ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Easyclick

Easyclick

Op zoek naar een makkelijk te installeren gordijn, zonder boren? Dan zit je met Easyclick gordijnen goed! Easyclick raamdecoratie wordt vaak gebruikt op pvc/kunststof kozijnen met draai kiep ramen, omdat daar vaak niet in geboord kan of mag worden.
Easyclick gordijnen werken met "magneetstrippen". Het systeem bestaat uit een aluminium frame waar de raamdecoratie in geplaatst is.
Het frame zelf wordt door middel van magneten op het kozijn geplaatst.

Gordijnen.nl, als dé on en offline gordijnspecialist, behoort tot een select gezelschap van (web) winkels die EasyClick in Nederland mogen verkopen.

 • Prachtig plissé gordijn in het Easyclick systeem.

 • Privacy voor zowel overdag als ’s avonds.

 • Afhankelijk van de stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen. Ideaal te combineren met een inbetween gordijn.

 • Een dubbel plissé gordijn in een Easyclick frame.

 • Zeer hoge mate van verduistering. Ideaal voor de slaapkamer.

 • Perfect te combineren met (semi-)transparant gordijn.

 • Aluminium jaloezie in een Easyclick frame.

 • 100% aluminium: de perfecte keuze voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

 • Perfecte lichtfiltering door kanteling van de lamellen.

Onze expert Cristiano vertelt je er alles over Dat is heel eenvoudig. Bekijk onze video
Veel gestelde vragen

Er zijn 3 verschillende soorten beschikbaar:

 • In combinatie met een plisségordijn.

 • In combinatie met een dubbel plisségordijn

 • In combinatie met een aluminium jaloezie met lamellen van 25 millimeter.

Tip: ook voor de slaapkamers is een dit systeem perfect te gebruiken, bij de dubbele plisségordijnen kan je kiezen voor een verduisterende stof voor 100% verduistering. In ons bestelproces kun je dit eenvoudig aangeven.

De installatie is echt heel eenvoudig. Plaats de meegeleverde magnetische plakstrip op je kozijn en klik het frame eenvoudig op je raam. Dat is alles. Kijk voor meer montage informatie in onze montage handleiding.

Easyclick is een product van hoge kwaliteit, je zult er jarenlang plezier van hebben. Mocht er toch iets zijn, geen zorgen. Gordijnen.nl geeft 3 jaar garantie op EasyClick systemen. Bekijk onze garantievoorwaarden.

Easyclick kan gebruikt worden voor Kunststof (PVC), houten of aluminium kozijnen. Daarnaast is het een perfect product voor draai-kiep ramen, omdat het frame direct op de kozijnen worden geplaatst. Door de magneetstrippen, blijft het product strak tegen het kozijn zitten als je het raam draait of kiept. En geen zorgen, de magneetstrip is erg sterk. Het product zal er niet vanaf vallen.

Mocht je specifieke wensen hebben, voor bijvoorbeeld, aparte kleuren, of afwijkende kozijnen, vraag het ons dan gerust. Er zijn mogelijkheden die we niet op de site hebben staan. Neem contact met ons op. Ook kunnen we gratis en geheel vrijblijvend bij je langs komen.

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Het EasyClick frame monteer je op het kozijn zonder te boren of te schroeven. In het EasyClick frame kan een plisségordijn, dubbel plisségordijn of een aluminium jaloezie geplaatst worden.

Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband op het kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is EasyClick een perfect raamproduct dat naadloos aansluit.

Er is geen ander systeem dat zo makkelijk te monteren is op een kozijn.

Zeker, dit is heel eenvoudig. Haal het Easyclick frame eenvoudig los. Het frame wordt met een magneetband op het kozijn bevestigd. Door het los te klikken kun je direct zonder enige hinder de ramen wassen en Easyclick reinigen. Daarna klik je Easyclick weer gemakkelijk en snel tegen het kozijn.


Jazeker, in onze showroom in Bussum, hebben wij een Easyclick frame met aluminium jaloezie en een Easyclick frame met een plissegordijn hangen. Tevens hebben we stalen van de meest voorkomende frame kleuren van Easyclick die je kunt bekijken. Tot snel in Bussum!

Maak gebruik van onze product pagina om de prijzen eenvoudig te berekenen. Het Easyclick systeem is van zeer hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en gaat erg lang mee. We geven er dan ook 3 jaar garantie op.

De levertijd van een op maat gemaakt Easyclick gordijn is 2-3 weken. De actuele levertijd vind je op onze product detail pagina.

Het Easyclick frame is beschikbaar in vijf standaard kleuren. Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk een andere RAL kleur mee te geven.

We sturen je snel en gratis een 'Measure Marker' toe. Vraag het eenvoudig aan via ons "stalen aanvraag formulier".

Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!