iDeal PayPal Mastercard Visa

Shutters

Houten Shutters

Bij gordijnen.nl hebben we echte houten shutters van topkwaliteit. Omdat het door een echte specialist opgemeten en gemonteerd moet worden, kunnen we dit niet via de website aanbieden. Kom langs in onze showroom om de collectie te zien. Onze adviseur ter plaatse kan er alles over vertellen. Of maak vrijblijvend een afspraak bij je thuis met een van onze adviseurs. Geef in de beschrijving duidelijk aan dat het om shutters gaat, dan nemen we voorbeelden mee om te laten zien.

Kunststof Shutters (shutter look)

Naast de echte houten shutters hebben we als alternatief shutters van kunststof, die de echte shutterlook combineren met een aanzienlijk lagere prijs.
De kunststof shutters van Gordijnen.nl onderscheiden zich met een optimale prijs-kwaliteitverhouding en bieden tegelijkertijd dezelfde voordelen als de bekende houten varianten. Deze raambekleding is tijdloos, stijlvol en past in vrijwel ieder interieur. En minstens net zo belangrijk: de manier waarop het licht erdoorheen je woning binnenvalt ziet er prachtig uit.

Standaard maten shutters 

 

Geen zin om zelf te meten en op te hangen?

Met onze meet & montage service krijg je vrijblijvend een offerte van onze adviseur nadat hij bij je thuis is geweest om in te meten. Voor een klein bedrag installeert hij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak!

Showroom in Hilversum

Elke woensdag t/m zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Open van 09:00 tot 17:00.

Veilig online shoppen

Je kunt bij ons met een gerust hart online bestellen. Onze gehele website loopt via een beveiligde verbinding, wat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden. Onze betaalprovider 'Multisafepay' zorgt er voor dat je veilig kunt betalen met alle populaire betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, overschrijving en zelfs achteraf op rekening. Verder zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat betekent dat we aan de gedragsregels en veiligheidseisen voldoen.