ZekerMeten verzekering Winkel in Bussum ✓ Snelle levering ✓ Kundige klantenservice ✓ Gratis verzonden vanaf €100 VRAGEN? BEL 020 808 5001
iDeal PayPal Mastercard Visa
Hulp nodig? Bel 020 808 5001
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za 9:00 tot 18:00
Gratis opmeten
Boek online!

Serre of erker

Het grote kenmerk van een serre en een erker zijn de vele ramen. De hoeveelheid licht dat binnen komt is groot, hiervoor is goede raamdecoratie onmisbaar.

(Dubbel) gespannen plisségordijn vrijhangend

Gespannen plisségordijnen zijn erg geschikt voor een erker en serre met smalle kozijnen. De producten zijn gemakkelijk in de dag te monteren en door de smalle boven- en onderbak vallen de producten mooi weg tegen het raam. Plisségordijnen zijn beschikbaar in een enkele en dubbele stof.
Een bijkomend voordeel van deze producten is de gespannen variant, hierdoor blijven de plisségordijnen mooi strak tegen de ramen zitten en zijn ze met een handgreep van boven naar beneden te schuiven. Je kan zelf kiezen voor een Top Down of een Top Down Bottom Up versie.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën passen bij een erker en serre vanwege de strakke uitstraling. De houten jaloezieën zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen.

Shutters

Ben je op zoek naar iets speciaals en luxueus, kies dan voor shutters op maat gemaakt van echt hout. Deze producten worden binnenkort toegevoegd op gordijnen.nl, hou onze website in de gaten of stuur een mailtje naar [email protected] voor meer informatie.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn echte sfeermakers in een woning, Er zijn 3 verschillende uitvoeringen, kijk op de vouwgordijnen pagina voor meer informatie. De stoffen van de vouwgordijnen zijn ook mogelijk in een gordijn, handig als je wilt combineren.


Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice.