je woon- of slaapkamer bepaalt, en daarmee de mate van je zicht en licht.”

Want dat is Top Down Bottom Up, een privacy dingetje. Stel dat je overdag in de woonkamer zit en je wilt niet dat mensen op straat je zien. Omdat je eventjes met z’n tweetjes alleen wil zijn, maar binnen nog wel voldoende daglicht wil hebben. Dan doe je het Easyclick Plissé of Dubbele Plissé Gordijn van onderen naar boven, bottom up, tot de helft dicht. Top down, van boven naar beneden kan ook. Je ziet dat je bij het bedienen van het Top Down Bottom Up-Gordijn gebruik maakt van handvaten, en zeker, dat vinden mensen lekker makkelijk en prettig, omdat je dan niet met touwtjes hoeft te werken, want ja, die raken wel eens in de knoop.”

“Natuurlijk komen wij graag bij je thuis om jouw favoriete Easyclick gordijn of jaloezie op te meten en te bevestigen. Maar dat kun je ook zelf doen. Met een ouderwetse centimeter, onze Rolmaat of onze Measure Marker, en dat is bij het opmeten van je kozijnen echt je handigste maatje. Dat komt door zijn inkeping waarmee je heel eenvoudig kunt zien of er voldoende ruimte is voor de magneetstrip waarmee jij je Easy Click Gordijn of jaloezie aan je kunststof kozijn vastklikt. Die strip heeft aan anderhalve centimeter genoeg, maar die marge moet er wel zijn. Vergeet niet. Er bestaan tientallen soorten kozijnen. Sommige hebben afgeronde hoeken, andere een rooster, raamklink of ander raambeslag, en ja, dat is lastiger opmeten.”

“Als jij de maten van je kozijnen hebt opgeschreven, geef je die online aan ons door. Wanneer jij je Easyclick Gordijnen of jaloezieën hebt ontvangen, plak je die zo tegen de kozijnen. Fijn om te weten: je koop valt onder de ZekerMeten Garantie. Daarover kun je hier meer lezen.” (link naar ZM-garantie)

“Twijfel je of je kozijnen wel voor Easyclick zijn gemaakt? Of omdat je al dat opmeten gewoon te ingewikkeld vindt, ja hoor, dan kom ik langs. Je kunt me hier vinden. (wijst op link die verwijst naar meet-en-montage service).

“Kies hier het Easyclick systeem dat het beste past bij jouw wensen. Je kunt het hier ook direct bestellen, heel makkelijk. Nog een vraag? Dan kom ik graag bij je langs. Hier staat een formulier www.gordijnen.nl/meet-en-montage-service) waarin je een afspraak kunt plannen. Wees er snel bij, want mijn agenda loopt snel vol.”