ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Rolgordijnen » Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen, de slimme en praktische oplossing voor raamdecoratie in je huis. Door de elektrische bediening is het mogelijk om met één druk op de knop alle rolgordijnen in huis te openen of te sluiten. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld meerdere ramen hebt die je handmatig moet bedienen. De elektrische bediening maakt het niet alleen gemakkelijker om de gordijnen te bedienen, maar ook veiliger. Lees verder om meer te ontdekken over deze innovatieve raamdecoratie en waarom het een geweldige investering is voor elk huis.

Vijf redenen om voor elektrische rolgordijnen te kiezen.

1. Gemak

Vanuit je luie stoel al je rolgordijnen tegelijk bedienen. Je hoeft niet meer alle ramen een voor een af om 's avonds de nieuwsgierige blikken van de buren buiten te houden. Bedien ze eenvoudig via je mobiele telefoon.

2. Beveiliging van je woning

Door scenes te programmeren waarbij de rolgordijnen op een bepaald moment automatisch sluiten, lijkt het net alsof je thuis bent, ook wanneer je op vakantie bent. Zo zijn niet de hele dag de gordijnen dicht of juist 's nachts de gordijnen open en maakt je huis een bewoonde indruk.

3. Kindveiligheid

Er is geen lus meer nodig in het bedieningskoord, waardoor de rolgordijnen veiliger worden voor kinderen. Aan de meeste van onze elektrische rolgordijnen zit nog wel een trekkoordje (zonder lus), zodat ook niet technische mensen ze kunnen bedienen!

4. Isolatie en prettig woonklimaat

Door je rolgordijnen automatisch te laten openen en sluiten als de zon schijnt of als er kou van de ramen komt, kun je het klimaat in je woning nog makkelijker beheersen. Houd in de zomer de hitte buiten en in de winter juist de kou.

5. Gadgets! Who doesn't love them?

Het is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om met domitica het huis van de toekomst te maken. Zo maken onze klanten hun thuisbioscoop compleet met automatisch sluitende rolgordijnen. Als je handig bent met techniek zijn er vaak ook mogelijkheden om je rolgordijnen te integreren met domotica systemen zoals 'Homey' of 'Home Assistant'.

Met onze MotionBlinds motoren kun je bijna alle rolgordijnen achteraf slim maken!

Welke elektrische rolgordijnen bieden wij aan?

Maatwerk

In maatwerk hebben we voor onze rolgordijnen twee opties om te motoriseren. Er is een Bluetooth motor die je rechtstreeks via je mobiele telefoon kunt bedienen, en een wat uitgebreidere 'EVE' motor die hetzelfde biedt maar ook via Thread/Matter werkt. Die laatste is ook buitenshuis te bedienen als je thuis een HomeKit hub hebt (bijvoorbeeld een Apple TV 4k of een iPad).

Standaard maten

Met de zeer innovatieve MotionBlinds motoren kun je bijna alle rolgordijnen achteraf automatiseren. Maatwerk of kant en klare standaardmaten!

In deze video zie je een voorbeeld