ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Goedkope dakraamgordijnen voor alle dakramen » Dakraamrolgordijn voor Dakstra

Dakraamrolgordijn voor Dakstra

blauw dakraam rolgordijndakraamgordijn kantoor wit dakraamgordijn roze dakraam rolgordijn rolgordijn schuin raam rolgordijn geschikt voor VELUX®, fakro, roto en meer

In slechts vijf minuten te monteren

Het Bloc Premium Dakraamgordijn past perfect in uw dakraam en is kinderlijk eenvoudig te installeren. Alles wat u nodig heeft is een schroevendraaier en 5 minuten tijd. Op onze website kunt u voordat u bestelt een installatievideo bekijken waar u kunt zien hoe eenvoudig de montage is.
eenvoudig te monteren dakraamgordijn

Waar voor uw geld

Onze premium dakraamgordijnen zijn voordeliger dan originele dakraamgordijnen, maar van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren de producten met uitgebreide garantie en heldere instructies. Onze klantenservice staat bovendien voor u klaar. U hoeft ons niet alleen op ons woord te vertrouwen; lees gerust de ervaringen van onze klanten en bekijk de productvideo's op YouTube.
prijs/kwaliteit

100% verduistering

Kiest u voor een verduisterende stof? Dan wordt uw rolgordijn geleverd met een speciale laag aan de achterzijde. Deze laag weerkaatst het licht en zorgt er bovendien voor dat de zichtbare stof niet verkleurt. Dankzij de borstels in de zijgeleiders en de speciale rubberen strip aan de onderzijde lekt er geen licht langs de kanten en ontstaat er geen aura van licht om de stof heen.
cassette en verduistering

Bespaar energie

Dankzij de unieke zijgeleiders, de coating (alleen bij verduisterende stof) en andere slimme eigenschappen zorgt het Bloc Premium Dakraamgordijn niet alleen voor verduistering, maar ook voor goede isolatie. Een onafhankelijke instelling (British Blinds Association) heeft een vermindering van warmteverlies tot maar liefst 43% gemeten bij enkel glas. Voor dubbel glas en driedubbel glas is de vermindering respectievelijk 33% en 12%.
energie besparen enkel glas tot drie dubbel glas

Op maat gemaakt

Omdat het product exact op maat gemaakt wordt is het belangrijk om uw dakraam goed na te meten. Gelukkig is dit niet ingewikkeld. Wij helpen u op weg; op onze website kunt u een duidelijke meetinstructie vinden. Voor de meeste dakramen hoeft u bovendien alleen de maat te vergelijken met de glasmaten die wij u na selectie van uw merk en type dakraam op de website tonen. Staat uw type er niet bij, of komen de maten niet overeen? Geen nood, dan bestelt u een dakraamgordijn op maat.
typeplaatje VELUX®, fakro en roto

empty
empty

Dit product in het echt zien?

Bekijk al onze maatwerk producten in onze showroom in Bussum! Wekelijks open van dinsdag t/m zaterdag. Lees meer

Liever niet zelf meten en monteren?

Maak gebruik van onze vrijblijvende opmeet service en onze voordelige montage service! Boek direct online!

ZekerMeten verzekering

Foutje met meten? Gratis vervangend product! Lees meer

zekermeten verzekering
✔ Volledige verduistering dankzij zijgeleiders
✔ Ruime keuze in kleur en motief
✔ Frame aluminium, wit of creme-kleurig
✔ Exact op maat gemaakt voor jouw Dakstra dakraam
✔ Vraag gratis kleurstalen aan
✔ Vermindert warmteverlies via het dakraam

Stap 1

Welke maatcode staat er op het dakraam?
Een dakraam heeft een maatcode. Per merk verschilt de vindplaats van deze code. Klik op 'meer informatie' voor de vindplaats van de type- en maatcode per merk dakraam.
meer informatie
C2AC4AF6AM4AM6AM8AS6A

Stap 2

In welke kleur wil je de aluminium cassette?
ZilverkleurigWitCrème

Stap 3

Stof en kleur
Verduisterend - Standaard kleur (9)
Lichtdoorlatend (8)
Verduisterend - Speciale kleur (5)
6 WORKINGDAYSTurf Blackout6 WORKINGDAYSMidnight Blue6 WORKINGDAYSBlossom White6 WORKINGDAYSDelicate Cream6 WORKINGDAYSJet Black6 WORKINGDAYSLight Grey6 WORKINGDAYSSmouldering Charcoal6 WORKINGDAYSLatte6 WORKINGDAYSShiraz
6 WORKINGDAYSBlossom White6 WORKINGDAYSDelicate Cream6 WORKINGDAYSLight Grey6 WORKINGDAYSSmouldering Charcoal6 WORKINGDAYSElectric Blue6 WORKINGDAYSLatte6 WORKINGDAYSCoffee6 WORKINGDAYSLight Green
6 WORKINGDAYSNight Sky6 WORKINGDAYSRich Chestnut6 WORKINGDAYSCoffee6 WORKINGDAYSAmber Sunset6 WORKINGDAYSPewter

Stap 4

Wil je een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat je het product goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als je meerdere gordijnen bestelt.

Je Dakraamgordijn voor Dakstra

Dakraamgordijn voor Dakstra
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Maat code
Aluminium frame kleur
Zilverkleurig
Kleur stof
Turf Blackout (Verduisterend - Standaard kleur)
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje
Bestel eenvoudig en veilig online.