ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Rolgordijnen » Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Bestel hier je rolgordijnen op maat. Kies uit een variant met of zonder cassette en daarna tonen we je de betreffende collectie rolgordijnen op maat.

De voordelen van een cassette zijn:

  • Een cassette beschermt je gordijn en dus zal de stof langer meegaan.
  • Een cassette geeft een luxere uitstraling.
  • Alleen met een cassette (en zijgeleiding) kun je een rolgordijn compleet verduisterend maken.

Heb je extra grote ramen, kies dan voor onze rolgordijnen XL.
 

Maatwerk rolgordijnen worden specifiek voor jouw situatie gemaakt en geven daardoor een strakker eindresultaat dan kant en klare rolgordijnen. Doordat het op maat gemaakt wordt heb je veel meer keuze in maten, kleuren en verhoudingen.
Een cassette zorgt er voor dat de rol met stof niet zichtbaar is. Verder wordt de stof beter beschermd als deze opgerold is en kun je met een cassette een rolgordijn verduisterend maken. Een cassette neemt wel wat meer ruimte in.
Voor de grotere maat is een steviger systeem nodig om te voorkomen dat het rolgordijn gaat doorhangen. Doordat de diameter van het systeem wat groter is rolt het gordijn alsnog makkelijk af ondanks het grotere gewicht.
Als je op zoek bent naar een dakraam rolgordijn, bekijk dan onze dakraam rolgordijnen collectie. We hebben dakraamrolgordijnen voor bijna ieder type dakraam en indien nodig kunnen we ze ook op maat maken. Het unieke montage systeem van onze dakraam rolgordijnen  zorgt ervoor dat je het in een paar minuten met 4 meegeleverde schroeven kunt monteren.
Zodra je op de variant hebt gekozen of je een rolgordijn met of zonder cassette wilt, tonen we je alle stof opties. Zo hebben we onder meer goedkope verduisterende stof, een iets luxere verduisterende stof, transparante stoffen, lichtdoorlatende stoffen met een motief en zonder motief en nog veel meer. Maak je keuze hierboven en we tonen je alle mogelijkheden en kleuren.
SNIPPET_CATEGORY_ROLLER_BESPOKE_OUTRO