ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

De beste geluidswerende gordijnen

Geluidswerende gordijnen ook wel geluidsisolerende gordijnen genoemd, worden steeds populairder. Gordijnen.nl heeft al geluidswerende gordijnen opgehangen bij verschillende bedrijven en particulieren, waaronder in een restaurant in het Utrechtse poppodium Tivoli en verschillende huizen in de buurt van Schiphol en in drukke binnensteden.

geluidswerende gordijnen van gordijnen.nl

Bij Bar Brasserie Danel in het Tivoli complex in Utrecht, hebben we een geluidsdempend gordijn mogen leveren om het geluid te dempen tussen het restaurant en de rest van het complex.

 

Wist je dat geluidswerende gordijnen het geluid ook binnenshuis houden? Dus ben je een rockmuzikant die graag in de avond op een gitaar speelt, ook dan helpen geluidsisolerende gordijnen om geen honderden mensen voor je raam te hebben staan die naar je optreden aan het luisteren zijn.

Gordijnen zonder stof zijn niet geschikt voor een geluidswerend effect. Het is de stof die het geluid dempt en de akoestiek verbeterd. Hierdoor kom je voor de beste geluidsdemping uit op (gevoerde) overgordijnen en rolgordijnen. 

De beste geluidsisolerende gordijnen van gordijnen.nl:

Gordijnen.nl verkoopt twee soorten geluidswerende /geluidsisolerende gordijnen:

  • De stof “Novara” is een geluidswerende velours gordijnstof die we leveren op vouw en overgordijnen. De “Novara” is een sterke, volle en verduisterende stof die niet alleen geluidswerend is maar ook de akoestiek in de kamer verbeterd. We hebben meer dan 60 verschillende kleuren van de geluidsdempende Novara stof. Er zit zeker iets voor je bij. Je kunt altijd gratis stalen aanvragen van deze stof en direct zelf online bestellen.
  • Onze nieuwe lijn met  met o.a. de stoffen “Marseille”, "Lille", "Nantes", "Nice" en "Strasbourg" zijn stoffen die zelfs officieel getest zijn op hun geluidsdempende werking. 
    Het mooie is, alle geluidswerende stoffen van deze lijn zijn ook nog eens “akoestische” stoffen, zo zorg je niet alleen voor minder geluid van buiten, maar ook voor beter geluid binnen!

    Deze nieuwe lijn is vooralsnog alleen verkrijgbaar via onze adviseurs en nog niet direct online te bestellen. Je kunt een gratis en vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs aan huis op deze pagina.
    Onze adviseurs hebben veel ervaring met geluidsdempende gordijnen en hebben stalen van alle stoffen mee.

Het verschil tussen een normaal gordijn en een "geluidsdempend" gordijn merk je zeker!

Samenvatting

Het is heel goed mogelijk om geluid van buiten te dempen en de akoestiek binnen te verbeteren met gordijnen. Bijkomend voordeel geluidsdempende gordijnen zijn ook altijd isolerende gordijnen die de warmte binnen houden en de kou buiten. De aanschaf kan soms iets duurder uitvallen dan reguliere gordijnen, maar hier staat tegenover dat het gordijn veel meer biedt dan alleen privacy. 

 

Speciale wensen?

Heb je specifiekere wensen, bijvoorbeeld voor een zakelijke omgeving of een zeer grote of afwijkende raampartij, er zijn vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

 

Populaire geluidswerende gordijnen

 
Card image cap
Novara Velours

Novara Velours Sea Green

Bekijk deze stof
Card image cap
Novara Velours

Novara Velours Teal

Bekijk deze stof
Card image cap
Novara Velours

Novara Velours Ochre

Bekijk deze stof
 

 

Bekijk alle 60 geluidswerende Novara gordijnen

 

Card image cap
Geluidsdempend gordijn "Marseille"

Deze geluidsdempende gordijnstof is momenteel alleen via onze adviseurs verkrijgbaar.

Maak een gratis afspraak
Card image cap
Geluidsdempend gordijn "Lille"

Deze geluidsdempende gordijnstof is momenteel alleen via onze adviseurs verkrijgbaar.

Maak een gratis afspraak
Card image cap
Geluidsdempend gordijn "Reims"

Deze geluidsdempende gordijnstof is momenteel alleen via onze adviseurs verkrijgbaar.

Maak een gratis afspraak
 

 

TIP: Nog sneller alle geluidsdempende gordijnen zien? Maak een gratis video bel afspraak!

Boek een gratis videobelafspraak