ZekerMeten verzekering Winkel in Hilversum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!

Schuifpui

Een schuifpui zorgt voor geweldig veel licht in huis. Het maakt de ruimte groter en je hebt meer contact met buiten. In de zomer is het natuurlijk heerlijk om zo naar buiten te lopen, maar je zit niet altijd te wachten op al dat licht.

Een schuifpui is een stevig oppervlak om te bekleden. Dat geldt eigenlijk ook voor een erker, of mooie openslaande deuren. Wat de mooiste raamdecoratie voor deze situatie is hangt erg af van je smaak. Een goede, betaalbare optie is uiteraard een gordijn. Dat is bij uitstek geschikt om grotere raampartijen te bekleden. Er zitten weinig beperkingen aan hoogte en breedte en je kunt de lichtdoorlatendheid bepalen van vitrage tot volledige verduistering.

Een strakke oplossing is het Rolgordijn XL. Dit beschikt over een stevigere kern en koppeling dan een normaal rolgordijn, waardoor het tot grote breedtes gemaakt kan worden. Maximaal 4 meter 20.

Als je het oppervlak kunt splitsen in verschillende delen is een 'vrij hangende' plisse een moderne maar toch warme oplossing. Deze kunnen per stuk tot 3 meter 60 breed geleverd worden. Met een top down bottom up systeem kun je de stof ook halverwege het ruit laten hangen voor privacy, met onder en boven een strook daglicht.

Voor wie een ruimer budget heeft zijn houten shutters een hele mooie optie. Dit oogt bijzonder luxe en het is in vergelijking tot andere producten beter bestand tegen windvlagen van buiten als je de schuifpui open hebt. 

Kortom raambekleding opties te over voor jouw schuifpui! Kom je er niet uit op onze site? Maak dan vooral een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Dan komen we bij je langs en bekijken we samen de mogelijkheden!

Gerelateerde producten

 
Card image cap
Houten Shutters

Houten shutters zijn populair voor badkamer én schuifpui. 
 

Card image cap
Rolgordijn XL

Een rolgordijn XL is ideaal voor de vaak brede schuifpuien.


 

Card image cap
Vrijhangend dubbel plissé gordijn

Een vrijhangend plissé gordijn kan tot wel 3.60 meter breed geleverd worden.