ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!
Gordijnen.nl » Rolgordijnen » Rolgordijnen op maat » BlocOut40 Rolgordijn

BlocOut40 Rolgordijn

blocout rolgordijn donker blocout design interieur blocout badkamer verduistering slaapkamer verduisteren woonkamer kinderkamer goed donker krijgen grijs cassette rolgordijn verduisteringsrolgordijn woonkamer blocout grijs
Verduisterend rolgordijn met een strak designHet BlocOut rolgordijn is een splinternieuw, innovatief rolgordijnsysteem. Door de combinatie van de aluminium cassette met innovatieve zijgeleiders en een rubberen strip, zorgt dit systeem voor complete verduistering en isolatie. Kijk voor meer informatie over de installatie in de handeiding
volledig omsloten
Besparen: tot 43% minder warmteverliesDoordat het BlocOut rolgordijn het raam aan alle kanten omsluit, isoleert het systeem op een unieke manier. In de winter houdt het de kou buiten, waardoor tot 43% kan worden bespaard op de energierekening. En in de zomer houdt het zonlicht en hitte tegen.
Dit systeem is uniek op de markt! Niet voor niets is het gekozen tot “Energy saving product of the year 2012” door de onafhankelijke Britse vakorganisatie Blinds & Shutters Association. Reductie van warmteverlies: bij enkel glas tot 43%, dubbel glas tot 33% en driedubbel glas tot 12%.
besparen op de energierekening
100% verduisterendNaast isolatie garandeert het product, in combinatie met een verduisterende stof, ook complete verduistering. Ideaal voor ruimtes waarin het echt donker moet zijn!
volledig verduisterend

Is de stof van dit product te verwisselen?

Nee, helaas is het BlocOut40 rolgordijn nog niet leverbaar met ons FabricChanger systeem.

Wat is het verschil tussen lichtdoorlatend en verduisterend?

Lichtdoorlatende rolgordijnstoffen houden veel licht tegen, maar laten ook nog wat door. Wanneer het buiten licht is wordt de kamer dus niet helemaal donker. Lichtdoorlatende stoffen bieden wel voldoende privacy, want je kunt er niet doorheen kijken. Onze verduisterende stoffen hebben een extra laag aan de achterkant waar geen licht doorheen komt. Ook als je een lichte kleur kiest in een verduisterende stof heb je volledige verduistering.

Dekt de stof het hele raam af?

Dankzij de cassette en de zijgeleiding kan het BlocOut rolgordijn het volledige raam afsluiten wanneer het gesloten is. Dat zorgt voor betere isolatie en goede verduistering.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling. Voor hele brede of hoge BlocOut rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking en kan je ook hier bekijken.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Het opmeten van uw raam voor het BlocOut Rolgordijn

Dit is eenvoudiger dan u misschien denkt. We gaan er stap voor stap doorheen;
Eerst bepaalt u hoe het gordijn komt te hangen. Er zijn drie mogelijkheden:

A) Op de dag – U plaatst het gordijn op de muur rondom het raam. Vooral handig wanneer het raam naar binnen toe open gaat.
B) Hoek van de muuropening – U plaatst het gordijn in de muuropening van het raam, gelijk met de muur. Het frame zit dan in de muuropening en de cassette en zijgeleiders lopen gelijk met de muur.
C) In de dag – U monteert het gordijn dieper in de muuropening, dichter bij het raam. De hoek van de muuropening blijft zichtbaar.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u gaan meten. Let op: we meten in millimeters. Kies hieronder de instructie die voor de gekozen montage van toepassing is.

A) Opmeten voor montage op de dagBegin met de breedte. Meet boven, in het midden en onder de breedte van de muuropening. Nu de hoogte; meet links, in het midden en rechts de hoogte van de muuropening top op de vensterbank of de onderste hoek van de muuropening. Schrijf alle maten op.

Nu dient u bij deze maten een aantal millimeters op te tellen op basis van een aantal vragen. Voor de breedte is het simpel; u telt 100 millimeter bij de breedte op. Zo komt het gordijn aan beide zijden met 50 millimeter op de muur.

Bij de hoogte telt u 80 millimeter. Dit is voor de cassette aan de bovenkant, die mag namelijk niet voor de muuropening komen. Heeft u geen vensterbank? Tel dan een extra 50 millimeter bovenop deze 80 millimeter om er voor te zorgen dat uw gordijn aan de onderzijde volledig afsluit.

Na deze optelsommen heeft u zes maten die u kunt invoeren bij het bestellen. Er wordt nog een zevende maat gevraagd; de diepte van de muuropening. Meet van de hoek van de muuropening tot aan uw raam. U bent nu klaar om te bestellen.

B) Opmeten voor montage in de hoek van de muuropeningBegin met de breedte. Meet boven, in het midden en onder de breedte van de muuropening. Nu de hoogte; meet links, in het midden en rechts de hoogte van de muuropening top op de vensterbank of de onderste hoek van de muuropening. Schrijf alle maten op.

Neem een paar stappen achteruit en bepaal waar de muuropening het minst breed is. Meet ook hier de breedte en vervang uw middelste of de onderste meting met deze breedte, als deze tenminste smaller is dan wat u had staan. Door het smalste punt mee te nemen in uw metingen weet u zeker dat het gordijn soepel naar beneden en weer naar boven glijdt.
Meet tot slot de diepte; van de hoek van de muuropening tot aan uw raam. U bent nu klaar om te bestellen.

C) Opmeten voor montage in de dag

Meet op de plek waar het gordijn komt te hangen. Let op dat u het meetlint recht (parallel met het raam) en strak houdt. Begin met de breedte. Meet boven, in het midden en onder de breedte van de muuropening. Nu de hoogte; meet links, in het midden en rechts de hoogte van de muuropening top op de vensterbank of de onderste hoek van de muuropening. Schrijf alle maten op.
Meet tot slot de diepte; van de hoek van de muuropening tot aan uw raam. U bent nu klaar om te bestellen.

 


Kijk voor meer informatie over de installatie van het rolgordijn op maat koordloos - montage hoek van muuropening in het volgende bestand:

Montagehandleiding koordloos rolgordijn op maat hoek (pdf)

 

Kijk voor meer informatie over de installatie van het rolgordijn op maat koordloos - montage in de dag in het volgende bestand:

Montagehandleiding koordloos rolgordijn op maat in de dag (pdf)

 

Kijk voor meer informatie over de installatie van het rolgordijn op maat koordloos - montage op de dag (1 kant open) in het volgende bestand:

Montagehandleiding koordloos rolgordijn op maat op de dag 1 kant open (pdf)

 

Kijk voor meer informatie over de installatie van het rolgordijn op maat koordloos - montage op de dag in het volgende bestand:

Montagehandleiding koordloos rolgordijn op maat op de dag (pdf)

Stap 1

Hoe wil je het product plaatsen?
meer informatie
Hoek van muuropeningIn de dag

Stap 2

Omdat uw Bloc rolgordijn op maat wordt gemaakt, is het van belang dat wij de exacte afmetingen weten. Welke afmetingen worden bedoeld hangt af van hoe u de gordijnen wilt ophangen, zie Stap 1. Voor meer informatie over het opnemen van de maten verwijzen wij u naar de filmpjes die u kunt vinden door op het onderstaande icoontje met “meer informatie” te klikken.
X1 - breedte bovenkant
millimeter

X2 - breedte midden
millimeter

X3 - breedte onderkant
millimeter

Y1 - hoogte links
millimeter

Y2 - hoogte midden
millimeter

Y3 - hoogte rechts
millimeter

Z1 - diepte
millimeter

Stap 3

Stof en kleur
Lichtdoorlatend - Basis (16)
Verduisterend - Basis (6)
Lichtdoorlatend (7)
Verduisterend (26)
Lichtdoorlatend - Patroon (29)
Verduisterend - Patroon (30)
Verduisterend - Luxe (6)
Verduisterend - Waterafstotend (5)
Verduisterend - gelijkkleurige achterkant (10)
Blossom White TranslucentJet Black TranslucentSoft Plum TranslucentShiraz TranslucentMidnight Blue TranslucentClassic BlueLight Green TranslucentDaffodil Yellow TranslucentAmber Sunset TranslucentLight Grey TranslucentSmouldering Charcoal TranslucentIvory TranslucentDelicate Cream TranslucentLatte TranslucentCoffee TranslucentRich Chestnut Translucent
Jet Black BlackoutBlossom White BlackoutMidnight Blue BlackoutSmouldering Charcoal BlackoutDelicate Cream BlackoutTurf Blackout
ShellCoralSmokey BlueMarinePale OakGrass GreenLimeade
Whin BlackoutBlaze BlackoutCoastal Blue BlackoutCobaltInkwell NavyPewterRedcurrant BlackoutWheaten BlackoutLichen BlackoutCrockery Teal BlackoutGentle Mist BlackoutKingfisher Blue BlackoutMoss BlackoutCarnival RedMoonlit Shimmer BlackoutSnowdrop BlackoutShiraz BlackoutBramble Flower BlackoutSoft Sky BlackoutLight Green BlackoutDaffodil Yellow BlackoutAmber Sunset BlackoutLight Grey BlackoutLatte BlackoutCoffee BlackoutRich Chestnut Blackout
Barley Fields Powder BlueBarley Fields Soft GreyBarley Fields NaturalBarley Fields WhiteButterfly Release BlueButterfly Release GreenButterfly Release GreyButterfly Release LilacButterfly Release PinkMeandering Buds BlueMeandering Buds GreenMeandering Buds OrangeMeandering Buds WhiteMeandering Buds YellowMilk Thistle BlueMilk Thistle GreyRhythmic Stream GreenRhythmic Stream GreyRhythmic Stream WhiteSwifts in Flight Blue SkySwifts in Flight Clear SkyWild Geese Dark GreyWild Geese Light GreyWild Geese TaupeWeft and Warp BlueWeft and Warp GreyWeft and Warp NaturalVan Gogh Collection: Almond Blossom BlueVan Gogh Collection: Almond Blossom Yellow
Night SkyBarley Fields Powder BlueBarley Fields Soft GreyBarley Fields NaturalBarley Fields WhiteButterfly Release BlueButterfly Release GreenButterfly Release GreyButterfly Release LilacButterfly Release PinkMeandering Buds BlueMeandering Buds GreenMeandering Buds OrangeMeandering Buds WhiteMeandering Buds YellowMilk Thistle BlueMilk Thistle GreyRhythmic Stream GreenRhythmic Stream GreyRhythmic Stream WhiteSwifts in Flight Blue SkySwifts in Flight Clear SkyWild Geese Dark GreyWild Geese Light GreyWild Geese TaupeWeft and Warp BlueWeft and Warp GreyWeft and Warp NaturalVan Gogh Collection: Almond Blossom BlueVan Gogh Collection: Almond Blossom Yellow
Mallow Pink BlackoutCauseway Blue BlackoutBlue StoneGreen FieldsSandstone BlackoutBlackberry Blackout
PVC BeigePVC BlackPVC GreyPVC IronPVC White
Bog Cotton BlackoutLime Wash BlackoutFisherman's Blue BlackoutGooseberry BlackoutFlagstone BlackoutFlint BlackoutBarn Owl BlackoutRaven BlackoutWood Pigeon BlackoutDuck Egg Blackout

Stap 4

In welke kleur wil je de aluminium cassette?
ZilverkleurigWitCrème

Stap 5

Rolrichting
meer informatie
Omgekeerd

Type onderlat
Handvat in onderlat

Kies de wijze waarop u uw rolgordijn wilt bedienen:
Koordloos veerrmechanisme

Stap 6

Wil je een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat je het product goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als je meerdere gordijnen bestelt.

Je BlocOut40 Rolgordijn

BlocOut40 Rolgordijn
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Plaatsing
Hoek van muuropening
X1 - breedte bovenkant
X2 - breedte midden
X3 - breedte onderkant
Y1 - hoogte links
Y2 - hoogte midden
Y3 - hoogte rechts
Z1 - diepte
Kleur stof
Blossom White Translucent (Lichtdoorlatend - Basis)
Aluminium frame kleur
Zilverkleurig
Rolrichting
Omgekeerd
Afwerking onderzijde
Handvat in onderlat
Bediening
Koordloos veerrmechanisme
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje
Bestel eenvoudig en veilig online.