ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Easyclick

Easyclick

Op zoek naar een makkelijk te installeren gordijn, zonder boren? Dan zit je met Easyclick gordijnen goed! Easyclick gordijnen worden vaak gebruikt op pvc/kunststof kozijnen met draai kiep ramen, omdat daar vaak niet in geboord kan worden. Easyclick gordijnen werken met "magneetstrippen". Het systeem bestaat uit een aluminium frame waar gordijnen op geplaatst kunnen worden. Het frame zelf wordt door middel van magneten op het kozijn geplaatst.
Gordijnen.nl, als dé on en offline gordijnspecalist, behoort tot een select gezelschap van (web) winkels die EasyClick in Nederland mogen verkopen.
Prachtig plissegordijn in het Easyclick systeem Dubbele honingraat stof in het Easyclick systeem. Aluminium jaloezie met lamellen van 2,5 centimeter.
Er zijn 3 verschillende soorten beschikbaar:
  • In combinatie met een plisségordijn.
  • In combinatie met een dubbel plisségordijn
  • In combinatie met een een aluminium jaloezie met lamellen van 25 millimeter.
Tip: ook voor de slaapkamers is een dit systeem perfect te gebruiken, bij de dubbele plisségordijnen kan je kiezen voor een verduisterende stof voor 100% verduistering. In ons bestelproces kun je dit eenvoudig aangeven.
De installatie is heel gemakkelijk. Plaats de magnetische plakstrip op je kozijn en klik het frame eenvoudig op je raam. Kijk voor meer informatie in onze montage handleiding.
Easyclick kan gebruikt worden voor Kunststof (PVC). houten of aluminium kozijnen. Daarnaast is het een perfect product voor draai-kiep ramen, omdat het frame direct op de kozijnen worden geplaatst. Je product blijft hierdoor strak tegen het kozijn zitten als je het raam draait of kiept.
Easyclick is ene product van hoge kwaliteit, je zult er jarenlang plezier van hebben. Mocht er toch iets zijn, geen zorgen. Gordijnen.nl geeft 3 jaar garantie op EasyClick systemen. Bekijk onze garantievoorwaarden.
Mocht je specifieke wensen hebben, voor bijvoorbeeld, aparte kleuren, of afwijkende kozijnen, vraag het ons dan gerust. Er zijn mogelijkheden die we niet op de site hebben staan. Neem contact met ons op. Ook kunnen we gratis en geheel vrijblijvend bij je langs komen.