iDeal PayPal Mastercard Visa

Rolgordijnen

Lichtinval en raamdecoratie zijn zeer bepalend voor de sfeer in een huis. De juiste rolgordijnen creëren de ideale setting in een woonruimte en vormen ook nog eens een toegevoegde waarde op het gebied van stijl en interieur. Zo zien jouw ramen er prachtig uit en geniet je ook nog eens van de nodige privacy.

Natuurlijk bieden rolgordijnen nog vele andere praktische voordelen. Heb je bijvoorbeeld regelmatig moeite in slaap te komen omdat er licht door de huidige gordijnen in je slaapkamer sijpelt? Dan is een verduisterend rolgordijn de beste oplossing om elk spoortje licht effectief uit je kamer te weren. Een betere nachtrust is hierdoor gegarandeerd.

Verduisterend rolgordijn ideaal voor slaapkamer

In de webwinkel van Gordijnen.nl heb je de keuze uit een breed aanbod rolgordijnen in een diversiteit aan kleuren. Een kwalitatief hoogwaardig verduisterend rolgordijn is bijvoorbeeld verkrijgbaar in kleuren als wit, sneeuw wit, staal grijs, blauw, cement of stijlvol ivoor. Welke kleur je ook kiest; de verduisterende eigenschappen blijven onveranderd goed.

Standaard leveren wij al onze rolgordijnen inclusief montagematerialen zoals pluggen, schroeven en steuntjes, zodat je ze met behulp van een boor in een mum van tijd aan het plafond, kozijn of de muur kunt bevestigen. Maak gebruik van de bijgeleverde universele klemsteunen als je een draai-kiepraam hebt en benut de bijgevoegde veiligheidsclip voor een optimale kindveiligheid.


Rolgordijnen als veelzijdige raamdecoratie

Zoek je rolgordijnen voor een andere ruimte dan je slaapkamer en is totale verduistering daarom niet nodig? Kies dan voor een van onze vier lichtdoorlatende kleuren, waaronder wit, crème, zand en grafiet grijs. De fijne weefstructuur zorgt ervoor dat het licht zacht gefilterd de ruimte binnenvalt en een warme uitstraling in je woning creëert.

Een extra voordeel van onze rolgordijnen is de grote veelzijdigheid ervan, want ze zijn geschikt voor gebruik in zelfs de meest vochtige ruimtes. Hierdoor ontstaan er niet snel schimmels of vochtplekken zoals dat bij andere producten vaak het geval is. Het ontwerp en de productie vinden daarnaast volledig in Nederland plaats, waardoor een hoge kwaliteit van stoffen en afwerking is gegarandeerd.
 

Rolgordijnen op maat nodig?

Natuurlijk vind je alle standaard maten in de webshop van Gordijnen.nl. Kies uit breedtes van 40 cm tot maar liefst 240 cm en hoogtes van 190 cm of 275 cm. Wat de afmetingen van jouw ruimte ook zijn, er is altijd wel een passend product in onze online winkel te vinden. Sluiten de maten desondanks net niet helemaal aan op jouw kozijnen, plafond of vensterbank?

Indien noodzakelijk maak je het rolgordijn zelf heel eenvoudig op maat met behulp van onze heldere instructies. Of maak het jezelf nog gemakkelijker en bestel direct jouw rolgordijnen op maat. Je kunt kiezen uit talloze opties, waaronder (koordloos met) zijgeleiding, een cassette voor een strakke afwerking of een duo rolgordijn om zelf de lichtinval te bepalen.


Online rolgordijnen kopen en gratis laten opmeten

Om een optimale aansluiting van jouw rolgordijnen op maat te garanderen, is het belangrijk om tijdens het opmeten zorgvuldig te werk te gaan. Indien gewenst helpen wij je hier graag een handje bij. Wanneer je namelijk kiest voor onze handige montage service, meten wij de benodigde afmetingen helemaal gratis voor je op.

Onze specialist brengt je in dat geval vooraf een bezoek en neemt zijn uitgebreide boek met stofstalen mee. Zo kun je rustig de uiteenlopende stoffen en kleuren met elkaar vergelijken en het rolgordijn kiezen dat het beste bij jouw woning past. Je ontvangt een concurrerende offerte en niet veel later worden de rolgordijnen bij je thuis afgeleverd én geïnstalleerd.

 

Kijk voor meer informatie over rolgordijnen op de pagina met veelgestelde vragen.