ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!

Vochtige ruimtes

In elk huis is er wel een ruimte waar het vochtig kan zijn; een badkamer, een slaapkamer of een ruimte waar je de was laat drogen.

Grote vraag voor deze ruimtes is: welke raamdecoratie kan ik hier ophangen? Het laatste wat je natuurlijk wilt is iets voor je ramen wat snel gaat schimmelen of roesten.

Gordijnen.nl biedt een aantal mogelijke opties:Het voordeel van bovenstaande producten is dat ze gemaakt zijn van niet roestende onderdelen waardoor ze uitermate geschikt zijn vochtige ruimtes.

Wat echter ook een prima oplossing is, zijn de producten die gemaakt zijn van polyester, denk hierbij aan rolgordijnen met screen stof, plisségordijnen of vouwgordijnen. Voorwaarde voor deze artikelen is echter wel dat de ruimte regelmatig geventileerd wordt.  

Klik op onderstaande afbeeldingen of op de links in de teksten om verder te gaan naar het product van jouw keuze. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice.