ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Houten shutters op maat

Shutters

Shutters zijn voor veel mensen het summum in raamdecoratie. Luxe, stijlvol, robuust maar toch elegant. De mooiste shutters zijn van echt hout. Ze geven een zeer bijzondere sfeer en lichtinval in huis. Luxe, tijdloos en bijzonder fraai

Wat kosten shutters op maat?

Shutters zijn per vierkante meter geprijsd. Voor een exacte prijs is het handig als er iemand langskomt om op te meten. Het adviesgesprek en inmeten bij je thuis is gratis! De prijzen die wij hanteren voor shutters zijn:

 • Ecoline Shutters (tulpeboomhout) €395,-

 • Topline Shutters (lindenhout) €445,-

Aanvullende kosten:

 • Meet- en montagekosten per vierkante meter € 70,-

 • Voorrijkosten meten en monteren €85 per rit

 • De minimale kosten voor het meten en monteren zijn per opdracht €350,-

Gratis meetafspraak

Boek nu vrijblijvend een afspraak

Onze adviseurs komen graag bij je langs! Ze vertellen je meer over onze collectie en meten nauwkeurig je ramen op. Bovendien kunnen ze goed met je meedenken over praktische oplossingen en de juiste sfeer. Je ontvangt na het bezoek direct een offerte, met dezelfde prijzen als op onze website.

Let op: alleen voor maatwerk producten. Voor alleen gordijnrails kunnen wij helaas niet komen. Lees alle voorwaarden op onze meet en montage pagina.

Waarom de meet & montage service?

Altijd zeker van de juiste maat
Vakkundig product- én stijladvies
Voordelige montage optie
Eerlijke 'online' prijzen
Volledige ontzorging
Vrijblijvende offerte
In Bussum kun je onze shutters in het echt bekijken en meteen geadviseerd worden voor jouw woning.
Veel gestelde vragen

Houten jaloezieën worden door veel mensen ook shutters genoemd, maar dat is echt wat anders. Houten jaloezieën hangen met koorden of ladderbanden aan een cassette die je boven het raam of tegen het plafond monteert. Je kunt ze optrekken zodat het raam vrij komt. Shutters hebben een robuustere constructie. De 'latten' zijn hier in een houten frame gemonteerd. Net als bij jaloezieën is de hoek van de latten aan te passen voor meer of minder licht. Aan de zijkant zit meestal een scharnier zodat je het hele frame kunt openen en het raam vrij komt. Shutters zijn dus veel robuuster en nemen meer ruimte in. Het staat enorm luxe, maar er hangt ook een hoger prijskaartje aan.

Shutters kunnen goed tegen vocht en zijn geschikt voor de badkamer. Hoewel het natuurlijk nooit verstandig is om ze dag na dag kletsnat achter te laten.

De belangrijkste voordelen van shutters zijn:

 • Met shutters creëer je een prachtige lichtinval.

 • Shutters zijn op vrijwel alle raamtypen te plaatsen. Dus vind je shutters mooi, het is bijna zeker dat ze ook op jouw raam passen.

 • Shutters zijn ook hygiënisch. Ze zijn namelijk dankzij hun stevigheid heel eenvoudig schoon te houden.

 • Shutters zijn duurzaam, ze gaan erg lang mee en bovendien kunnen ze de waarde van je woning verhogen.

 • Shutters zijn vochtbestendig en kunnen daarom ook in een keuken of badkamer gebruikt worden.

 • Shutters kan je ook gebruiken als afscheiding tussen bijvoorbeeld twee delen van een kamer. Een praktisch en erg mooi idee.

Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!