iDeal PayPal Mastercard Visa

Duo rolgordijnen

Standaard maten

Standaard maten
 • Zeer scherpe prijzen
 • Vele maten en kleuren
 • Levering in 3 tot 5 werkdagen

Vanaf € 22.00

Bekijken

Duo rolgordijn op maat zonder cassette

Duo rolgordijn op maat zonder cassette
 • Voordeligste maatwerk optie
 • 10 trendy kleuren
 • Levering in 6 werkdagen

Vanaf € 76.50

Bekijken

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijn op maat
 • Mooie afwerking met cassette
 • 10 trendy kleuren
 • Levering in 6 werkdagen

Vanaf € 117.00

Bekijken

Duo rolgordijn op maat - FabricChanger

Duo rolgordijn op maat - FabricChanger
 • FabricChanger systeem
 • Verwissel de stof, behoud het systeem
 • Levering in 10 werkdagen

Vanaf € 136.50

Bekijken

Duo rolgordijnen zijn de laatste jaren bezig aan een sterke opmars in ons land en dat heeft een goede reden. De afwisseling tussen transparante en dichte stofbanen zorgt voor een optimale instelbaarheid van lichtinval en geeft jou daarmee de totale controle over het aanwezige licht in je ruimte. Wat je wensen ook zijn; de keuze is volledig aan jou.
Bijna niets is zo vervelend als een kamer waar het ’s avonds te licht en overdag te donker is. Hier is bijvoorbeeld al snel sprake van bij vitrages of dunne overgordijnen die je alleen open of dicht kunt doen: een middenweg is simpelweg niet mogelijk. Gelukkig zijn er altijd nog duo rolgordijnen, waarmee je zelf exact de gewenste privacy en lichtinval kunt instellen.

Verschillende namen

De namen waaronder dit product bekend is zorgen nog wel eens voor wat verwarring. Zo wordt er in Nederland vaak gesproken van dag en nacht rolgordijnenduo rolgordijnen, roljaloezie of zebra gordijnen. Al deze namen verwijzen naar dezelfde soort raamdecoratie, er is geen verschil tussen.

Verduisterende duo rolgordijnen

Dit biedt veel voordelen, want tijdens sommige dagdelen heb je nu eenmaal behoefte aan meer licht dan op andere momenten. Daar waar je overdag energie krijgt van veel licht in je woonkamer of werkruimte, wil je ’s avonds juist zo weinig mogelijk licht om goed in slaap te kunnen vallen. Speciaal voor die laatste situatie zijn er verduisterende duo rolgordijnen.
Een verduisterend duo rolgordijn biedt enerzijds veel flexibiliteit qua lichtinval, maar verzekert je anderzijds van volledige verduistering wanneer je daar behoefte aan hebt. Dit product wordt daarom vaak gebruikt in de slaapkamer of kinderkamer, waar het voor een goede nachtrust van belang is om de lichtinval zoveel mogelijk te minimaliseren.

Duo rolgordijn als sfeervolle raambekleding

Gedurende de dag mag er logischerwijs meer licht je ruimte binnenvallen. Wie bieden jou daarom de keuze uit vijf lichtdoorlatende kleuren, waaronder wit, gebroken wit, grijs, zwart en een unieke linnen look. Zo weet je altijd zeker dat je raambekleding een kleur heeft die goed past bij de rest van je interieur en woning.
Onze duo rolgordijnen zijn daarnaast gemaakt van 100% polyester, zodat je niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit en levensduur ervan. Ook bij veeleisend gebruik blijven onze producten er gedurende lange tijd mooi uitzien en soepel functioneren. Ze voldoen dan ook moeiteloos aan alle eisen van de Europese Wet- en Regelgeving.

Duo rolgordijnen op maat gemaakt

Heb jij een woning met ruimtes waarvan de afmetingen redelijk standaard zijn? Dan zijn de standaard maten van onze duo rolgordijnen de ideale keuze. De beschikbare breedtes lopen van 40 cm tot 220 cm (met tussenstapjes van 5 tot 10 cm verschil) en de beschikbare hoogtes zijn 130 cm, 175 cm en 240 cm.
Past het duo rolgordijn desondanks net niet helemaal in jouw raam? Dan raden we sterk af om het product op eigen houtje in te korten. De transparante en dichte stofbanen hebben in dat geval namelijk al snel de neiging te gaan rafelen, wat ten koste gaat van de uitstraling en natuurlijk erg zonde is. Duo rolgordijnen op maat zijn in dat geval een veel betere keuze.

Goedkope duo rolgordijnen snel gemonteerd

Dat een duo rolgordijn op maat gemaakt helemaal niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit de concurrerende prijzen in de webwinkel van Gordijnen.nl. Onze duo rolgordijnen zijn aantrekkelijk geprijsd en het laten opmeten van je ramen is zelfs geheel gratis. Die laatste aanbieding geldt echter alleen als je kiest voor onze montageservice.
Een keuze voor deze montageservice is wel aan te bevelen, want hiermee word je werkelijk compleet ontzorgd. Een van onze adviseurs komt bij je thuis zodat je kunt kiezen uit de diverse stofsoorten, waarna hij tegelijkertijd de maten van je ruimte opneemt. Ook de latere thuisbezorging en installatie van je duo rolgordijnen zijn hierbij volledig inbegrepen.

 

standaard maat duo rolgordijn