ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Klantenservice » Gordijnen.nl Gemaakt voor jou!

Gordijnen.nl Gemaakt voor jou!

Gordijnen.nl is dé plek om inspiratie op te doen voor raamdecoratie, gordijnen (op maat) aan te schaffen of om antwoord te krijgen op al je gordijnen vragen!

In 2015 waren de oprichters van gordijnen.nl zelf op zoek naar nieuwe raamdecoratie en raakten ze gefrustreerd door de ondoorzichtige raamdecoratie jungle en de vaak beperkte service zowel voor als na de koop.
Dat moest anders vonden ze en in 2016 is dan ook gordijnen.nl gestart, waarbij gordijnen.nl een focus legt op gratis gepersonaliseerd advies, een gratis opmeet service en het alleen verkopen van kwalitatieve producten waar we zelf achter staan.
Gordijnen.nl heeft de afgelopen jaren al vele duizenden ramen (en klanten) blij gemaakt in Nederland en België door ze te voorzien van bijpassende raamdecoratie.

Onze missie

We streven ernaar onze bezoekers en klanten te ontzorgen op het gebied van raamdecoratie. We inspireren, adviseren en assisteren en dat doen we zowel online, in onze winkel en desgewenst gratis bij jou thuis!

Wie zijn gordijnen.nl?

Het team van gordijnen.nl helpt je vanuit ons kantoor in Amsterdam, onze winkel in Bussum en via onze ‘mobiele’ gordijnadviseurs die door het hele land werken.

Bekijk deze video, om te zien wat we allemaal doen, want veilig raamdecoratie kopen online, dat kan zeker! 
Wij zijn er voor jou!

 

Meer informatie

Heb je vragen? We staan altijd voor je klaar!  Neem contact met ons op. Wil je op de hoogte bljven van inspiratie op het gebied van gordijnen, volg dan onze instagram pagina. Heb je snel persoonlijk advies nodig, we komen ook gratis bij je thuis. Een afspraak met een van onze gordijnadviseurs is zo online gemaakt. 
Gordijnen.nl is naast de consumentenmarkt ook actief op de zakelijke markt. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Tot snel! 

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeren wij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Bussum

Elke dinsdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Bussum. Open van 09.00 tot 17:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.