ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » De beste raamdecoratie thema's » Welke raamdecoratie is het meest geluidswerend?

Welke raamdecoratie is het meest geluidswerend?

Geluidswerende gordijnen ook wel geluidsisolerende gordijnen genoemd, worden steeds populairder. Gordijnen.nl heeft al geluidswerende gordijnen opgehangen bij verschillende bedrijven en particulieren, waaronder in een restaurant in het Utrechtse poppodium Tivoli en verschillende huizen in de buurt van Schiphol en binnensteden.

Wist je dat geluidswerende gordijnen het geluid ook binnenshuis houden? Dus ben je een rockmuzikant die graag in de avond op een gitaar speelt, ook dan helpen geluidsisolerende gordijnen om geen honderden mensen voor je raam te hebben staan die naar je optreden aan het luisteren zijn.

Gordijnen zonder stof zijn niet geschikt voor een geluidswerend effect. Het is de stof die het geluid dempt en de akoestiek verbeterd. Hierdoor kom je voor de beste geluidsisolatie uit op (gevoerde) overgordijnen en rolgordijnen. 

De beste geluidsisolerende gordijnen van gordijnen.nl:

Onze nummer 1 in geluidswerende gordijnen en vouwgordijnen is onze fraaie velours stof Novara. Een sterke, volle en verduisterende stof die niet alleen geluidswerend is maar ook de akoestiek in de kamer verbeterd. We hebben meer dan 60 verschillende kleuren van de geluidsdempende Novara stof.

Samenvatting

Geluidsisolerende gordijnen zijn altijd gordijnen die ook de warmte binnen houden en de kou buiten. Het zijn multi purpose isolerende gordijnen. De aanschaf kan soms iets duurder uitvallen dan reguliere gordijnen, maar hier staat tegenover dat het gordijn veel meer biedt dan alleen privacy. Kies voor een voering om een gordijn voller en zwaarder te maken, dit heeft grote voordelen voor de akoestiek in een ruimte.
 

Speciale wensen?

Heb je specifiekere wensen, bijvoorbeeld voor een zakelijke omgeving of een zeer grote of afwijkende raampartij, er zijn vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.
 

Populaire geluidswerende gordijnen

 
Card image cap
Novara Velours

Novara Velours Sea Green

Bekijk deze stof
Card image cap
Novara Velours

Novara Velours Teal

Bekijk deze stof
Card image cap
Novara Velours

Novara Velours Ochre

Bekijk deze stof
 

 

Bekijk alle 60 geluidswerende Novara gordijnen