iDeal PayPal Mastercard Visa

Jaloezieën

Jaloezieën

Raamdecoratie is er in vele soorten en maten. Maar daar waar de ene raambekleding bij uitstek geschikt is als effectieve zonwering, biedt de andere veel opties op het gebied van het regelen van lichtinval. De kwalitatief hoogwaardige jaloezieën van Gordijnen.nl combineren beide bovengenoemde voordelen en zijn daarmee uitermate veelzijdig.
Slechts weinig vormen van raamdecoratie bieden zo’n prettige lichtinval als jaloezieën, omdat de lamellen het binnenvallende licht op natuurlijke wijze weerkaatsen richting het plafond. Hierdoor ontstaat een optisch zeer aangename verlichting van je ruimte, die je gedurende de dag energieker maakt en ’s avonds voldoende mogelijkheden tot verduistering biedt.

Aluminium jaloezieën met strak design

Zeer populair in Nederland zijn aluminium jaloezieën, die een hoge functionaliteit koppelen aan een uitermate strak design. Deze vorm van raambekleding is hierdoor bruikbaar in een diversiteit aan ruimtes in je woning. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de kinderkamer tot de keuken, een jaloezie is eigenlijk overal wel bruikbaar.

Aluminium jaloezieën zijn zeer eenvoudig af te stellen door middel van de bijgeleverde draaistang, waarmee je de lamellen in een handomdraai in de gewenste positie kunt tuimelen. Dit zorgt ervoor dat de lichtinval in je huis altijd de ideale intensiteit heeft en dat je warmte makkelijker in de ruimte kunt houden. Niet alleen comfortabel, maar ook nog eens gunstig voor de energierekening!

Houten jaloezieën

Voor een warmere uitstraling kun je kiezen voor houten jaloezieën. De houten lamellen zijn bij onze maatwerk variant in 10 verschillende kleuren te bestellen. Voor de standaardmaten hebben we de drie populairste kleuren. Om te voorkomen dat het hout beschadigt raden we niet aan om houten raamdecoratie in te korten. Het is dan altijd beter een maatwerkoplossing te bestellen dan een standaard maat. De lamellen van beide producten zijn 50 millimeter. Dat geeft een fraai effect.

Horizontale jaloezieën van kunststof

Wat voordeliger dan de houten variant zijn de kunststof jaloezieën. Een kunststof jaloezie is bijzonder geschikt voor toepassing in landelijke en moderne interieurs, waar ook vaak stoere elementen in het design zijn verwerkt.

De grote vochtbestendigheid van kunststof maakt kunststof jaloezieën daarnaast ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. Het materiaal is uitstekend bestand tegen langdurige blootstelling aan vocht en leidt op termijn niet tot schimmelvorming. Zo heb je nauwelijks omkijken naar het onderhoud van je raambekleding in een vochtige omgeving.

Jaloezieën makkelijk op maat maken

De diversiteit aan beschikbare afmetingen verzekeren jou ervan dat je in onze winkel altijd wel een jaloezie vindt die past in je woning. Standaard zijn onze kunststof jaloezieën beschikbaar in een breedte van 60 cm tot 210 cm en een hoogte van 130 cm tot 240 cm, terwijl je aluminium exemplaren kunt kopen in een breedte van 40 cm tot 220 cm en een hoogte van 130 cm tot 250 cm.
Zowel onze kunststof als aluminium jaloezieën zijn daarnaast zeer eenvoudig in de breedte zelf op maat te maken (maximaal 7,5 cm per zijde). In deze handleiding vind je alle instructies die nodig zijn om de jaloezie snel de gewenste afmetingen te geven. Houd er hierbij rekening mee dat met de opgegeven breedtemaat de afmeting van het complete systeem wordt bedoeld.
Zoals hierboven eerder aangegeven raden wij het inkorten in de breedte van houten jaloezieën af. 

Vertrouwd online bestellen

Elke jaloezie die wij verkopen wordt standaard geleverd inclusief montagemateriaal (schroeven, steuntjes en pluggen), ongeacht of het om een kunststof, hout of aluminium exemplaar gaat. Voor klanten met een draai-kiepraam zijn universele klemsteunen bij te bestellen en voor ouders met kinderen is er een bijgesloten veiligheidsclip.
Net zo veilig als de producten zelf, is overigens het bestelproces op onze website. Al je betaalgegevens worden versleuteld verzonden en verlopen via betrouwbare betaalmethoden zoals iDeal, Visa, Mastercard, Paypal en overschrijving. Ook achteraf op rekening is mogelijk als jou dat beter uitkomt. Meer weten of advies op maat ontvangen? Bel naar 020 808 5001 of stuur een mail naar [email protected].