ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Gordijnen.nl » Raamdecoratie thema's » De raamdecoratie mogelijkheden voor draai kiep ramen

Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Wat is de ideale raamdecoratie voor draai kiep ramen?

Tegenwoordig zijn heel veel huizen uitgerust met (kunststof/pvc) draai- kiepramen, vaak ook kantelramen genoemd. Hoewel dit type kozijnen fijn is voor het onderhoud, is het vaak lastiger om passende raambekleding te vinden voor deze ramen. De kantel ramen gaan meestal naar binnen open, dus raamdecoratie "in de dag" op je kozijn monteren, zorgt er voor dat het raam niet meer open kan. Daarnaast wil je liever niet boren in je kunststof raam en soms mag dit ook niet van de fabrikant anders verlies je garantie op het kunststof kozijn.

Wat is dan de oplossing?

Een van de meest populaire oplossingenvoor raamdecoratie voor draai kiep ramen met kunststof kozijnen is easyclick raamdecoratie. Bij Easyclick monteer je het gordijnframe zeer eenvoudig zonder boren met een magneetband op je raam/kozijn.
Het easyclick systeem is bovendien volledig kindveilig door het ontbreken van koorden of snoeren.

Het easyclick systeem voor draai kiep ramen is beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Een bijkomend voordeel van het easyclick systeem is, dat je het gordijn erg eenvoudig verwijderd (simpelweg met een "klik") waardoor je het raam makkelijker kunt schoonmaken.

Uiteraard is het Easyclick systeem veilig. De magneetbanden zijn erg sterk en gaan jarenlang mee. Je hoeft dus niet bang te zijn voor vallende of loszittende gordijnen.

Heb je een draai kiep raam met een houten kozijn?

Dan kun je naast easyclick ook het "gewone" plissé gordijn nemen. Bij de montage hiervan moet wel geboord worden en mis je de voordelen van het eenvoudig los koppelen van de raamdecoratie.

Easyclick raamdecoratie bestellen?

Dat kan bij gordijnen.nl. Bekijk de overzichtspagina van ons easyclick assortiment. Er zijn veel soorten én kleuren beschikbaar. Op onze website kun je via een simpel stappenplan, met een paar kliks eenvoudig de juiste kleur en maat selecteren en exact uitrekenen wat het easyclick systeem in jouw situatie kost. Bekijk het snel en bestel je easyclick raamdecoratie bij gordijnen.nl.

Video uitleg easyclick

Wil je meer weten van het easyclick gordijn systeem, bekijk dan de video hiernaast, waar Maurice van gordijnen.nl bij RTL-4 uitlegt hoe het eaysclick systeem werkt en je ziet hoe het systeem op draai kiep ramen gemonteerd kan worden.

Wij zijn er voor jou. Onze adviseur komt graag gratis en vrijblijvend bij je thuis langs om je de mogelijkheden te laten zien, je kunt online bij ons gratis een afspraak boeken, maar je kunt ons ook altijd mailen, bellen of chatten. Uiteraard ben je ook welkom in onze fysieke winkel in Bussum om het easyclick systeem zelf te testen. Tot snel! We helpen je graag!

Benieuwd naar enkele mogelijkheden?

Hieronder zie je de drie EasyClick varianten die wij aanbieden. Allemaal eenvoudig te installeren zonder schroeven of boren. Door hun frame perfect voor draai-kiepramen!

  • Prachtig plisségordijn in het Easyclick systeem

  • Enkele laag stof

  • Montage zonder boren

  • Easyclick dubbele plisse

  • Dubbele laag stof met honingraat structuur

  • Betere isolatie

  • Montage zonder boren

  • Aluminium jaloezie in het EasyClick frame

  • Lamellen van 2,5 cm

  • Installatie zonder boren