ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

Slaapkamer

De slaapkamer in je huis is de ruimte waar je rust wilt creëren voor een goede nachtrust. Per persoon is verschillend hoe de slaapkamer wordt ingericht met raamdecoratie. Wil je het graag helemaal donker hebben of kies je ervoor om nog wat licht door te laten? Qua materialen en stoffen zijn er diverse mogelijkheden.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg praktisch en kunnen daarnaast ook sfeer brengen in de slaapkamer. Met een verduisterend rolgordijn maak je de slaapkamer extra donker. Wil je liever een rolgordijn dat 100% verduistert, kies dan voor een cassette rolgordijn met zijprofielen.
 

Gordijnen

Gordijnen zorgen voor een knusse en gezellige sfeer in je kamer. Daarnaast kunnen ze voor een slaapkamer ook erg praktisch zijn. Wil je het helemaal donker hebben in je slaapkamer, kies dan voor een verduisterend gordijn.
 

Duo rolgordijnen

Kies je er voor om wat meer licht in je slaapkamer te laten, dan zijn duo rolgordijnen een prima optie. Door de dubbele laag stof kan je zelf kiezen of je naar buiten wilt kijken of niet. Hoe donkerder de kleur, hoe minder licht er in je slaapkamer komt.
 
Klik op onderstaande afbeeldingen of op de links in de teksten om verder te gaan naar het product van jouw keuze. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice.