ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100
Warme winteractie: tot 15% online korting op gordijnen op maat. En met gratis voeringstof! Bekijk de actievoorwaarden.

Stijlvolle opties voor jouw slaapkamer

Ontdek stijlvolle raamdecoratie ideeën voor jouw slaapkamer. Laat je inspireren door onze nieuwste trends en suggesties. Van gordijnen tot andere innovatieve raamstyling opties, vind hier ideeën die passen bij jouw stijl en geef je slaapkamer een nieuwe uitstraling.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire én goedkope oplossing voor in de slaapkamer. Wij hebben rolgordijnen in meer dan 80 kleuren er zit altijd een passende kleur voor je bij.
Het nadeel van rolgordijnen is, dat ze niet compleet verduisteren. Een rolgordijn wordt meestal "in de dag", dus in het kozijn gemonteerd. Het mechanisme van het rolgordijn neemt ook plaats in beslag en daardoor zul je altijd kleine kieren houden aan de zijkant. Monteer je het rolgordijn "op de dag", dan zal er meer verduistering zijn, maar ook geen 100%, meestal geven wij aan dat de verduistering tot 95% kan oplopen, afhankelijk van de gekozen stof en montage.

Bekijk onze collectie rolgordijnen.

Bekijk de video van Martijn, onze rolgordijnen expert

Gordijnen

Gordijnen zijn nog steeds de populairste keuze voor in de slaapkamer. Met nagenoeg complete verduistering zijn gordijnen in de slaapkamer vaak een goede keuze.

Kies je voor een velours (fluwelen) of gevoerde stof, dan helpt het gordijn ook nog eens je slaapkamer koel te houden in de zomer en warm in de winter.

We hebben ook veel klanten die kiezen voor een semi-verduisterende gordijnstof in de slaapkamer, een voorbeeld daarvan zie je hiernaast, gordijnen die we hebben mogen ophangen in een huis in Amsterdam.
Klanten geven vaak aan dat ze een semi-verduisterende stof in de slaapkamer fijn vinden, omdat het een wat lichter en vrolijker aanzicht geeft.

Bekijk al onze gordijnstoffen

Easyclick

Tegenwoordig zijn kunststof /pvc of aluminium kozijnen erg populair. Nagenoeg alle nieuwbouwhuizen worden met dit type kozijnen opgeleverd.
Dit zorgt voor een raamdecoratie probleem. Immers, je mag, of kunt beter niet, in een kunststof kozijn boren.


Een perfecte oplossing voor dit probleem is "Easyclick". Easyclick is een raamdecoratie systeem wat werkt met magneetstrips. Je plakt simpelweg de raamdecoratie op de magneetstrip en je raamdecoratie hangt!

Het is niet alleen een duurzame oplossing, dit systeem gaat erg lang mee, het kan ook nog eens zorgen voor complete verduistering in de slaapkamer. Immers het frame past helemaal om het kozijn heen. Er komt geen licht meer doorheen als je dat niet wilt.

Bekijk onze Easyclick raamdecoratie

Cristiano vertelt je in deze video, welke variant van Easyclick daarvoor geschikt is

Jaloezieën

Als je een jaloezie aanschaft heb je eigenlijk:

  • Een verduisterende oplossing, zoals een overgordijn. Je kunt het goed donker maken met jaloezieën (tot 90% verduistering).

  • Een lichtinval oplossing zoals vitrage: je kunt het licht zo instellen dat je naar buiten kunt kijken, goede lichtinval hebt en anderen niet naar binnen kunnen kijken.

  • Een zonwerende en isolerende oplossing. een jaloezie is perfect om de zon tegen te houden. De lamellen blokkeren de zon en houden de warmte buiten (of juist binnen).

Bekijk onze collectie jaloezieën

En bekijk alle raamdecoratie oplossingen voor in de slaapkamer
Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!