iDeal PayPal Mastercard Visa

Rolgordijn op maat

✔ Verwisselbare stof
✔ Op maat voor u gemaakt
✔ Ruime keuze in kleur en motief
✔ Snelle levering
✔ Hoge kwaliteit
✔ Vraag gratis kleurstalen aan

Stap 1

Stof en kleur
Basis - Lichtdoorlatend (8)
Basis - verduisterend (5)
Lichtdoorlatend (10)
Verduisterend - met gelijkkleurige achterkant (29)
Lichtdoorlatend met patroon (41)
Verduisterend - met witte achterkant (20)
Verduisterend met patroon (8)
Blossom WhiteDelicate CreamMidnight BlueLight GreyJet BlackElectric BlueSmouldering CharcoalCoffee
WhiteBlueBlackCreamBrown
MoccasinThunder GreySoft PlumEmerald GreenDaffodil YellowAmber SunsetIvoryLatteOakShiraz
Canary YellowIvoryPowder WhiteMoccasinCreamBarleyDesert SandLight GreyGray OwlSunbeam GlowMellow YellowElectric CrimsonDark ChocolateClay BrownLustrous BrownPansy PurpleGentle GreenOliveCayman OceanPink HazeMyrtle GreenPowder BlueBlue DaisyMidnightBrick RedSienna OrangeThunder GreyBlack InkPewter
Natural CreamBiscuit CreamPolar WhiteStriped CreamFrost WhiteBeachcomberTwig BlueTwig WhiteSeafoam WhiteFlaxNatural LinenMagnolia CreamCotton WhiteSoft WhiteThinstripe MidnightCacao CreamFlower WhiteChenille NaturalCotton StripeCorsica NaturalHarmony WhiteDuskLilly WhitePebbleFloral CreamGraniteBirchCharcoal StripeAlmond CreamLight SeagrassRich SeagrassDesert CreamNadirSheek IndigoDopplerPacificAtlanticLight CoffeeCotton WhiteDove WhitePale Oak
Blossom WhiteMidnight BlueJet BlackFlame OrangeFlame RedSoft PlumShirazLight GreenDaffodil YellowAmber SunsetLight GreySmouldering CharcoalIvoryDelicate CreamLatteCoffeeGolden SandOakRich ChestnutCreme
Marble WhiteMarble CreamMarble BlackLatte CreamTymia NaturalNight SkyBrushed PlatinumGrey Polka Dot

Stap 2

Hoe wil je het product plaatsen?
meer informatie
Op de dagIn de dag

Stap 3

Meetinstructie
Houd er bij montage op de dag rekening mee dat je 35mm bij de breedtemaat optelt. De ingevoerde breedtemaat is namelijk de breedte van het totale systeem, inclusief ophangmechaniek, en niet de breedtemaat van de stof.Bij montage in de dag kan je de exacte maat invoeren wat je nodig hebt.
Breedte
millimeter

Hoogte
millimeter

Stap 4

Type ketting
Metalen koord

Bedieningszijde
LinksRechts

Stap 5

Rolrichting
meer informatie
StandaardOmgekeerd

Type onderlat
meer informatie
StandaardWit rondZilver rond

Stap 6

Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koordBreak-Away Systeem

Kleur afdekkap mechaniek
Het zichtbare deel van de montage aan weerzijden van de stof kan in onderstaande kleuren geleverd worden.
WitGrijsZwart

Voer hier in op welke hoogte je het product gaat monteren. Deze informatie hebben wij nodig om een veilige lengte voor het bedieningskoord te bepalen, volgens Europees voorschrift. Het gaat om de afstand tussen de vloer en de bovenzijde van het product wanneer het gemonteerd zou zijn.
Hoogte plaats van montage
millimeter

Stap 7

Wil je een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat je het product goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als je meerdere gordijnen bestelt.

Je Rolgordijn op maat

Rolgordijn op maat
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Kleur stof
Blossom White (Basis - Lichtdoorlatend)
Plaatsing
Breedte
Hoogte
Type ketting
Metalen koord
Bedieningszijde
Rolrichting
Afwerking onderzijde
Standaard
Oplossing voor kindveiligheid
Kleur afdekkap mechaniek
Hoogte plaats van montage
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje
Bestel eenvoudig en veilig online.


Product eigenschappen

Algemeen

Je vindt ze in bijna elk huishouden; rolgordijnen in diverse uitvoeringen. Onze collectie met rolgordijnen op maat is ruim met diverse soorten stoffen, hierdoor kan je het product volledig naar je eigen smaak samenstellen. Het rolgordijn op maat wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt.

Het rolgordijn wordt standaard geleverd inclusief montagemateriaal (steuntjes, schroeven en pluggen) voor eenvoudige boormontage aan de muur, op het kozijn of plafond. Kijk voor meer informatie over de installatie in de handleiding.

Kleurstalen

Vraag gratis je kleurstalen aan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin duidelijk het product, de kleurnaam en je adresgegevens. 

Productspecificaties

  • Verkrijgbaar in de minimale/maximale afmetingen 200-2400 mm (breedte) x 200-3000 mm (hoogte)
  • Beschikbaar in maar liefst 131 kleuren
  • Standaard uitgevoerd met een fraaie metalen ketting
  • Bediening aan de rechter- of linkerkant
  • Materiaal stof: 100% polyester
  • Rolrichting standaard of omgekeerd
  • Buis: aluminium 32mm
  • De opgegeven maat is de totale breedte van het product, inclusief ophangmechaniek
  • Het rolgordijn gespannen voldoet aan alle eisen van de Europese Wet- en Regelgeving

Verwisselbare stofHet Bloc Fabric Changer Rolgordijn is het enige rolgordijn met een verwisselbare stof. Nadat u het gepatenteerde systeem eenmalig geinstalleerd heeft, kunt u de stof in een paar minuten vervangen. Nieuwe stoffen zijn op onze website te koop voor een aantrekkelijke prijs. Ons aanbod wordt regelmatig vernieuwd met de laatste trends.
Safety first! Met de veiligheids-clip kunt u het koord strak langs de muur hangen. Dat staat niet alleen mooi, het is ook veel veiliger voor uw kinderen. Bovendien is het koord zo minder interessant voor huisdieren.

Veelgestelde vragen over dit product

Is de stof van dit product te verwisselen?

Ja, dit is een Bloc Fabric Changer. Op onze website zijn vervangende stoffen te bestellen. Hiermee is de stof in een paar minuten om te wisselen voor een compleet nieuwe uitstraling.

Wat is het verschil tussen lichtdoorlatend en verduisterend?

Lichtdoorlatende rolgordijnstoffen houden veel licht tegen, maar laten ook nog wat door. Wanneer het buiten licht is wordt de kamer dus niet helemaal donker. Lichtdoorlatende stoffen bieden wel voldoende privacy, want je kunt er niet doorheen kijken. Onze verduisterende stoffen hebben een extra laag aan de achterkant waar geen licht doorheen komt. Ook als je een lichte kleur kiest in een verduisterende stof heb je volledige verduistering.

Dekt de stof het hele raam af?

Bij montage in de dag niet. De stof is iets minder breed dan de rol, ongeveer 1,75 centimeter aan beide zijden. Hangt het rolgordijn in de dag, dan kan er langs de zijkanten dus nog licht doorkomen. Bij montage op de dag kun je er voor kiezen om het rolgordijn iets breder te bestellen dan het raam. De stof zal dan het hele raam bedekken.

Wat is de rolrichting?

Met de standaard rolrichting hangt de stof dicht bij het raam, als je kiest voor omgekeerde rolrichting dan hangt de stof meer de kamer in, aan de andere kant van de rol.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling. Voor hele brede rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling. Voor producten met zijgeleiding geldt deze 1,5 meter overigens ook in de hoogte, omdat de zijgeleiders uit een deel bestaan. Voor gewone rolgordijnen speelt de hoogte geen rol.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking. Op onze website zijn ook handige montagevideo's te vinden.

Is het eenvoudig om een rolgordijn te monteren?

Zeker. Montage kan met twee schroeven aan elke kant. Wanneer je de montagedelen in beton wilt schroeven heb je wel een boormachine en pluggen nodig. Bij hout kun je het met een schroevendraaier doen. Als het rolgordijn hangt moet je alleen nog (indien aanwezig) het koord vastzetten met het meegeleverde haakje voor kindveiligheid.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Waarom moet ik de hoogte van installatie opgeven?

Dit is vanwege Europese wetgeving met betrekking tot kind-veiligheid. Het koord van een rolgordijn moet op een veilige hoogte hangen, buiten bereik van kinderen. Om de lengte van het koord te kunnen bepalen hebben we de installatiehoogte nodig.

Meetinstructie

Breedte
Meet op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag) de breedtemaat en neem hiervan de kleinste maat. 

De breedte die je bij ons opgeeft wordt de breedte van het complete systeem, inclusief montagedelen. Aan beide zijden is 1,75 cm nodig voor de montagedelen, hier zal dus geen stof hangen. Bij montage in de dag dekt de rolgordijnstof dus nooit het volledige raam af. Mocht je dit willen, dan kun je beter een van onze rolgordijnen met zijgeleiding bestellen, of kiezen voor montage op de dag.

Hoogte
Meet op 3 verschillende plekken (links, midden en rechts) de hoogtemaat en neem hiervan de kleinste maat. 

Meet altijd vanaf het bovenste punt waar het rolgordijn komt te hangen tot waar de stof moet komen. Bijvoorbeeld tot op de vensterbank.

Plaatsing rolgordijn
In de dag: je rolgordijn komt in het raam te hangen.

Op de dag: je rolgordijn komt op het kozijn/muur te hangen. 

Houd er rekening mee dat aan beide zijden 1,75 cm van de opgegeven maat niet met stof bedekt zal worden. Wil je dat de stof het raam overlapt (bij montage op de dag), tel dan in ieder geval 35 millimeter bij de breedtemaat op. Controleer wel of die ruimte er ook is boven het raam, voor de montage. Mocht je voldoende ruimte hebben, reken dan met een extra breedte en hoogte van 100 mm, dan ben je er van zeker van dat het rolgordijn goed dekkend is. 

In de dag

Op de dag