ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

Kunststof ramen

Tegenwoordig zijn veel huizen uitgerust met kunststof ramen. Hoewel dit fijn is voor het onderhoud, is het vaak lastiger om een passende raambekleding te vinden voor deze ramen. Ze gaan meestal naar binnen open, dus iets in de dag op je kozijn monteren zorgt er voor dat het raam niet meer open kan. Daarnaast wil je liever niet boren in je kunststof kozijnen. Lees onderstaande verder voor de oplossing voor de raambekleding voor je kunstof kozijnen.

Wat is dan de oplossing?


Easyclick

Dé oplossing voor kunststof ramen en volledig kindveilig door het ontbreken van koorden of snoeren. Monteer het frame eenvoudig zonder boren met een magneetband op je raam/kozijn. Beschikbaar in 3 uitvoeringen: 
- Plisségordijn Easyclick
- Plisségordijn dubbel Easyclick
- Aluminium jaloezie 25mm Easyclick


Universele klemsteunen

Een oplossing voor kunststof draai-kiep ramen zijn onze universele klemsteunen. Omdat het raam open kan, kun je over de boven- (en eventueel onderzijde) een steuntje klemmen dat stevig om het kozijn heen zit. Het verhindert niet dat het raam goed sluit, en geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een plisségordijn, jaloezie of rolgordijn te monteren. Als je een ingespannen plisségordijn neemt kun je ook de onderzijde vastmaken met de klemsteunen voor plisse en jaloezie. Zo blijft het plisségordijn strak tegen het raam, ook wanneer deze in de kantel-stand staat. Deze producten zijn zowel in standaard maten als op maat beschikbaar.

Wil je graag persoonlijk advies? Onze adviseur Maarten komt graag bij je thuis langs om je de mogelijkheden te laten zien.

 

Gerelateerde producten

Card image cap
Plissé gordijn Easyclick

Het standaard plilssé gordijn van easyclick voor op kunststof kozijnen

 

Card image cap
Dubbel plissé gordijn Easyclick

Het standaard plilssé gordijn van easyclick voor op kunststof kozijnen.
 

 

 

Card image cap
Aluminium jaloezie van Easyclick

Ook deze aluminium jaloezieën kun je zonder boren op je kunststof kozijn bevestigen.