ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

Grote ramen

Grote ramen in je woning; erg mooi en modern, maar niet handig qua raambekleding. Welke  mogelijkheden zijn er voor deze flinke ramen?
 

Rolgordijnen XL

Rolgordijnen XL zijn beschikbaar tot een maximale breedte van 4,20 meter. Deze rolgordijnen zijn in 3 soorten stof leverbaar: lichtdoorlatend, verduisterend of met een screen stof. Een groot voordeel is dat screen stof een isolerende werking heeft. Daarnaast wordt het licht op een praktische manier gefilterd, waardoor ze erg geschikt zijn voor een werkkamer of een woonkamer.
 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn echte sfeermakers in een woning. De vouwgordijnen kunnen gemaakt worden tot een maximale breedte van 3,75 meter. Er zijn 3 verschillende uitvoeringen, kijk op de vouwgordijnen pagina voor meer informatie. De stoffen van de vouwgordijnen zijn ook mogelijk in een gordijn, handig als je wilt combineren.
 

Gordijnen

Gordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen. Er zijn diverse kamerhoge stoffen beschikbaar in verschillende kleuren. Gordijnen dempen het geluid in je kamer en met een voering isoleer je de kamer. De stoffen van de gordijnen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn. Als je enkele kleine ramen in dezelfde kamer hebt kan je dit uitstekend combineren.
 

Dubbel plisségordijn vrijhangend

Dubbele plisségordijnen zijn naast erg praktisch ook heel sfeervol. De dubbele stof zorgt naast het blokkeren van de inkijk in je kamer ook voor extra isolatie. De maximale breedte van dit product is 3,00 meter. Daarnaast kan je kiezen voor een Top Down of Top Down Bottom Up uitvoering.


Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice.

 

Gerelateerde producten

 
Card image cap
Rolgordijnen XL

Extra grote rolgordijnen tot een breedte van 4.20 meter! In veel kleuren beschikbaar.

 

Bekijk onze XL rolgordijnen
Card image cap
XL Vouwgordijnen

Vouwgordijnen tot wel 3.75 meter breed.


 

Bekijk onze vouwgordijnen
Card image cap
Gordijnen voor grote ramen

Gordijnen zijn heel geschikt voor grote ramen. Wij hebben veel verschillende kamerhoge stoffen.


Bekijk onze kamerhoge stoffen