ZekerMeten verzekering Showroom in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100

Gordijnen voor in de slaapkamer

Gordijnen voor in de slaapkamer

De slaapkamer in je huis is de ruimte waar je rust wilt creëren voor een goede nacht slaap.
We vertellen je hieronder meer over onze meest verkochte gordijnen voor in de slaapkamer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire én goedkope oplossing voor in de slaapkamer. Wij hebben rolgordijnen in meer dan 80 kleuren er zit altijd een passende kleur voor je bij.
Het nadeel van rolgordijnen is, dat ze niet compleet verduisteren. Een rolgordijn wordt meestal "in de dag", dus in het kozijn gemonteerd. Het mechanisme van het rolgordijn neemt ook plaats in beslag en daardoor zul je altijd kleine kieren houden aan de zijkant. Monteer je het rolgordijn "op de dag", dan zal er meer verduistering zijn, maar ook geen 100%, meestal geven wij aan dat de verduistering tot 95% kan oplopen, afhankelijk van de gekozen stof en montage.

Onze showroom manager Gary zegt: "een rolgordijn doet de portemonnee geen pijn".

Bekijk onze collectie rolgordijnen.

Gordijnen

Gordijnen zijn nog steeds de populairste keuze voor in de slaapkamer.
100% verduistering lukt niet met alleen gordijnen. Dit komt door de kleine kieren aan de bovenkant, bij de rail.
Maar met nagenoeg complete verduistering zijn gordijnen in de slaapkamer vaak een goede keuze.
Kies je voor een velours (fluwelen) of gevoerde stof, dan helpt het gordijn ook nog eens je slaapkamer koel te houden in de zomer en warm in de winter.

We hebben ook veel klanten die kiezen voor een semi verduisterende gordijnstof in de slaapkamer, een voorbeeld daarvan zie je hiernaast, gordijnen die we hebben mogen ophangen in een huis in Amsterdam.
Klanten geven vaak aan dat ze een semi-verduisterende stof in de slaapkamer fijn vinden, omdat het een wat lichter en vrolijker aanzicht geeft.

Onze showroom manager Gary zegt : "kom bij mij langs in de showroom, we hebben voorbeelden hangen van bijna al onze stoffen en we hebben gratis stofstalen in alle kleuren".

Bekijk al onze gordijnstoffen

Easyclick

Tegenwoordig zijn kunststof /pvc of aluminium kozijnen erg populair. Nagenoeg alle nieuwbouwhuizen worden met dit type kozijnen opgeleverd.
Dit zorgt voor een raamdecoratie probleem. Immers, je mag, of kunt beter niet, in een kunststof kozijn boren.
Een perfecte oplossing voor dit probleem is "Easyclick". Easyclick is een raamdecoratie systeem wat werkt met magneetstrips. Je plakt simpelweg de raamdecoratie op de magneetstrip en je raamdecoratie hangt!

Het is niet alleen een duurzame oplossing, dit systeem gaat erg lang mee, het kan ook nog eens zorgen voor complete verduistering in de slaapkamer. Immers het frame past helemaal om het kozijn heen. Er komt geen licht meer doorheen als je dat niet wilt.

Onze adviseur Christiano (Easyclick expert) zegt altijd "Met Easyclick slaap je écht het best, complete verduistering is mogelijk"

Bekijk onze Easyclick raamdecoratie

Jaloezieën

Onze adviseur "Rieks" zegt altijd "Bij jaloezieën heb je 3 oplossingen voor de prijs van één product".

Als je een jaloezie aanschaft heb je eigenlijk:

  • Een verduisterende oplossing, zoals een overgordijn. Je kunt het goed donker maken met jaloezieën (tot 90% verduistering).

  • Een lichtinval oplossing zoals vitrage: je kunt het licht zo instellen dat je naar buiten kunt kijken, goede lichtinval hebt en anderen niet naar binnen kunnen kijken.

  • Een zonwerende en isolerende oplossing. een jaloezie is perfect om de zon tegen te houden. De lamellen blokkeren de zon en houden de warmte buiten (of juist binnen).

Bekijk onze collectie jaloezieën

En bekijk alle raamdecoratie oplossingen voor in de slaapkamer
Wat we nog meer voor je kunnen doen
Vrijblijvend raamdecoratie advies. Maak eenvoudig een afspraak! Bezoek onze showroom en laat je inspireren! Elke di t/m za geopend. Plissé of jaloezie met magnetische plakstrip. Installatie zonder boren!