iDeal PayPal Mastercard Visa

Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Tegenwoordig zijn heel veel huizen uitgerust met (kunststof) draai- kiepramen. Hoewel dit fijn is voor het onderhoud, is het vaak lastiger om een passende raambekleding te vinden voor deze ramen. Ze gaan meestal naar binnen open, dus iets in de dag op je kozijn monteren zorgt er voor dat het raam niet meer open kan. Daarnaast wil je liever niet boren in je kunststof raam.

Wat is dan de oplossing?

Easyclick raamdecoratie
Dé oplossing voor (kunststof) draai- kiepramen en volledig kindveilig door het ontbreken van koorden of snoeren. Monteer het frame eenvoudig zonder boren met een magneetband op je raam/kozijn. Beschikbaar in 3 uitvoeringen: 
- Plisségordijn Easyclick
- Plisségordijn dubbel Easyclick

- Aluminium jaloezie 25mm Easyclickeasyclick plisse in een draai kiep raam

Universele klemsteunen

Omdat het raam open kan, kun je over de boven- (en eventueel onderzijde) een steuntje klemmen dat stevig om het kozijn heen zit. Het verhindert niet dat het raam goed sluit, en geeft je de mogelijkheid om een rolgordijn of duo rolgordijn te monteren. Als je een ingespannen plisségordijn neemt kun je ook de onderzijde vastmaken met de klemsteunen. Zo blijft het plisségordijn strak tegen het raam, ook wanneer deze in de kantel-stand staat. Deze producten zijn zowel in standaard maten als op maat beschikbaar.

Wil je graag persoonlijk advies? Onze adviseur komt graag bij je thuis langs om je de mogelijkheden te laten zien.